- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.561
- 158
ya bu erkek çocuğu geç kalsa bir şey demezler kız çocuğuna bir şey derler olayı tamamen sosyolojik. ortadoğulu bir toplumun ürünü. bunu evlat ayrımı olarak görmüyorum. avrupa yakası izlerken düşünürdüm volkana bir şey demiyorlar aslıya bir sürü laf ediyorlar diye. ama bu toplumun maalesef değişmesi gereken kanayan bir yarasıYa bu kız erkek ayrımını da benim kayınvalidemler yapıyorlar kız evin kölesi temizlikçisi erkek kardeşlerinin hizmetçisi erkekler ise geliyor ayaklarını eşim olsun kaynım olsun ayaklarını yayıyorlar önlerine hizmet bekliyorlar ciddi ciddi yani kız erkek ayrımı yapılıyor evet bunu biliyorum llah'tan benim bir erkek kardeşim yok Bir de erkek kardeşim olsaydı ne olurdu acaba ama gerçi bizimkiler hep dillerinde şey der işte ben erkek kız fark etmez ikisi de evlat derler ama tabii gerçekten olsa nasıl olurlardı bilmiyorum Bir de mesela o erkek çocuğuna karşı aşırı toleranslar işte geç gelir sorun olmaz dışarıda gece yarısı çıkar ama erkek çocuğudur sorulmaz nereye gidiyor diye erkektir yapar erkektir kavga eder erkektir sinirlenir erkektir üzülür ama kız dediğin hanımcık olur kız dediğin oturduğu yerden kalkmaz edepli olur osuruklu olur yani bu kadınlara yüklenen bu kadar ağır şeyleri ben de anlayamıyorum gerçekten hele bir de kadın kadına yapıyor en sevdiği canını evladını yapıyor bunu ben de buna akıl erdiremiyorum hakikaten