anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

geçmiş olsun canım ya daha erken değilmi nasıl suyun geldi yaa?
bende hiç anlamadım nasıl oldu diye aman ne b.ktan şey varsa beni buluyo valla

yaa sorma zor attım kendimi evime millet ben kimseye gitmiyorum diye kaynanaya vıdı vıdı ediyomuş ulan varyaa ne benim meraklım varmış

boşver anam takma sen onu.. istirahat et.. bamyalıma bişi olmasın anası.. ikinizi de çok seviyoruz canomm benim.. üzülme herşey güzel olacak

sağol canım bizde sizi seviyozzzzzzzzz ben yatayım birazcık öpüyorum sizi hoşçakalın

geçmiş olsun bişey olmaz inşallah aşırı yorgunluktan falan olmuştur..
yada kist mist bişey vardı ya sende onun yaptığı bişeydir bebekle alakası yoktur

kafayı yemek üzereyim ben
benden ders alıyor ama benim yediğim şirket yemeğini yemiyor
içimden işçisin sen işçi kal şarkısını söylüyorum

kahrolsun faşizm yaşasın proletarya:84:

kafayı yemek üzereyim ben
benden ders alıyor ama benim yediğim şirket yemeğini yemiyor
içimden işçisin sen işçi kal şarkısını söylüyorum

kahrolsun faşizm yaşasın proletarya:84:

ne o zehirlenecek mi yoksa.. babasının da yediği yemek o ..
patron kızı olunca verilen nimeti tepme lüksünü sana kim veriyor.. öküz müdür nedir yaw.. ensesine çakacaksın birtane..

ne var ki yemekte
sen ne yiyosun o ne yiyo
merak ettim :)

ne o zehirlenecek mi yoksa.. babasının da yediği yemek o ..
patron kızı olunca verilen nimeti tepme lüksünü sana kim veriyor.. öküz müdür nedir yaw.. ensesine çakacaksın birtane..

babasının gelen yemekten bi kaşık aldığını görmedim
ailecek kıl bunlar sanki onlarınki mide bizimki torba

babasının gelen yemekten bi kaşık aldığını görmedim
ailecek kıl bunlar sanki onlarınki mide bizimki torba

hım karıştırdım ozaman :)
birinizin ki yemeklere bayılıyordu ama.. sevsenanın dı galiba..
peki onlar ne yiyor nerden yiyor?

herkese selam kızlar
canom geçmiş olsun canım inşallah hiç bişeycik olmaz kuzuna teyzeleri ona çok dua ediyo zaten bu topiğin bebişleri hepten duaları allahın izniyle
beklemede takma canım kafana bende maçlardan nefret ederim çocukluğumdan beri babam bulunduğumuz kasabanın kulup başkanı hemde 30 yıldır annemde hep isyan etmiştir bi hafta sonuda al çocuklarını gezmeye gidelim ama nerde her hafta maç maç allahtan kocam o kadar da fanatik değil en azından kızıyla beraber gider maçlara
bugün fena başım ağrıyo migren midir nedir boynumdan yukarısı yok sanki

geçmüş olsun erce bacı

hacıbaba yada konyalı hacı ustadan geliyo onlara
şimdi kuşbaşılı kaşarlı etliekmek yedi pek severim

e sen de yeseydin bacım inadına :)

Allah yardımcın olsun bilirim migreni amannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bu yumurta çatlarken nasıl bi ağrı oluyo aynı yumurtlama ağrısı gibimi farklı mı oluyo ban bu ay koşturmacadan mıdır nedir hiç anlamadım valla bugün 14 ncü günüm heralde çatlıyodur

hacıbaba yada konyalı hacı ustadan geliyo onlara
şimdi kuşbaşılı kaşarlı etliekmek yedi pek severim

gıcık oldum patronunun sülalesine :)
onlar hep böle kuru kuru takılırsa... kabızlıktan geberirler beaaa..
bu arada bende çok severim kuşbaşı kaşarlı pide :)
sihhiyede garanti bankasının oralarda bir etli ekmek yapan yer var orda da güzel oluyor.. hacıbabadan sadece baklava yedim (şahane)
bir de yakında bi yerde pidecimiz var :) fiyatı uygun diyodu bir arkadaş.. aman dedim öyle ucuz yerde kimbilir nasıl yapıyordular.. bir kez başlarında bekledim .. çok titizler.. çok ta lezzetli oluyor.. yarın hastane işim bitsin.. bebişim iyise pide yaptırcam :)
bana da iyi fikir oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…