hamile kaldığımdan beri hep üzgünğm ona bile sevinemedim ya ben gitmesin demiyorum ama ben hem hamileyim hem hasta beni hiçmi düşünmüyo birde akşam ağlarken çocuğu düşün diyo bana o kadar düşünüyosan ne üzüyosun beni bu kadar
madem ailesiyle olmak istiyodu evlenmeseydi ben ailemi işimi çevremi bırakıp kalkıp geldim ona bumu mükafatı kimsem yok burda birde eşim yalnız bırakacak hemde hasta halimle tam olarak tavır değil ama bana bişey anlatmıyo pek konuşmuyo eve geliyo kendine yiyecek bişeyler hazırlıyo tv karşısına geçip kısa süre sonra uyuyo
hayır fanatik falan değil tuttuğu takımın maçı değil evde maç bile izlemez ama dayısının paşa oğlu istiyo diye sırf onu götürmek için gidecekmişbelli ki fanatik ve biliyosun o maçta şampiyon olacaklar..onun için en az bebek kadar önemlidir bu :)
boşver takma erkekler bazen ruhsuz ve düşüncesiz olabilir..üzme kendini bebeği eline verince o zaman anlıcak nasıl davranması gerektiğini
kocalar bazen öyle kalas olabiliyo seninde tam duygusal zamanların
bence bağıra çağıra değilde sakince halletmen lazım eşine ona ihtiyacın olduğunu anlat
yanlızım de hassasiyetim ondan de anlayacaktır seni
hayır yapmayacaksın dedikçe inadına yaparlar (erkeklik gururları kabarır)
benimki taa belçikaya gidio maça :)
hemde fanatik diil :)
ben ölim mi o zaman kuzum
aman bırak gitsinnnn kocasızlığın tadını çıkar gezzz
benzer bi durumdayız canm bende ailemden uzaktaym kimsem yok buralarda. eşim arkadaşları ile ailesi ile bi yerlere gidince bende bozuluyorum akşam geç geldiği zamanlar falan. haklısın sende. ama bu kadar büyütme boşver yazık sana
hayır fanatik falan değil tuttuğu takımın maçı değil evde maç bile izlemez ama dayısının paşa oğlu istiyo diye sırf onu götürmek için gidecekmiş
konuşulmuyoki onunla akşam beni hasta hasta bırakıp gidecekmisin diyorum cevap bile vermiyo
Siz ne kadarlık evliydiniz kuzum?
İkiniz de bebeği istiyo muydunuz? Acaba çocuğun sorumluluğunu daha kabullenememiş olabilir mi?
Belli ki bi sıkıntısı var.
Siz ne kadarlık evliydiniz kuzum?
İkiniz de bebeği istiyo muydunuz? Acaba çocuğun sorumluluğunu daha kabullenememiş olabilir mi?
Belli ki bi sıkıntısı var.
haziranda 1 yıl olacak istiyo bebeği en başından beri 10 aydır neden ollmuyo diye yedi kendini korunmama izin vermedi ilk günden beri çocukları çok sever ama anladımki başkasının çocuklarını seviyomuş bak bugün dra gitmem gerekiyodu kese için hiç umrunda değil
hımmmaa ben çok istiyorum yaptırmayı ama bebek işi yüzünden erteledim devam edemem diye
ben koltuk altımı yaptırdım cnm :)
Allah Allah..O zaman konuşmalısın eşinle. Sıkıntısı neymiş, bu davranışlarının sebebi neymiş?
Belki de senin farkedemediğin bişi oldu da onun için böyle davranıyo.
Aslında asıl ilgiye senin ihtiyacın var haklısın ama erkekler bazen böle kalas oluyo işte.
Evliliğin ve bebeğin için adım atman gerek...
Beklemede
Yaşlarınız kaç cnm? Genç babalarda bu durum ortaya çıkabilir. Bayanlar biyolojik olarak anneliğe hazırlanıyorlar. Ama erkekler için alışmak zor olabilir.
Çocuk sevmek ayrı bir şey, evlat sahibi olmak ayrı bir şey. Eşin sanırım ikisinin farklı olacağını bilemedi ve şu an bir şaşkınlık yaşıyor.
elımde hıyarım,
aclıgımı bi nebze azaltmaya calısıorum
hıyarlı baba gıbıyım:)
öğle napçez bakalım
yemekhaneye gıdemıorum
:97:
kuzum benimde korkum o biliyormusun..
eşimin 6 tane kız yeğeni var.. Allah sağlık versin 7.de erkek 1-2 haftaya doğar ..
8.ci bizim olacak yani
eşim yeğenlerine çok düşkün.. hiç bir zaman eli boş gitmez onlara..
nasıl diim sana .. cebinde sigara parası diye ayırdığını yeğenlerine çikolata falan alır..
ama ben bişiy istediğimde önce sigarasını alır sonra kalırsa bana alır..
kesinlikle kıskançlık değil benimki ama.. kendi çocuğuna da bukadar düşkün olabilecek mi..
hele ilk yeğeninin herşeyini o almış beşiğinden emziğine biberonuna kadar..
ozamanlar maddiyatı daha iyiymiş ama..
bakalım kendi çocuğu için neler yapacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?