anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

günaydın mistim hoşgeldin..aynı bizdeki durum izin alırsın 2 gün önceden ne iş varsa üstüne yığarlar 2 gün boyunca..gidersin en fazla 1 hafta..gelirsin ne iş varsa üstüne yığarlar..

sevsena ben de bi hamile kalsam da ayrılsam diye bakıyorum ama o da olmuyo işte
bütün tatillerde durakta bi ben oluyorum
iş yaptığımız firmaları arıyoruz hiçbiri çalışmıyo dolayısıyla bizim de burada olmamızın bi anlamı kalmıyo
oturup oturup gidiyoruz

dün sabah 9da başladılar aramaya..bilgisayarın başına geçtim 11e kadar çalıştım.sonra patronu aradım ben havaalanına gidiyorum bilgisayar başında değilim diye.inan havaalanında gelinceye kadar en az 4 kere aradı.birde diyoki acil bilgisayar başına geçmen lazım.neyse eve gittim.annemlerde internet yok.komşularına rica ettim bir oturdum bilgisayar başına akşam 8di annemlere geri geldiğimde..keşke izin vermeseydi de adım izin aldı olmasaydı.sinirden ağlayacaktım nerdeyse..birde arada arkadaşlar aramazmı saçma sapan şeyler sormak için..annem çok kızdı ama bu nasıl iş böyle dedi.düşünün ya eşim koca bankada yönetmen onu bir kere bile arayan olmadı.sorun sizce kimde.bu ne böyle ya ne stresi bitiyo ne işi

ikinci çocuğu doğurursam bırakırım diyordum bende ama henüz ortada çocukta yok
ne kadar dayanabilirim bilmiyorum bu işyerinde
bende acayip sabırlıyımdır iş konusunda azim yaptım düzelecek diye ama hiçbirşeyin düzeleceği yok
patron bir acayip millete peşkeş çekiyo paraları çalışanlarına gelince öğlen yedikleri yemeğe bile göz dikiyor. ağlıyo resmen zam dönemlerinde ..yanına yaklaşamazsın burnundan soluyoo
muhasebede olmasam bende bilmem şirketin durumunu derim ki evet ya çok kötü durumdayız
ama yok yani süper satış yapıyoruz süper tahsilat yapıyoruz ama beğenmiyor

amaann kötü olmuş be
ne beceriksiz insanlar!!!

ama sorun sende mistim!!
eksik yapıyoruz bazı şeyleri izin istiyoruz ama açık kapı bırakıyoruz..her zaman ulaşabileyim diyo adam tamam diyoruz
halbuki telefona bakamayabilirim sürekli..yada gideceğim yerde çekmeyebilir falan desek..
adam napcak, o zaman geri alıyorum sözümü izin vermiyorum mu dicek..

bizim patron da geçen haziranda yeni bi jeep aldı damadının birine
dodge nitro..manyak bişey!!!

temmuz başında bize söylediği laf..zaten araba da aldık işlerden de çok kazanamadık!!!!
zam yapmayacağının yolunu yapıyo ama eline yüzüne bulaştırıyo
zaten araba da aldık diyo size vereceğim zamın parasıyla damada araba aldım diyo

yok bacım dünden beri çok düşündüm hatta sabah erken gelmiştim gittim kuğulu parkda oturdum yarım saat falan sorun bizim burada..akşam 8de aramış beni..bende işler bitti diye annemlere geçmiştim bana birşeyler soruyo bende dedimki internet yok bulundupum ortamda bana diyoki tamam o zaman sen bakınca beni ararsın..benim verdiğim cevap adamı ilgilendirmiyo yani..o istediğini söylüyo o kadar..sonuçta ben evli bir bayanım ve uygunlu uygunsuz her saatte patronumun telefonlarına cevap vermek zorunda değilimki.

Günaydınlarrr...
Hepiniz bunalmışsınız görüyorum ki...Mutsuz olduğunuz yerde niye direniyosunuz ki? Bebekler stresten de gelmiyo olabilir. Çok çok ihtiyacınız yoksa başka alternatifler arayın derim.
Misti sana daha önce de sölemiştim. Sınava yükleennnn

benı eskı ısyerımde fena boguyolardı sıkıyolardı
en sonunda tepem attı
bekardım da o zaman
eşim de işi astı hastayım gelemıcem dedı
bende bi mazeret uydrdum ahber bıle vermedım
gıttık besıktaş ta yemyesıl doağda stres attık
kahvaltı ettık eglendık
gun ıcınde aradı patron tabi:)
hastayım dedım
hastanede calıstıgım halde bahane oldugu bellıydı
yeterkı benı ısten atsınlar dıye dusunuyodum
yok anam bi turlu atmadılar ya
ama bana cektırdıklerının hepsını cektırdım patronlara bi yıgın ıs kayıpları oldu benım yuzumden :)
kendıme bol bol kafa ıznı verıyodum
adet oldugumda agrım var dıyodum
3 gun rapor alıyodum fılan
ustelık bıde calıstıgım yer hastaneydı haa
hastaysan buraya gel diyebılırlerdı ama ısten atıp da tazmınat vermesınler dıye atamıyolardı
sonra evlendım
evlılık dolayısıyla cıkmak ıstıyorum dıye kurtuldum ordan tazmınat da aldım

günaydın kızlar..

işinden çok çok memnun olan yok galiba aramızda
bende çok sıkıldım işimden tavırlarından saçmalıklarından.. ama aldğm parayı da bi anda elimin tersi ile itemiyorum malesef. bende diyorum bebiş olsa bahanem olur çıkarım

yuh işte yuh yani
iki yıldır bizde bir şirkete borçlarını ödeyerek ortak olduk şimdide yatırım için kredi çekilecek
herkese zor durumdayız ilk kez kredi çekiyoruz diyorlar

özel sektörün durumu pek parlak değil diye biliyorum. Eskisi gibi çok çalışırsın çok kazanırsın durumu pek kalmadı diyolar.
Sen şanlısın o zaman. Ne kadar alıyosun tam olarak?

söylediğin doğru ama bizim sektörde biraz farklı
adam seni işe aldıktan aklaşık 1 yıl sonra tam verim alabiliyo
önce yatırım yapıyo yani sonra da kaybetmemek için maaşı arttırıyo
allah bereket versin önemli olan o tabi, 2500 ün üzerinde alıyorum..

Arkadaşlarımdan ırak-libya gibi ülkelerde şantiyede çalışanlar hariç
istanbuda olanlar da dahil hiç biri bu kadar alamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…