- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 133
- 46
- Konu Sahibi Organize_isler
-
ahhhh canım desene sende bendensin.malesef bende kahve ile yaşıyorumYok suan uyuyor aglamiyor.. banyodan cikinca cok agliyor :) ben nescafe 3in1 ile yasayan biriyim hic olmazsa gunde 4 bardak iciyorum bazen bir fincan da turk kahvesi ekleniyor ama bu hamilelegimden doguma, dogumdan da bugune kadar hep boyleydi.. karnimdayken alismistir bence :) ama gunduzleri gercekten hic uyumuyor sadece aksamlari 7de yatiriyorum gece 12 gibi uyaniyor beslenip tekrar uyuyor.. sonra daha kisa araliklarla uyanip emip uyuyor.. gaz icin damla kullaniyorum ama masallah ne pirtlar yapiyor gulmekten bayiliyorum :) senin prensesinide Allah bagislasin insallah.. kahveyi de azaltirim yarindan itibaren artik ne yapalim paşamız rahat etsin :)
Cok dogru dediniz valla ben yatirirken yelekle patik giydirmiyorum beslenmek icin uyandiginda ya battaniyeye sariyorum yada yelek ve patik giydiriyorum.. sapka hic kullanmadim ilk 2 hafta haric.. kafadan usutuyorlarsa ben ozaman hep sapla giydireyim ona.. iyi oldu beni aydinlattiniz tesekkur ederim :) Allah bagislasin sizin bebisleride..Yikandigi günler extradan bi patik , yelek falan giydirin.
Kafasında mutlaka şapkası olsun.
Bebekler en fazla sogugu kafadan yerler.
Bu da 2 çocuklu bi anneden inciler :)
Yerim benn onuuu :) prensese bak sen pirt diyor bide :) amin canim insallah..ahhhh canım desene sende bendensin.malesef bende kahve ile yaşıyorumevet bende gaz için damla kullanmıştım çok iyi gelmişti.bugun komşumdaydım anneee dedi efendim yavrum dedim minnak popişini gösterip pırttt dedi :) o pırtlar hiç bitmiyor :) Allah hepimizin yavrularını bagışlasın inşallah.
Teşekkürler.Cok dogru dediniz valla ben yatirirken yelekle patik giydirmiyorum beslenmek icin uyandiginda ya battaniyeye sariyorum yada yelek ve patik giydiriyorum.. sapka hic kullanmadim ilk 2 hafta haric.. kafadan usutuyorlarsa ben ozaman hep sapla giydireyim ona.. iyi oldu beni aydinlattiniz tesekkur ederim :) Allah bagislasin sizin bebisleride..
Aynen arkadaşın dediği gibi sen ne giydiysen bir kat fazlası olacak ve yine arkadaşın dediği gibi banyodan sonraki kıyafetlere ve başına şapkasını takmayı ihmal etme canım O Organize_islerÖnce bi üstünü aç annesi 3 kat ne ? :)
1 kat yeter ona.
Hasta etmekten başka bi işe yaramaz o kadar sıcak tutmak.
Doktor siz ne giyiyorsaniz 1 kat fazlasını giydirin demişti.
Bu da aklında bulunsun.
Her dustan sonra kulağına pamuk koy.. kulağın içi ıslak kalmasınSimdi uyuyor 3 kat örttüm uzerini burnu kulaklari normal sicaklikta yanagi sadece birazcik soguk gibi.. tesekkur ederim insallah gecer biran oncememede olmayinca aglayan bir bebek doktor tahlil istediginde insallah hastane yaygaradan yikilmaz :)
Simdi uyuyor 3 kat örttüm uzerini burnu kulaklari normal sicaklikta yanagi sadece birazcik soguk gibi.. tesekkur ederim insallah gecer biran oncememede olmayinca aglayan bir bebek doktor tahlil istediginde insallah hastane yaygaradan yikilmaz :)
Cok dogru dediniz valla ben yatirirken yelekle patik giydirmiyorum beslenmek icin uyandiginda ya battaniyeye sariyorum yada yelek ve patik giydiriyorum.. sapka hic kullanmadim ilk 2 hafta haric.. kafadan usutuyorlarsa ben ozaman hep sapla giydireyim ona.. iyi oldu beni aydinlattiniz tesekkur ederim :) Allah bagislasin sizin bebisleride..
Merhaba anneler bende 25 ekimde sezeryan Doğum yaptım yurtdışındayım yanlızım annem bu hafta gelecek onun gelmesini bekleyemedik içim çok sıkılıyor hep ağlamak istiyorum oda üstüme üstüme geliyor resmen ve aynı zaman da da bebeğime bakamama korkusu var emzirirken boğulur mu diye yanlız kalmaktan korkuyorum böyle problemler yaşayan varsa lütfen yazabilir mi motiveye ihtiyacım var İnanın ki..şimdiden teşekkürler..
Çok teşekkür ederim yazdığınız için evet sizin daha da hassasmış çok zormuş zaman gerekiyor sanırım hep bir panik halindeyim hiç rahatlayamıyorum inşallah en kısa zamanda geçer
Aynen zamanında doğan bebege göre daha hassas anne karnındaki gibi bakmak zorundasınız ilkte bende öyleydim zamanla geçiyor inan sen sakin ol ve benim fikrim çok fazla başkalarının dediğini yapma annelik duygun neyi doğru gösteriyorsa onu yap sana bi örnek vereyim bebeğim büyük çabalar sonucu iştahı açılmıştı çok güzel besleniyodu bi doktorun demesiyle çok kilo aliyo dedi ve ben aptal gibi azalttım mamayı halbuki annelik duygum normal beslesigimi söylüyordu sonra başka basarili ıyi bir doktora göturdum oda gayet normal kilo alıyor dedi bebekler 500 gr ile 1000 gr arası alması normaldir dedi ama azalttigimiz için bebegimin iştahı kesildi şimdi açılsın die elimden geleni yapıyorum o doktora öyle kızıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?