günaydın mistim hoşgeldin..aynı bizdeki durum izin alırsın 2 gün önceden ne iş varsa üstüne yığarlar 2 gün boyunca..gidersin en fazla 1 hafta..gelirsin ne iş varsa üstüne yığarlar..
Sevsena ben de bi hamile kalsam da ayrılsam diye bakıyorum ama o da olmuyo işte
bütün tatillerde durakta bi ben oluyorum
Iş yaptığımız firmaları arıyoruz hiçbiri çalışmıyo dolayısıyla bizim de burada olmamızın bi anlamı kalmıyo
oturup oturup gidiyoruz
günaydın mistim hoşgeldin..aynı bizdeki durum izin alırsın 2 gün önceden ne iş varsa üstüne yığarlar 2 gün boyunca..gidersin en fazla 1 hafta..gelirsin ne iş varsa üstüne yığarlar..
sevsena ben de bi hamile kalsam da ayrılsam diye bakıyorum ama o da olmuyo işte
bütün tatillerde durakta bi ben oluyorum
iş yaptığımız firmaları arıyoruz hiçbiri çalışmıyo dolayısıyla bizim de burada olmamızın bi anlamı kalmıyo
oturup oturup gidiyoruz
dün sabah 9da başladılar aramaya..bilgisayarın başına geçtim 11e kadar çalıştım.sonra patronu aradım ben havaalanına gidiyorum bilgisayar başında değilim diye.inan havaalanında gelinceye kadar en az 4 kere aradı.birde diyoki acil bilgisayar başına geçmen lazım.neyse eve gittim.annemlerde internet yok.komşularına rica ettim bir oturdum bilgisayar başına akşam 8di annemlere geri geldiğimde..keşke izin vermeseydi de adım izin aldı olmasaydı.sinirden ağlayacaktım nerdeyse..birde arada arkadaşlar aramazmı saçma sapan şeyler sormak için..annem çok kızdı ama bu nasıl iş böyle dedi.düşünün ya eşim koca bankada yönetmen onu bir kere bile arayan olmadı.sorun sizce kimde.bu ne böyle ya ne stresi bitiyo ne işi
ikinci çocuğu doğurursam bırakırım diyordum bende ama henüz ortada çocukta yok
ne kadar dayanabilirim bilmiyorum bu işyerinde
bende acayip sabırlıyımdır iş konusunda azim yaptım düzelecek diye ama hiçbirşeyin düzeleceği yok
patron bir acayip millete peşkeş çekiyo paraları çalışanlarına gelince öğlen yedikleri yemeğe bile göz dikiyor. ağlıyo resmen zam dönemlerinde ..yanına yaklaşamazsın burnundan soluyoo
muhasebede olmasam bende bilmem şirketin durumunu derim ki evet ya çok kötü durumdayız
ama yok yani süper satış yapıyoruz süper tahsilat yapıyoruz ama beğenmiyor
amaann kötü olmuş be
ne beceriksiz insanlar!!!
ama sorun sende mistim!!
eksik yapıyoruz bazı şeyleri izin istiyoruz ama açık kapı bırakıyoruz..her zaman ulaşabileyim diyo adam tamam diyoruz
halbuki telefona bakamayabilirim sürekli..yada gideceğim yerde çekmeyebilir falan desek..
adam napcak, o zaman geri alıyorum sözümü izin vermiyorum mu dicek..
Kızlar çok merak ettim. Bu kadar yoğunluğa karşın aldığınız ücretler ne kadar?
onu yazacaktım ben de..verdikleri para olmasa asla durmam burada
bizim patron da geçen haziranda yeni bi jeep aldı damadının birine
dodge nitro..manyak bişey!!!
temmuz başında bize söylediği laf..zaten araba da aldık işlerden de çok kazanamadık!!!!
zam yapmayacağının yolunu yapıyo ama eline yüzüne bulaştırıyo
zaten araba da aldık diyosize vereceğim zamın parasıyla damada araba aldım diyo
özel sektörün durumu pek parlak değil diye biliyorum. Eskisi gibi çok çalışırsın çok kazanırsın durumu pek kalmadı diyolar.
Sen şanlısın o zaman. Ne kadar alıyosun tam olarak?
kızlar konumuzla alakasız bişi sorucam aranızda lazer epılasyn yaptıran varmı?
aa ben çok istiyorum yaptırmayı ama bebek işi yüzünden erteledim devam edemem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?