- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
bende hiç anlamadım nasıl oldu diye aman ne b.ktan şey varsa beni buluyo vallageçmiş olsun canım ya daha erken değilmi nasıl suyun geldi yaa?
ay kaynanana da.. dövecem onu.. hamile olduğunu bile bile neden okadar yormuş seni.
kötü şeyler getirme aklına herşey güzel olacak dualarımız seninle..
doktorun da iyi demiş bebişine bak.. üzme kendini tamam mı.. yat dinlen sen dikilme bilgisayar başında
bende hiç anlamadım nasıl oldu diye aman ne b.ktan şey varsa beni buluyo valla
yaa sorma zor attım kendimi evime millet ben kimseye gitmiyorum diye kaynanaya vıdı vıdı ediyomuş ulan varyaa ne benim meraklım varmış
boşver anam takma sen onu.. istirahat et.. bamyalıma bişi olmasın anası.. ikinizi de çok seviyoruz canomm benim.. üzülme herşey güzel olacak
sağol canım bizde sizi seviyozzzzzzzzzben yatayım birazcık öpüyorum sizi hoşçakalın
kafayı yemek üzereyim ben
benden ders alıyor ama benim yediğim şirket yemeğini yemiyor
içimden işçisin sen işçi kal şarkısını söylüyorum
kahrolsun faşizm yaşasın proletarya:84:
geçmiş olsun bişey olmaz inşallah aşırı yorgunluktan falan olmuştur..
yada kist mist bişey vardı ya sende onun yaptığı bişeydir bebekle alakası yoktur
kafayı yemek üzereyim ben
benden ders alıyor ama benim yediğim şirket yemeğini yemiyor
içimden işçisin sen işçi kal şarkısını söylüyorum
kahrolsun faşizm yaşasın proletarya:84:
ne o zehirlenecek mi yoksa.. babasının da yediği yemek o ..
patron kızı olunca verilen nimeti tepme lüksünü sana kim veriyor.. öküz müdür nedir yaw.. ensesine çakacaksın birtane..
babasının gelen yemekten bi kaşık aldığını görmedim
ailecek kıl bunlar sanki onlarınki mide bizimki torba
ne var ki yemekte
sen ne yiyosun o ne yiyo
merak ettim :)
mercimek çorba yeşil fasille pilav yoğurt yedim ben
o da kuşbaşılı kaşarlı pide ve ayran
hım karıştırdım ozaman :)
birinizin ki yemeklere bayılıyordu ama.. sevsenanın dı galiba..
peki onlar ne yiyor nerden yiyor?
herkese selam kızlar
canom geçmiş olsun canım inşallah hiç bişeycik olmaz kuzuna teyzeleri ona çok dua ediyo zaten bu topiğin bebişleri hepten duaları allahın izniyle
beklemede takma canım kafana bende maçlardan nefret ederim çocukluğumdan beri babam bulunduğumuz kasabanın kulup başkanı hemde 30 yıldır annemde hep isyan etmiştir bi hafta sonuda al çocuklarını gezmeye gidelim ama nerde her hafta maç maç allahtan kocam o kadar da fanatik değil en azından kızıyla beraber gider maçlara
bugün fena başım ağrıyo migren midir nedir boynumdan yukarısı yok sanki
hacıbaba yada konyalı hacı ustadan geliyo onlara
şimdi kuşbaşılı kaşarlı etliekmek yedipek severim
herkese selam kızlar
canom geçmiş olsun canım inşallah hiç bişeycik olmaz kuzuna teyzeleri ona çok dua ediyo zaten bu topiğin bebişleri hepten duaları allahın izniyle
beklemede takma canım kafana bende maçlardan nefret ederim çocukluğumdan beri babam bulunduğumuz kasabanın kulup başkanı hemde 30 yıldır annemde hep isyan etmiştir bi hafta sonuda al çocuklarını gezmeye gidelim ama nerde her hafta maç maç allahtan kocam o kadar da fanatik değil en azından kızıyla beraber gider maçlara
bugün fena başım ağrıyo migren midir nedir boynumdan yukarısı yok sanki
e sen de yeseydin bacım inadına
ne kadar ayıp ya yuuuh diyorum bide senin yanında mı yedi
slm kızlarr hafta sonu benim acuk suyum geldişimdi doktordan geldik ilaç falan verdi dua edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?