sen ankaradasın olur
bol bol beslerim seni 100 kilo yaparım
oraya gitmeyim ben10-12kg den fazla almamam lazımmmm neetçez..
ya şey dicem bu nesfitin gebeliğe zararı olur mu acaba..
bir de yarım yağlı süt için geçen gün bir doktorun yorumunu dinledim tv de.. kesinlikle vitaminler (kalsiyum açısından) yarımyağlı sütte eksilmez sadece yağ oranı daha az dediydi..
bazı doktorlar hiçbir diyet ürününü hamilelikte önermiyorlar kopricim doktoruna mutlaka sor gidince
bizim şirkette patronun kızı hamile onun doktoru yasaklamış günlük süt içeceksin demiş
hazır hiçbir gıda yemiyor
bazı doktorlar hiçbir diyet ürününü hamilelikte önermiyorlar kopricim doktoruna mutlaka sor gidince
bizim şirkette patronun kızı hamile onun doktoru yasaklamış günlük süt içeceksin demiş
hazır hiçbir gıda yemiyor
ohoo.. valla ben dün aldım kakaolu süt ... :) o da süt.. bir ara günlük alıyordum da bazen unutuyorum.. o yüzden diğer paket sütlerden almaya başladım..
acıkınca acaip şeyler aklıma geliyor :) yani aklına gelen tüm zararlı fastfood yiyecekler benim gözümün önünde şerit gibi geçiyor..
tabi yemek yiyince unutuyorum onlarıeşim de kayseriden geliyor inşallah eli boş gelmez..
bişi alma gerek yok dediydim de... gene de çantaları karıştırıyorum her şehirdışından gelişinde..
ben laktozsuz içiorum
siz de mutlaka laktozsuz için, gaza gaz eklenmesin -ki o zaten yarım yağlı ve dr onaylı :)
ben laktozsuz içiorum
siz de mutlaka laktozsuz için, gaza gaz eklenmesin -ki o zaten yarım yağlı ve dr onaylı :)
yarım yağlıları kastetmedim canım lıght ürünleri demiş doktor
ok ok anladım
ondan dedim bende laktozsuz için hemide yarım yağlı
o bakımdan şıftırdım
benim kafa karıştı :) light mı içiçez yarım yağlı mı :) uykusuzluğuma bayışlayın artıkın
slm kızlar bnde aranıza yenı katıldım size bişi sorcam ben kendı hesaplarıma gore 4 haftalık hamıleyım pztsı 5 hafta olcak ama bende ne mıde bulntısı nede aşerme var daha erkenmı sızce bıde ara ara ksıklarımda sancı oluo kısa surelı normalmı sızlerdede oldumu
yarım yağlı laktozsuz içiceksin gaz yapmasın diye
slm kızlar bnde aranıza yenı katıldım size bişi sorcam ben kendı hesaplarıma gore 4 haftalık hamıleyım pztsı 5 hafta olcak ama bende ne mıde bulntısı nede aşerme var daha erkenmı sızce bıde ara ara ksıklarımda sancı oluo kısa surelı normalmı sızlerdede oldumu
teşkür ederim :) bu akşam zaten activia alcam.. herhalde o da zararlı demiceksiniz... okadar su içmeme rağmen okadar sebze meyve çorba tüketmeme rağmen bu sindirim sıkıntısını nasıl aşıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?