- 16 Nisan 2021
- 1.858
- 1.985
- 83
- 27
Kişiden kişiye değişir tabiki. Babaannem mesela evlat ayrımı yapmaz, torun ayrımı yapmaz. Pamuk gibidir çok tatlıdır. Anneannem yapar dayılarımdan birini yere göğe sığdıramaz diğer dayım için ise "dünyaya geldi dünyamı kararttı" der. Ama kendisi oldu olalı psikolojik sıkıntıları olan bir kadınmış zaten. Bilemiyorum genel bir yargı sunmak zor.
Ha bu arada ironik ama ayırdığı ve uğruna kendini yerlere attığı oğlu 57 yaşında ama hiç evlenmemiş, ömrü boyunca sigortalı bir işte çalışmamış, kazandığını alkol ve başka maddelere yatıran hala teyzemden cep harçlığı alan biri. Ben kendisini seviyorum ama durum bu. Daha az sevdiği dayım ise gayet işinde gücünde tatlı dilli güzel huylu şeker gibi bir adam.
Ha bu arada ironik ama ayırdığı ve uğruna kendini yerlere attığı oğlu 57 yaşında ama hiç evlenmemiş, ömrü boyunca sigortalı bir işte çalışmamış, kazandığını alkol ve başka maddelere yatıran hala teyzemden cep harçlığı alan biri. Ben kendisini seviyorum ama durum bu. Daha az sevdiği dayım ise gayet işinde gücünde tatlı dilli güzel huylu şeker gibi bir adam.