anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Özel sektörün durumu pek parlak değil diye biliyorum. Eskisi gibi çok çalışırsın çok kazanırsın durumu pek kalmadı diyolar.
Sen şanlısın o zaman. Ne kadar alıyosun tam olarak?

ben bin lira alıyorum canım ama burada maaşlar istanbula ankaraya göre daha düşük
pazarlamacılara 1500 tl veriyorlar çok az yani burdaki işe göre
bizim ayarımızdaki şirketlerde çalışan tanıdıklar var 2000-2500 civarı alıyorlar
ama patrona göre biz dışarıyı bilmiyormuşuz ekonomiden haberimiz yokmuş herşey daha kötüye gidiyormuş biz çok iyi maaş alıyormuşuz
zaten ne yapıyoruz ki bütün gün oturuyoruz :26:

Ünv okurken kamuya burun kıvırırdım. Ben özelde çalışıcam çok çalışıcam çok kazanıcam derdim. Babam da özel sektör taraftarıydı. Tabi o zamanlar durumlar daha iiydi ülkede...

Sonra eşimle tanıştım. Yoğun ısrarlarıyla kamuya yöneldim. Öylesine girdiğim bir kpss'yle önce düz memurluğa atandım. O zamanlar maaşım ortalama birşeydi. Evlendikten sonra tekrar sınava girdim. Mühendis ve mimarları seven bir kamu kurumundayım şu an. Maaşım da tatminkar çok şükür ve rahatım. Elbette ki her iş yerinde amirlerinle sıkıntıların oluyor, sinir bozucu olaylarla karşılaşıyosun ve en önemlisi maaşın öle 2'ye 3'e katlamıyo hiç bi zaman ama iş veren amirin olmadığı için yeri geldiğinde resti çekebiliyosun..Sanırım özel sektörü kaldıramazdım ben. Allah hepinize kolaylık versin sabır versin inş.

patronlar ayrı bir ırk sevsena
değişik bi psikoloji..eşim de benim gibi konuşurdu önce
şimdi yanında çalışan bir elemanı var kendi patron konumunda
ben bizim patronlara laf atsam evde hemen öyle deme adamlar haklı diyo
yanında çalışandan dert yanıyo bi sigara molası veriyo 10dk diyo
akşama kadar dakika tuttum 55 dakika sigara molasına gidiyo..
25 dk da yemek yiyo diyo..
1 buçuk saat verim alamıyorum diyo

gözü dönüyo insanın patron olunca

sen ne mezunusun ne kadar alıyosun?

günaydın kızlar çok moralim bozuk geceden beri ağlıyorum hamile kaldığıma bile sevinemedim dün gece bu çocuğu aldırıp boşanmayı düşündüm çok kötüyüm

günaydın kızlar çok moralim bozuk geceden beri ağlıyorum hamile kaldığıma bile sevinemedim dün gece bu çocuğu aldırıp boşanmayı düşündüm çok kötüyüm

one yaaa
ne diyosun beklemede
Sorun ne bilmiyorum ama olur böyle şeyler evliliğin ilk yıllarında:44:

Birbirinizi ve karnındaki bebeğinizi üzmeyin lütfen

günaydın cnm...hayırdır?

kaç gündür hastayım diye eşimde bir surat doğru dürüst konuşmuyo bişey söylemiyo pazar günü beni hasta hasta bıraktı gece 11e kadar dayısına yardıma gitti şimdide dayısının küçük oğlunu sivasa maça götürcekmiş onuda söylemicekti akşam telefon gelince söylemek zorunda kaldı ben hamileyim hastayım burda kimsem yok o beni hiç düşünmeden taa sivasa gidecekmiş akşam çok fena kavga ettik bana bağırmazdı bile akşam üzerime yürüdü ben sinir krizi geçirdim çok kötüyüm onu tanıyamıyorum

şşşş bebek aldırmak lafını duymiimm bi dahaa
Noldu anlat hadi, belki de fazla büyütüyosundur.

senin hassasiyetin tavan yapmış belli
o da biraz öküzlük yapmış
bi sinirlenme sakin ol
öfkeyle kalkan zararla oturur

cnm evliliğe henüz adapte olamamış erkek modeli..sıkma canını.benim eşimde ilk dönemlerde böyleydi.tam sorunluluğunun farkında değildi..hep ailesiyle yada arkadaşlarıyla olmak isterdi..birbirinizin kalbini kırmayın bebeğinizi üzmeyin.her evlilkte olur böyle sorunlar..bir dahada bebeği aldırmayı falan düşünme sakın...

Eşinin tavır yapmasının başka bir sebebi olmasın ii düşün?
Hastasın diye surat yapıcanı sanmıyorum

senin hassasiyetin tavan yapmış belli
o da biraz öküzlük yapmış
bi sinirlenme sakin ol
öfkeyle kalkan zararla oturur

hamile kaldığımdan beri hep üzgünğm ona bile sevinemedim ya ben gitmesin demiyorum ama ben hem hamileyim hem hasta beni hiçmi düşünmüyo birde akşam ağlarken çocuğu düşün diyo bana o kadar düşünüyosan ne üzüyosun beni bu kadar

belli ki fanatik ve biliyosun o maçta şampiyon olacaklar..onun için en az bebek kadar önemlidir bu :)
boşver takma erkekler bazen ruhsuz ve düşüncesiz olabilir..üzme kendini bebeği eline verince o zaman anlıcak nasıl davranması gerektiğini

kocalar bazen öyle kalas olabiliyo seninde tam duygusal zamanların
bence bağıra çağıra değilde sakince halletmen lazım eşine ona ihtiyacın olduğunu anlat
yanlızım de hassasiyetim ondan de anlayacaktır seni
hayır yapmayacaksın dedikçe inadına yaparlar (erkeklik gururları kabarır)

Eşinin tavır yapmasının başka bir sebebi olmasın ii düşün?
Hastasın diye surat yapıcanı sanmıyorum

madem ailesiyle olmak istiyodu evlenmeseydi ben ailemi işimi çevremi bırakıp kalkıp geldim ona bumu mükafatı kimsem yok burda birde eşim yalnız bırakacak hemde hasta halimle tam olarak tavır değil ama bana bişey anlatmıyo pek konuşmuyo eve geliyo kendine yiyecek bişeyler hazırlıyo tv karşısına geçip kısa süre sonra uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…