hıyar didin de..
bende evden havuç alacaktım unuttum.. :)
kaç gündür geç kalıyorum.. geç kalkıyorum.. 10da açıcam diye anlaştık eşimle.. ben 10,30da geliyorum bazen 11 buluyor..
aaşama yiim bende havıcımı
fasulye ıslattım çıkmadan önce akşama bir de onu yapmak var.. anam ben 18,30gibi gitmem lazım ki yetişsin eşime yimek..
hımmm
memnunmusun cnm
ad düdüşlüye bi güzel olar kiiii :)
parmaklarınız yirsiniz kuzularrrr
bugun doplere gıtcez nıhayet
eşim akıllısı dr'un ıstek kagıdı kaybetmıs daha dogrusu nerde oldugunu bılmıyo
kızdım ona
şimdi eve gitti aramaya sorumsuzlugun bukadarı ya
bu son sansın dedım bugunde cekılmezse bu dopller konusunu bır omur açma bana
lazer epilasyona baslıcam cocuk ıstemıyosan dedım
nası ıyı demısmıyım
deneyimlerinize ihtiyacım var kızlar ya..
yarın kalp atışları için gidiyorum ya..
çikolata falan yemem lazım mı.. hani kan falan da mutlaka ister doktor.. bu sefer de şeker sapıtmasın diyorum.. ne yapmam lazım.. aydınlatın beni azıcık.. aç karnına mı gidim ne edim
aç git kan için aç olmanı isteyebilirler
ama çantana ekmek mekmek bişi koy miden bulanmasın
kalp ve çikolata alakasız :)
çikolata kıpırdasın die :) o da senin için çok erken
çikolata falan yemem lazım mı.. hani kan falan da mutlaka ister doktor.. bu sefer de şeker sapıtmasın diyorum.. ne yapmam lazım.. aydınlatın beni azıcık.. aç karnına mı gidim ne edim
çikolata yemene gerk yok canım sadece karından ultrasona girceksen idrara sıkışık oldun mu daha net görünüyor herşey
komik gelecek ama.. çişim gelmicek diye çok korkuyorum sonuçta yataktan kalkar kalkmaz wc gidiyosun.. ondan sonra 1 litreye yakın su içmem gerekecek herhalde.. o da aç karnına nasıl olcak bakalım.. neyse STOP:)
yarın ola hayrola..
komik gelecek ama.. çişim gelmicek diye çok korkuyorum sonuçta yataktan kalkar kalkmaz wc gidiyosun.. ondan sonra 1 litreye yakın su içmem gerekecek herhalde.. o da aç karnına nasıl olcak bakalım.. neyse STOP:)
yarın ola hayrola..
yarın ola hayrola..
hım bişi daha diim.. normalde 21 nisanda adet olmayı bekliyordum da.. o dönemi geçseydim bugünlerde tekrar adet bekliyor olacaktım galiba.. 2 gündür karnımda sancılar var..
kaan kocatepenin sayfasında okudum sanırım adet tarihlerinde böyle kasılmalar oluyomuş diye..
ayrıca craftym sende söylemiştin dimi..
evet cnm
hala regl döneminde regl ağrıları çekiorum normal
çok da su içmene gerek yok 8 haftalık oldu abdominal rahat görünür. Ben 8. haftada gittiğimde sıkışık deildim. 6. haftada sıkışıktım
slm kızlarr hafta sonu benim acuk suyum geldişimdi doktordan geldik ilaç falan verdi dua edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm kızlarr hafta sonu benim acuk suyum geldişimdi doktordan geldik ilaç falan verdi dua edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tuvalete girdim çamasırım ıslanmıştı sonra sıp sıp diye damlamaya başladı ordan anladımne alaka beeeeeeeeeee
nasıl anladın suyun geldiğini
sağol canım yatıyorum dr yataktan kalkma dedigeçmişolsun cnm yat dınlen
aaaaaaaa
cok dıkkat et kendıne
kız allah korusun..
doktor ne dedi..
istirahat et..
hem en yolculuk falan yaptın çanakkaleye gittim dedin.. biraz ara ver seyahatlere..
Rabbim sizi korur.. canını sıkma herşey iyi olacak.. dinlenmeye bak
tuvalete girdim çamasırım ıslanmıştı sonra sıp sıp diye damlamaya başladı ordan anladım
sağol canım yatıyorum dr yataktan kalkma dedi
yok canım çanakkaleye 2 günlük gittik ben çarşambadan beri istanbuldayım kaynana hanım yok o komsu senin bu komşu benim gezdirdi beni yoruldum yürümekten
dün gece rüyamda ölmüştü bebegim saat sabah 6 da aglayarak uyandım varyaaaaaa ama iyiymiş bebişim dr bişey olmaz dedi dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?