eheheh
benim kocadan o da :)
benim aile ile daha çok rahat edio
he valla antalyaya gittiğimizde de çok rahatsız davranıyo
yatıyoruz evimize bi gitsek yatağımıza kavuşsak diyo
oturuyoruz evimize gitsek de koltuğumuza kavuşsak diyo
dönmek için fırsat kolluyo
KAYINVALİDE DUYSA OĞLUMA BİŞEY YAPMIŞ BU GELİN DER :)))
Ocak sonundan beri görmediğim bi kaynanam ve görümcem var
Ama suç benim değil
eşim daha 3 haftadır yazlıkta olan ailemin yanına gitmek için uçak bileti araştırıyo ama ailesinin yanına antalyaya 2 aydır niyetleniyoruz ama gidemedik :44:
kuzum sizin yazlık nerde de uçak bileti ayarlıyorsunuz.. Ben ankara civarlarında sandıydım da .. Hani demiştin ya yılın 5 ayı orda kalıyorlar diye..
Eşin senin ailenle rahat edebiliyorsa çok güzel :) bende kocamı memlekete götürmek istiyorum orada yaşamak için de.. (hayal sadece şimdilik)
benim kayınım da daha çok zaman geçirir eltimin ailesiyle.. Kaynanamda bi sürü beddua yağdırır yanımıza gelmez diye..Oğlumun beynini yıkıyor gelin diyor..
iki günlük düğün maratonundan ve kocanın gelmesinden dolayı çoookk yorgunum ayaklarım hala şiş valla
bu ay bende bekliyorum umutla tabiki kısmet diyorum öncelikle eşim tam zamanında geldi umarım işe yaramıştır gelmesi
yok canım bodrumda 850 km uzaklıkta
aaah ahh
850 km dediğin nedir gülüm..
benim anam 1300km uzaklıkta o gelir bana ölüm..
arada da olmasa şu engel gümrü(k)
içimde coşar bir şenlük
ay kendi yazdığım şeye bukadar güleceğim aklıma gelmemişti..
hehehhehee
şoförsen bas gaza aşıksan vur saza
ben az sonra gaza basıcam
Allah'a emanet olun...
düğün çok güzeldi eşimin bütün sülalesi vardı hepsini çok severim onlarda beni sever özlem giderdik muhabbet ettik en önemlisi eşim geldi
yatılıyı bırak gündüz kahvesine bile kimsecikler gelemedi bize hatta ceren bizde kalsın bile dediler
sen nasılsın koprinacım
okadar diyosun yani :) ay yazık cerenime :) e ne yapsın abla olmak istiyosa katlanacak biraz
seni böyle neşeli görmek çok hoş... bi haber daha bekliyorum senden.. ama hatırlatmıycam canın çekmesin diyeaklına gelirse durumu söylersin..
bana gelince ben iyiyim.. bulantım yok diye bangır bangır seslenirken.. bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi.. midem boğazımda resmen ama çıkan bişi yok.. (daha fazla irençleşmiyim dimi)
bulantılar geçince hamileliğin keyfini yaşarsın canım sık dişini bırazcık geçicek
sigarayı soruyosun heralde malesef tamamen bırakamadım
iki gün hiç ağzıma sürmedim ama ağlama kırızlerim falan oldu çok etkiledi beni doktorumu aradım psikiyatrist arada bi giderim de danışdım işte oda azaltarak deneyelim dedi
panik atağım var ya tetiklemesin dedi
bende azalltım günde bi paket biterdi şimdi 3 gün falan bitmiyo işte böle bacım beceremedim malesef
gunaydinnnnnnuyku tutmadi heycandan,bugun organ gelisimine bakacaklar bebegin,cinsiyetinide ogrenecegiz insallah,dualarinizi eksik etmeyin
toteme devam ediyoruz dimi :18::18::18::18:
günaydın kızlar
günaydın sevsena
bizim halimiz ne olacak
topiği biz açıyoruz biz kapatıyoruz..ctesi tam gün yine biz çalışıyoruz
Günaydın kızlar..
Sevsena cnm bende çok dertliyim bugün...dün biz izin aldım burnumdan getirdiler..o kadar saygısızlarki şu an anlıyorum...bügün işe zor geldim..bu gidişle sanırım ben yine istifa edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?