anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

canım bak herkesin dediği gibi bunlar çok tanıdık olaylar. sende çok hassassın belli ki. sakin ol kendini de eşini de en önemlisi bebeğini üzme.

benimki taa belçikaya gidio maça :)
hemde fanatik diil :)
ben ölim mi o zaman kuzum
aman bırak gitsinnnn kocasızlığın tadını çıkar gezzz

benzer bi durumdayız canm bende ailemden uzaktaym kimsem yok buralarda. eşim arkadaşları ile ailesi ile bi yerlere gidince bende bozuluyorum akşam geç geldiği zamanlar falan. haklısın sende. ama bu kadar büyütme boşver yazık sana

hayır fanatik falan değil tuttuğu takımın maçı değil evde maç bile izlemez ama dayısının paşa oğlu istiyo diye sırf onu götürmek için gidecekmiş

konuşulmuyoki onunla akşam beni hasta hasta bırakıp gidecekmisin diyorum cevap bile vermiyo

benimki taa belçikaya gidio maça :)
hemde fanatik diil :)
ben ölim mi o zaman kuzum
aman bırak gitsinnnn kocasızlığın tadını çıkar gezzz

yanımda bi yakınım olsa umrumda değil fizana gitsin isterse ama yok sadece onun akrabaları var onlarda 10 gündür hastayım bir gün kapımı çalmadılar açmısın tokmusun diye ölsem kimsenin haberi olmaz ki sürekli tansiyonum düşüyo bayılıp kalsam bi yerde kendi kendime ayılmayı beklerim

Siz ne kadarlık evliydiniz kuzum?
İkiniz de bebeği istiyo muydunuz? Acaba çocuğun sorumluluğunu daha kabullenememiş olabilir mi?
Belli ki bi sıkıntısı var.

Siz ne kadarlık evliydiniz kuzum?
İkiniz de bebeği istiyo muydunuz? Acaba çocuğun sorumluluğunu daha kabullenememiş olabilir mi?
Belli ki bi sıkıntısı var.

haziranda 1 yıl olacak istiyo bebeği en başından beri 10 aydır neden ollmuyo diye yedi kendini korunmama izin vermedi ilk günden beri çocukları çok sever ama anladımki başkasının çocuklarını seviyomuş bak bugün dra gitmem gerekiyodu kese için hiç umrunda değil

Allah Allah..O zaman konuşmalısın eşinle. Sıkıntısı neymiş, bu davranışlarının sebebi neymiş?
Belki de senin farkedemediğin bişi oldu da onun için böyle davranıyo.
Aslında asıl ilgiye senin ihtiyacın var haklısın ama erkekler bazen böle kalas oluyo işte.
Evliliğin ve bebeğin için adım atman gerek...

konuşamıyorumki konuşsam cevap vermiyo derdinmi var diyorum bişey demiyo neyse sizinde canınızı sıktım sağolun kızlar

Selam güzzel hatunlarımmm...

Beklemede canım benim bu erkeklerin kanında bir öküzlük var sanırım...
hamile olduğumu öğrendiğimiz gün eşim akşam saat 7 gibi eve bıraktı dükkanımıza geri geldi sırf okey oynamaya internetten.. ve eve saat 1-2 gibi geldi (hayatta geç gelmeyen bir insandır)
ama üstüne gitmedim belli ki şaşkınlık var.. aslında bebek yapmak zor değil bunu biraz zaman geçince anlarız anca.. asıl ona bakabilmek onun ihtiyaçlarını karşılayabilmek çok zor... bebek geldikten sonra insan kendi hayatından resmen vazgeçiyor ve onun için yaşamaya devam ediyor..
erkeklerin de bu dönemde odunlukları bundandır sanırım..
isteseler bile kabullenmeleri zor..
ilgiye ihtiyacımız olabilir ama hamileyiz diye de abartmamak lazım.. dakka başı dibimizde duramazlar ya..
toparlan biraz ve sakın ama sakın bebek aldırmak gibi bir cümle kurma bir daha.. 10 ay bekledik diyorsun.. sakın haaa sakın!!!!

Beklemede
Yaşlarınız kaç cnm? Genç babalarda bu durum ortaya çıkabilir. Bayanlar biyolojik olarak anneliğe hazırlanıyorlar. Ama erkekler için alışmak zor olabilir.
Çocuk sevmek ayrı bir şey, evlat sahibi olmak ayrı bir şey. Eşin sanırım ikisinin farklı olacağını bilemedi ve şu an bir şaşkınlık yaşıyor.

kuzum benimde korkum o biliyormusun..
eşimin 6 tane kız yeğeni var.. Allah sağlık versin 7.de erkek 1-2 haftaya doğar ..
8.ci bizim olacak yani
eşim yeğenlerine çok düşkün.. hiç bir zaman eli boş gitmez onlara..
nasıl diim sana .. cebinde sigara parası diye ayırdığını yeğenlerine çikolata falan alır..
ama ben bişiy istediğimde önce sigarasını alır sonra kalırsa bana alır..
kesinlikle kıskançlık değil benimki ama.. kendi çocuğuna da bukadar düşkün olabilecek mi..
hele ilk yeğeninin herşeyini o almış beşiğinden emziğine biberonuna kadar..
ozamanlar maddiyatı daha iyiymiş ama..
bakalım kendi çocuğu için neler yapacak..

elımde hıyarım,
aclıgımı bi nebze azaltmaya calısıorum
hıyarlı baba gıbıyım:)
öğle napçez bakalım
yemekhaneye gıdemıorum
:97:

Son düzenleme:
elımde hıyarım,
aclıgımı bi nebze azaltmaya calısıorum
hıyarlı baba gıbıyım:)
öğle napçez bakalım
yemekhaneye gıdemıorum
:97:

hıyar didin de..
bende evden havuç alacaktım unuttum.. :)
kaç gündür geç kalıyorum.. geç kalkıyorum.. 10da açıcam diye anlaştık eşimle.. ben 10,30da geliyorum bazen 11 buluyor..
aaşama yiim bende havıcımı
fasulye ıslattım çıkmadan önce akşama bir de onu yapmak var.. anam ben 18,30gibi gitmem lazım ki yetişsin eşime yimek..

Zamanla önceliği eşi ve çocuğuna vermesi gerektiğini öğrenicektir herhalde...Hepsi yeğenleri pek sever, ama iş sorumluluğa gelince ne olucak bakalım görücez hep beraber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…