onların içinde bi kültür var
dr a gitmeden sormadan yeme şöle şeyler yaaaaaaaaa
ayol daha geçen gün biriniz dedi ya sindirime probiyotik yoğurtlar iyi geliyor diye.. hem gebeliğe de zararı yok denmişti... acidophilus ve Bifidus probiyotik kültürü var imiş.. üstünde öyle yazıyor.. şimcik okudum
fotosintez yapıcam bu gidişle
o yogurtlarda katkı maddesı var hayatım dr onermez bence ..
yahu akıl var mantık var kuzu
katkı maddeli yoğurt işte
ben laktozu dedim içi die
bu tarz laktasif şeylere girme bence
dimi medi
bacım neyde katkı maddesi yok ki.. markette gittiğimde herşeyin etiketini mi okuyacaz alırken..
yok şunda sitrik asit var aman almayım.. yok bunda şu var.. :) bitkisel çözüm üreteyim diyorum.. aldığımız manav da nekadarı doğal nekadarı hormonlu güvenemiyorsun..
ne edicez peki.. :) herşey mevsiminde doğaldır diyoruz ya.. al şimdi çilek sezonu başladı.. kafam kadar tanesi.. git te hormonlu olmadığına inan..
Ben de kaynanadayken bi kahvaltıda baya sucuk yimiştim. Bi de geçen gül elti yemeğe çağırdı. Hazır çorba yapmış.Yanında da kızarmış tavuk. Tavuk tiksintisi yaşadığımdan ve de ayıp olmasın diye bir kase çorbayı içtim.
Suçluluk duyuyorumm:26:
Elti bu akş da yemeğe çağırmış. Eşimi aramış. Sizin için değil yeğenimiz için diyomuş. Napcam ben böle ya korktuğum başıma gelecekkk
bebişin de yenı gelısan barsaklarını bozar mazallah cnm
kayısı ye bol bol şimdi yaz gelıyo bak beslenmene daha dıkkat edersın karpuz yersın sulu şeyler geçer cnm ek bişi alma
rahatsızım de uykum var de gıtme evınde huzur ıcınde gonlunun ıstedıgını ye iç yat
malum huzurlu olmak en önemlısı her süreçte
Ben de kaynanadayken bi kahvaltıda baya sucuk yimiştim. Bi de geçen gül elti yemeğe çağırdı. Hazır çorba yapmış.Yanında da kızarmış tavuk. Tavuk tiksintisi yaşadığımdan ve de ayıp olmasın diye bir kase çorbayı içtim.
Suçluluk duyuyorumm:26:
Elti bu akş da yemeğe çağırmış. Eşimi aramış. Sizin için değil yeğenimiz için diyomuş. Napcam ben böle ya korktuğum başıma gelecekkk
yeğeni için çağırıyor bir de hazır çorba mı yapıyor yeni gelin.. yuh yani :)
boşver güzelim fazla alıştırma... yat dinlen evde..
O gün Konya'dan yeni dönmüşlerdi hazırlanamamış. Bi de bilmiyodur daha o kadar ayrıntı şeyleri... Kayınbirader de o da sürekli birlikte gezelim birlikte yiyelim, gelelim gidelim diye düşünüyolar.
Bugün demiş yeğenimiz için diye. Hazır çorba ve tavuk yapmasın o zaman dedim
Gitmesenn karı koca kırılacaklar, onlar kırılınca kaynana karışacak, noluyosunuz ne bu tripler diye..Gitseeen ben sinir olup durucam. Bakalım görücez nolucak...
ben çarşamba gidicem ya toktora sorayım şu yoğurtları.. 6 tane yedim sayılır..
web sayfasında da ha böyle yazayiii
Tamamen doğal
Yovitanın içinde hiçbir koruyucu katkı maddesi bulunmaz. Yovitayı 3 yaş üzeri küçük çocuklar ve hamileler de dahil olmak üzere tüm aile bireyleri diledikleri kadar tüketebilir. Yovita bir ilaç olmadığı için, bağırsaklarda herhangi bir alışkanlık ya da tembellik yapmaz.
okadar haşır meşir olmaya ne gerek var yaw.. işin ucunda yine büyükler durur (kaynana gibi)
bukadar sıklıkla çağırmaya devam ederse .. vay halineyapışır kalır .. diim ben sana
ya yeme işte dr a gidene kadar
+ soracaklarını listele unutuosun + SSK gibi bi yerse o hastane dr a o kadar sorabilirsin inşallah
sağlık ocağına aile hekimine git sen sonrada
muayene etmez ama ilaç ve sorularına çok ii yanıt verir
Ocak sonundan beri görmediğim bi kaynanam ve görümcem var
Ama suç benim değil
eşim daha 3 haftadır yazlıkta olan ailemin yanına gitmek için uçak bileti araştırıyo ama ailesinin yanına antalyaya 2 aydır niyetleniyoruz ama gidemedik :44:
eheheh
benim kocadan o da :)
benim aile ile daha çok rahat edio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?