anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

onların içinde bi kültür var
dr a gitmeden sormadan yeme şöle şeyler yaaaaaaaaa

ayol daha geçen gün biriniz dedi ya sindirime probiyotik yoğurtlar iyi geliyor diye.. hem gebeliğe de zararı yok denmişti... acidophilus ve Bifidus probiyotik kültürü var imiş.. üstünde öyle yazıyor.. şimcik okudum
fotosintez yapıcam bu gidişle

yahu akıl var mantık var kuzu
katkı maddeli yoğurt işte
ben laktozu dedim içi die
bu tarz laktasif şeylere girme bence
dimi medi

o yogurtlarda katkı maddesı var hayatım dr onermez bence ..

bacım neyde katkı maddesi yok ki.. markette gittiğimde herşeyin etiketini mi okuyacaz alırken..
yok şunda sitrik asit var aman almayım.. yok bunda şu var.. :) bitkisel çözüm üreteyim diyorum.. aldığımız manav da nekadarı doğal nekadarı hormonlu güvenemiyorsun..
ne edicez peki.. :) herşey mevsiminde doğaldır diyoruz ya.. al şimdi çilek sezonu başladı.. kafam kadar tanesi.. git te hormonlu olmadığına inan..

yahu akıl var mantık var kuzu
katkı maddeli yoğurt işte
ben laktozu dedim içi die
bu tarz laktasif şeylere girme bence
dimi medi

bebişin de yenı gelısan barsaklarını bozar mazallah cnm
kayısı ye bol bol şimdi yaz gelıyo bak beslenmene daha dıkkat edersın karpuz yersın sulu şeyler geçer cnm ek bişi alma

Ben de kaynanadayken bi kahvaltıda baya sucuk yimiştim. Bi de geçen gül elti yemeğe çağırdı. Hazır çorba yapmış.Yanında da kızarmış tavuk. Tavuk tiksintisi yaşadığımdan ve de ayıp olmasın diye bir kase çorbayı içtim.
Suçluluk duyuyorumm:26:
Elti bu akş da yemeğe çağırmış. Eşimi aramış. Sizin için değil yeğenimiz için diyomuş. Napcam ben böle ya korktuğum başıma gelecekkk

yoğurtla meyvelerı bir tutma cnm
yıne de sen bılırsın bebek de senın yourt da :13:

rahatsızım de uykum var de gıtme evınde huzur ıcınde gonlunun ıstedıgını ye iç yat
malum huzurlu olmak en önemlısı her süreçte

bebişin de yenı gelısan barsaklarını bozar mazallah cnm
kayısı ye bol bol şimdi yaz gelıyo bak beslenmene daha dıkkat edersın karpuz yersın sulu şeyler geçer cnm ek bişi alma

öyle yapıcam artık ... bari evdekileri kaynanaya verim

sanırım bulantılar sinyal vermeye çalışıyor... ama direnicem beni alt üst etmesine müsade etmiceeemm...

rahatsızım de uykum var de gıtme evınde huzur ıcınde gonlunun ıstedıgını ye iç yat
malum huzurlu olmak en önemlısı her süreçte

Nasılsa yemek yemen lazım onu da bizde ye dicek:) Eşime dedim zaten bak bu son. Bi daha beni arama bile ne yap et olmaz de..Ablam ne istiyosa onu yapayım illa gelin diyomuş..
Başıma gelecekleri biliyodum ben zaten. Eşime dedim bize yakın ev tutturma diye ama bişi olmaz bişi olmaz diye tutturdu. Sıkı fıkı olmak istemiyorum dedim güya.. Ben taşıncam o olcak böle giderse

yeğeni için çağırıyor bir de hazır çorba mı yapıyor yeni gelin.. yuh yani :)
boşver güzelim fazla alıştırma... yat dinlen evde..

yeğeni için çağırıyor bir de hazır çorba mı yapıyor yeni gelin.. yuh yani :)
boşver güzelim fazla alıştırma... yat dinlen evde..

O gün Konya'dan yeni dönmüşlerdi hazırlanamamış. Bi de bilmiyodur daha o kadar ayrıntı şeyleri... Kayınbirader de o da sürekli birlikte gezelim birlikte yiyelim, gelelim gidelim diye düşünüyolar.
Bugün demiş yeğenimiz için diye. Hazır çorba ve tavuk yapmasın o zaman dedim

Gitmesenn karı koca kırılacaklar, onlar kırılınca kaynana karışacak, noluyosunuz ne bu tripler diye..Gitseeen ben sinir olup durucam. Bakalım görücez nolucak...

okadar haşır meşir olmaya ne gerek var yaw.. işin ucunda yine büyükler durur (kaynana gibi)
bukadar sıklıkla çağırmaya devam ederse .. vay haline yapışır kalır .. diim ben sana

ben çarşamba gidicem ya toktora sorayım şu yoğurtları.. 6 tane yedim sayılır..
web sayfasında da ha böyle yazayiii

Tamamen doğal

Yovita’nın içinde hiçbir koruyucu katkı maddesi bulunmaz. Yovita’yı 3 yaş üzeri küçük çocuklar ve hamileler de dahil olmak üzere tüm aile bireyleri diledikleri kadar tüketebilir. Yovita bir ilaç olmadığı için, bağırsaklarda herhangi bir alışkanlık ya da tembellik yapmaz.

ya yeme işte dr a gidene kadar
+ soracaklarını listele unutuosun + SSK gibi bi yerse o hastane dr a o kadar sorabilirsin inşallah
sağlık ocağına aile hekimine git sen sonrada
muayene etmez ama ilaç ve sorularına çok ii yanıt verir

okadar haşır meşir olmaya ne gerek var yaw.. işin ucunda yine büyükler durur (kaynana gibi)
bukadar sıklıkla çağırmaya devam ederse .. vay haline yapışır kalır .. diim ben sana

Walla şu an için sabrediyorum. Bu son diyorum:) Ben baştan şartımı koymuşum.İçli dışlı olmam, kardeşinle sıkı fıkı olacaksan ol ama beni karıştırma demişim. Eşime her şeyin en başından bu olacakları bir bir saydığım için, artık çaresine o bakıcak. Bakamazsa ve hele de kaynanatos da karışırsa icabına bakıcaz elbette...

bak listeyi iyi dedin.. hastanede herşeye cevap veremiyorlar.. acaip yoğun hele zekai tahir..
zaten aile hemimim de istediğin zaman gel.. aklına takılan bişiy olursa da gel dedi..
hastanede işimi bitirince sağlık ocağına da gidim bakim.. nasılsa o günüm gidecek.. ondan sonra da gider yatar uyuyurum..

Ocak sonundan beri görmediğim bi kaynanam ve görümcem var
Ama suç benim değil
eşim daha 3 haftadır yazlıkta olan ailemin yanına gitmek için uçak bileti araştırıyo ama ailesinin yanına antalyaya 2 aydır niyetleniyoruz ama gidemedik :44:

eheheh
benim kocadan o da :)
benim aile ile daha çok rahat edio

eheheh
benim kocadan o da :)
benim aile ile daha çok rahat edio

he valla antalyaya gittiğimizde de çok rahatsız davranıyo
yatıyoruz evimize bi gitsek yatağımıza kavuşsak diyo
oturuyoruz evimize gitsek de koltuğumuza kavuşsak diyo
dönmek için fırsat kolluyo

KAYINVALİDE DUYSA OĞLUMA BİŞEY YAPMIŞ BU GELİN DER :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…