anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

eheheh
benim kocadan o da :)
benim aile ile daha çok rahat edio

Evet evet siz kesi bişey yapmışsınız adamlara
Söleyin çabukkkk naptınızz

kuzum sizin yazlık nerde de uçak bileti ayarlıyorsunuz.. ben ankara civarlarında sandıydım da .. hani demiştin ya yılın 5 ayı orda kalıyorlar diye..
eşin senin ailenle rahat edebiliyorsa çok güzel :) bende kocamı memlekete götürmek istiyorum orada yaşamak için de.. (hayal sadece şimdilik)
benim kayınım da daha çok zaman geçirir eltimin ailesiyle.. kaynanamda bi sürü beddua yağdırır yanımıza gelmez diye.. oğlumun beynini yıkıyor gelin diyor..

Son düzenleme:

yok canım bodrumda 850 km uzaklıkta

iki günlük düğün maratonundan ve kocanın gelmesinden dolayı çoookk yorgunum ayaklarım hala şiş valla
bu ay bende bekliyorum umutla tabiki kısmet diyorum öncelikle eşim tam zamanında geldi umarım işe yaramıştır gelmesi

ooh :) acısını çıkarmışındır
düğün nasıl geçti :) kimse gelmedi size yatılıya dimi ?

yok canım bodrumda 850 km uzaklıkta

aaah ahh
850 km dediğin nedir gülüm..
benim anam 1300km uzaklıkta o gelir bana ölüm..
arada da olmasa şu engel gümrü(k)
içimde coşar bir şenlük

ay kendi yazdığım şeye bukadar güleceğim aklıma gelmemişti..

hehehhehee
şoförsen bas gaza aşıksan vur saza

ben az sonra gaza basıcam
Allah'a emanet olun...

düğün çok güzeldi eşimin bütün sülalesi vardı hepsini çok severim onlarda beni sever özlem giderdik muhabbet ettik en önemlisi eşim geldi
yatılıyı bırak gündüz kahvesine bile kimsecikler gelemedi bize hatta ceren bizde kalsın bile dediler
sen nasılsın koprinacım

hehehhehee
şoförsen bas gaza aşıksan vur saza

ben az sonra gaza basıcam
Allah'a emanet olun...

kız sen diyince saate baktım.. 18 olmuş nerdeyse.. :)
ya eve gitmek isriyorum ben yaaaaa..
eşimi aradım gidiyorum diye.. şuracıkta 2 saat kalmış duruver diyor..
eşek ne anlar hoşaftan dicem de .. kocama ayıp olcak şimcik
bir bilse halimi ah.. odunum benim odunummm :)
devren ilanını da verdim.. bakalım arayan soran olacak mı.. 10bin yazdım ama 7500 veren olsa düşünmeden anahtarı verir kaçarım vallahi..

okadar diyosun yani :) ay yazık cerenime :) e ne yapsın abla olmak istiyosa katlanacak biraz
seni böyle neşeli görmek çok hoş... bi haber daha bekliyorum senden.. ama hatırlatmıycam canın çekmesin diye aklına gelirse durumu söylersin..

bana gelince ben iyiyim.. bulantım yok diye bangır bangır seslenirken.. bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi.. midem boğazımda resmen ama çıkan bişi yok.. (daha fazla irençleşmiyim dimi)

bulantılar geçince hamileliğin keyfini yaşarsın canım sık dişini bırazcık geçicek
sigarayı soruyosun heralde malesef tamamen bırakamadım
iki gün hiç ağzıma sürmedim ama ağlama kırızlerim falan oldu çok etkiledi beni doktorumu aradım psikiyatrist arada bi giderim de danışdım işte oda azaltarak deneyelim dedi
panik atağım var ya tetiklemesin dedi
bende azalltım günde bi paket biterdi şimdi 3 gün falan bitmiyo işte böle bacım beceremedim malesef

becerirsin ben sana güveniyorum.. yaparım dersen yaparsın!! Eray ablam güçlüdür benim...azaltman da güzel de.. doktorun da öyle yapmanı tavsiye etmişse öyle dene bakalım.. aslında sigaraya ihtiyacın yok sadece bir alışkanlık.. ben 2 aydır kahve içmiyorum mesela :) ki ben gözünü kayfeyle açan bir insanım.. gebeliğimi öğrenmeden önce kestim kahveyi (bitti çünkü bir daha da almadım)
yeni paket alma sende.. alıştır kendini.. o sana zarar veriyor..

**

dükkanın karşı taraftaki binanın bahçesinde kızlar ip atlıyor.. :) bende çok severim.. ip atlamayı aşerdim uleeeynnn

Son düzenleme:
gunaydinnnnnnuyku tutmadi heycandan,bugun organ gelisimine bakacaklar bebegin,cinsiyetinide ogrenecegiz insallah,dualarinizi eksik etmeyin

gunaydinnnnnnuyku tutmadi heycandan,bugun organ gelisimine bakacaklar bebegin,cinsiyetinide ogrenecegiz insallah,dualarinizi eksik etmeyin

hadi hayırlısı kuzum Allah sağlık sıhhat versin minik potitoya
Allahın izniyle herşey güzel çıkacak inşallah...
eh bi de anası gibi tatlı bi kız olduğunu öğrensek tadından yinmez

günaydın sevsena
bizim halimiz ne olacak
topiği biz açıyoruz biz kapatıyoruz..ctesi tam gün yine biz çalışıyoruz

valla öyle bir günde yazdın ki bunu her an işi bırakabilirim
çok sıkıldım artık ..bu kadar yoğun çalışmak üzerine cumartesi dahil birde kuru maaşa
sonra ev, çocuk, koca... her işim yarım kalıyoo vakitsizlikten
iki gündür düşünüp duruyorum ben niye bunlara katlanıyorum diye
ne yapıcam bilmiyorum karar veremedim bir türlü

insanın annesi yakınında olunca farklı oluyo
benimki yakın değil kayınvalidemle aynı apartmandayım
allah razı olsun bir işim olsa arasam yapar ama bende ondan bir şey isteyemiyorum
eşimde anlayamıyor benim ne kadar sıkıntıda olduğumu

öff amma dertliymişim bir dokundun bin ah işittin

Günaydın kızlar..

Sevsena cnm bende çok dertliyim bugün...dün biz izin aldım burnumdan getirdiler..o kadar saygısızlarki şu an anlıyorum...bügün işe zor geldim..bu gidişle sanırım ben yine istifa edeceğim.

tabi orası da ayrı dert hep öyle olur bende ne zaman izin alsam gelince bir sürü problem çıkar
işte ayrı dert evde ayrı bütün yük omuzlarımda gibi hissediyorum
ben burada beş yılımı doldurdum ama hiçbir şey değişmiyor doğru dürüst zam yok
insana saygı yok bütün tatillerde biz çalışırız
sanırım çok birikti sıkıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…