anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ad düdüşlüye bi güzel olar kiiii :)
parmaklarınız yirsiniz kuzularrrr

bugun doplere gıtcez nıhayet
eşim akıllısı dr'un ıstek kagıdı kaybetmıs daha dogrusu nerde oldugunu bılmıyo
kızdım ona
şimdi eve gitti aramaya sorumsuzlugun bukadarı ya
bu son sansın dedım bugunde cekılmezse bu dopller konusunu bır omur açma bana
lazer epilasyona baslıcam cocuk ıstemıyosan dedım

nası ıyı demısmıyım

deneyimlerinize ihtiyacım var kızlar ya..
yarın kalp atışları için gidiyorum ya..
çikolata falan yemem lazım mı.. hani kan falan da mutlaka ister doktor.. bu sefer de şeker sapıtmasın diyorum.. ne yapmam lazım.. aydınlatın beni azıcık.. aç karnına mı gidim ne edim

düdüklüye atıcam zaten :) yoksa saatlerce kim bekler onu.. bir de açık fasulye aldık nasıl çıkacak bilmem eşim gözüne kestirdi.. kilosu 5 lira.. :) 3 liraya da vardı..
ben bimden 2liraya falan aldım çok memnun kaldıydım..
bir de metrodan bi kez aldım çok güzelti tam bakla parmağımın yarısı kadar.. pişmiş hali :)

bu arada eşini teprik ediyorum.. bir aksilik çıkmadan şu meseleden de kurtulaydınız artık.. yoksa topik olarak eşini dövecez müsaden olursa

Son düzenleme:

aç git kan için aç olmanı isteyebilirler
ama çantana ekmek mekmek bişi koy miden bulanmasın
kalp ve çikolata alakasız :)
çikolata kıpırdasın die :) o da senin için çok erken

aç git kan için aç olmanı isteyebilirler
ama çantana ekmek mekmek bişi koy miden bulanmasın
kalp ve çikolata alakasız :)
çikolata kıpırdasın die :) o da senin için çok erken

ne bilim sorayım dedim :) diğer topikte hamişler böyle paylaşmışta.. hani 8-9 haftada bebek de kıpraşmaya başlıyormuş ya ondan..
cahillik işte :) sora sora bağdat bulunur öğrenicez zamanla..
teoriyi biliyoruz ama pratik sıfır olunca teori de işe yaramıyor

çikolata yemene gerk yok canım sadece karından ultrasona girceksen idrara sıkışık oldun mu daha net görünüyor herşey

ebet craftik haklı aç gıt yanına kraker fılan al eve gelırken yırsın sonrada bigusel kahvaltı edersın yegenı ac bırakma

ula çikolatayı da ılk defa duyuyorum :)
ben dıyete girmeden çok tuketırdım
benımkı kıpragın tekı olur ozaman :):)

çikolata yemene gerk yok canım sadece karından ultrasona girceksen idrara sıkışık oldun mu daha net görünüyor herşey

komik gelecek ama.. çişim gelmicek diye çok korkuyorum sonuçta yataktan kalkar kalkmaz wc gidiyosun.. ondan sonra 1 litreye yakın su içmem gerekecek herhalde.. o da aç karnına nasıl olcak bakalım.. neyse STOP:)
yarın ola hayrola..

hım bişi daha diim.. normalde 21 nisanda adet olmayı bekliyordum da.. o dönemi geçseydim bugünlerde tekrar adet bekliyor olacaktım galiba.. 2 gündür karnımda sancılar var..
kaan kocatepenin sayfasında okudum sanırım adet tarihlerinde böyle kasılmalar oluyomuş diye..
ayrıca craftym sende söylemiştin dimi..

Son düzenleme:

ben elimde pet şişeyle gidiyodum

evet cnm
hala regl döneminde regl ağrıları çekiorum normal

çok da su içmene gerek yok 8 haftalık oldu abdominal rahat görünür. Ben 8. haftada gittiğimde sıkışık deildim. 6. haftada sıkışıktım

inşallah yağlarımdan görünür bir de doktor kızıyomuş ne bu kilo diye

slm kızlarr hafta sonu benim acuk suyum geldişimdi doktordan geldik ilaç falan verdi dua edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm kızlarr hafta sonu benim acuk suyum geldişimdi doktordan geldik ilaç falan verdi dua edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kız allah korusun..
doktor ne dedi..
istirahat et..
hem en yolculuk falan yaptın çanakkaleye gittim dedin.. biraz ara ver seyahatlere..
Rabbim sizi korur.. canını sıkma herşey iyi olacak.. dinlenmeye bak

ne alaka beeeeeeeeeee
nasıl anladın suyun geldiğini
tuvalete girdim çamasırım ıslanmıştı sonra sıp sıp diye damlamaya başladı ordan anladım
geçmişolsun cnm yat dınlen
aaaaaaaa
cok dıkkat et kendıne
sağol canım yatıyorum dr yataktan kalkma dedi
kız allah korusun..
doktor ne dedi..
istirahat et..
hem en yolculuk falan yaptın çanakkaleye gittim dedin.. biraz ara ver seyahatlere..
Rabbim sizi korur.. canını sıkma herşey iyi olacak.. dinlenmeye bak

yok canım çanakkaleye 2 günlük gittik ben çarşambadan beri istanbuldayım kaynana hanım yok o komsu senin bu komşu benim gezdirdi beni yoruldum yürümekten
dün gece rüyamda ölmüştü bebegim saat sabah 6 da aglayarak uyandım varyaaaaaa ama iyiymiş bebişim dr bişey olmaz dedi dua edin bana

ay kaynanana da.. dövecem onu.. hamile olduğunu bile bile neden okadar yormuş seni.
kötü şeyler getirme aklına herşey güzel olacak dualarımız seninle..
doktorun da iyi demiş bebişine bak.. üzme kendini tamam mı.. yat dinlen sen dikilme bilgisayar başında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…