anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

kopriiii 7. haftanı doldurmuşsun ayy:81: maşallah belki söylemişsindir ama geçmişi okumadığım için kusura bakma doktora gittin mi kalp atışları duyulur 7. haftada çünkü:26:

ben doğuracağım zaman gidicem herhalde :) şu ilk kontrolü atlatsam alışkanlık haline gelicek hastaneye gitmek te..
bir de bu aralar kaynanam bizde.. eşim illa onunla git diye ısrar ediyor.. ben ise artık hayatta kaynanamla biryere gitmem dedim..
sanki birilerine muhtacız.. allaha şükür ankarada kaybolacak değilim.. kaynanamdan daha iyi biliyorum nereye ne ile nasıl gideceğimi..

eşim gelmiş..
ama şirkete uğramışlar fazla malzemeyi bırakmak için.. şimdi de normal çıkış saatinde çıkacak yani 19:10-20 gibi çıkacaklar 20,00da burda..
adamcağız 5 saatlik yoldan geldi yaw bi de kocam sürdü.. kuzu gibi uyuyacak bu gece anlaşılan bi de eve gidip yemek yapıcam daha.. menemen yapıcam dedim.. okadar yoldan geldim ona mı laik gördün diyo bir de utanmadan işine geliyosa dedim.. muhtemelen markete gidicez.. ama kesin sevgili kocacığım kaynanayı da takar peşimize.. yarın hikayeleri dinlemeye hazır olun.. :) kesin rezil eder bizi herzaman markette yaptığı gibi...:18::18:

canım boşver takma şu kadını konuşsun dursun

canım boşver takma şu kadını konuşsun dursun

bazen abarttığımı düşünüyorum da.. acaip batıyor ya..
dün akşam kadının her kurduğu cümle birine dokunuyor..
akşam 3nolu görümcemde kaldık.. 2nolu da unutmuş el çantasını içinde 50-60lira kadar para var bir de kredi kartı.. telefondan aradı dedi ki görümceme çantayı sakla da kocan görmesin (sanki hırsızmış gibi) sen bundan ne anlarsın.. insan der ki kaldır da çocuklar karıştırmasın falan bişiler.. böyle cümle kurulur mı.. ki bunlar zaten aramızda en zengini... ben kendimi çok kötü hissettim o lafları duyunca ... görümcemi düşünemiyorum..
bu sabah ta aynı b.ku yedi..
kahvaltı hazırlıyoruz 3no ile kaynanam eşiyle görüştü falan kapattı.. adam sadece sormuş nerde kaldınız bu akşam kaynnana da söyledi kızımda diye .. sonra akşama paşam geliyo merak etme orda kalcam.. bize de açıklaması (eşime) kocam oğlumdan başkasına güvenmiyor da ondan.. e ama damadının evlerinde yiyip içiyorsun..
görümcem de dedi anne lütfen eşimin yanında böyle cümleler kurma rahatsız olur yanlış anlar..
kaynanamda : ii tamam konuşmayacam artık ne desem düzeltiyosunuz deli yerine koyuyosunuz beni falan alınganlıklara başladı.. kahvaltıyı zor bekledim.. kaçtım sonra zaten

wışşşş anammmm ne bu kaynana kızz ay şükürr benımkaynanam bir melek inan kiii kızz cok sınır bozucu olur hee kaynana bu atsan atılmaz satsan satılmaz he he dıcen geccen mecburen coksınırlendın mı de ıcınden sabır cek

:) zaten rabbim o sabrı bana vermeseydi ben çoktan saçını başını yolmuştum herhalde :) eltim kadının boynuna sarıldı okadar çileden çıkartmış demek ki diyorum bazen kendimce.. gerçi eltimin de 50yaşındaki hali aynı kaynanam.. boş boş konuşur lafını esirgemez.. patavatsız.. falan filan
sustum tıp.
ve acıktımmm

ahaha bende aksınee gıkkkkk dıyecek kadar tokummm sende gıt ye bısıler bundan sonra bu tur lafları cokkkkk duyacaksın cocuk var gıt ye cocuk dogarr sen emzırıon yee ye de yeee yanii su nesfitlerden alıp kilo verıcemm bana ugras lazımm

ben nesfiti çok seviyorum .. sindirime çok iyi geliyor.. ama bebiş var diye kızlar kızdı bana yime diyet şeyler diyolar :) oysa ki derdim çok içten
eşim gelsin de kuru kayısı mayısı alayım.. hemoroid olcam diye korkuyorum bu gidişle..

o nesfitlerın dıyet lıstesı var acaba o dıyetı uygulamasam da sadece nesfıt yesemkılo verırmıyım sabahları yesem sadecee:S:S

kopri çok sempatıksın ya .. uzun uzun yazıları görünce gülme gelıyo bana :):):)
kaynana konusunda da yerden göğe haklısın
bir kaynana gelıne durupp dururken batmaz
kesın hakedıyolar
yolla içinden ne geliyosa
yollaaaaaa
yollaa
dersını ver yolllaaaa
onun gıbısı tonlaaaaa:92:

o nesfitlerın dıyet lıstesı var acaba o dıyetı uygulamasam da sadece nesfıt yesemkılo verırmıyım sabahları yesem sadecee:S:S

haykocum canım benım oncelıkle merhaba özledim seni be!!!
bende kılo vermeye calısıyorum yaaaa
diyetteyım
nesfıtı deneyen varmı ki ? bu ay normal diyet denıyım kılo vermezsem nesfıtle denıycem tatlım..

bu arada son haber :
altın çilek meyvesının ilacından bi kadın ölmüş

kızlar tayinimiz çıktı ama yer belli değil çok kötü bir durumdayım.okulum var ama 3 haftalıkta kurs olayımız var başka şehirlerde emeklerim boşamı gidecek bilmiyorum çok zor çok eşimden ayrı 2 yılda geçirebilirim hiçbirşey belli değilll çok değişik duygular içerisindeyim.dua edinnnnn.doğu görevine gidiyoruzzz

canım hayırlısı olsun..hemen üzülme halledersin..
istanbula gelin gidip ankaraya derslere gelen bir arkadaş vardı bizim hallediodu bi şekilde
hocalardan ricacı olursun idare ederler devamsızlığı çok takmazlar

ayaklarımı koltuğa uzatıp magazin programı izlemek istiyorum:84:

Haftasonu programım şu canım
bu arada bugün işe kızımla geldim
eve gidicez hazırlanıp yazlığa gitmemiz lazım eşim orada ve boya işleri var
yemek ve temizlik işleri bana kaldı
haftaya nişan var (kuzenimin)ve benim aslında bugün kıyafet almam lazım

hmmm benim haftasonu planım da akşam bi görüşme yapıcam ek iş gibi bişey olacak
3ds max diye bi program var 3d modelleme programı
orada bi bina modelleyeceğim..gerçeği gibi olacak

hmmm benim haftasonu planım da akşam bi görüşme yapıcam ek iş gibi bişey olacak
3ds max diye bi program var 3d modelleme programı
orada bi bina modelleyeceğim..gerçeği gibi olacak

aa çok güzel bence
ne güzel insanın elinde böyle beceriler olması
ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…