kızlar çok şükür dünden beri hatta geçen haftadan beri uğraştığım işi hallettip kazasız belasızderin bir oh çektim valla.
Akıllı
Senin totem ne alemde?
Kötü k'dan ses geldi mi?
bugün menüde ne var kizlar bakiyim,
mistim işti güçtü derken
hoşgeldin dedim de Gözün aydın demeyi unuttum
gözün aydın Allah kardeşinin düğününü çocuğunu görmek nasip etsin..
tabi o zamana kadar kendi çocuğunu çoktaaan görmüş ol inşallahhh (duamızı tam yapalım)
mantar çorbası ve batlıcan
ama koca kısır istiyodu kaç gündür
erken çıkarsam kısır yapıcam
kurufasulye pilav.. cacıkos.. kış bitti diye yaklaşık 2 aydır yapmadım.. kocamın canı çekmiş :) adam benim yerime aşeriyor
saol cnm benim..darısı hepimize olsun inşallah.
valla biz iyice eşimle bu konuyu kapadık sanırım..adını bile anmıyoruz desem yeridir..sıkıldım artık çok beklemekden umut etmekten..bu gidişle kardeşimde benden önce çocuk sahibi olacak
bizde de ben anmıyorum koca zırt diye atıyo lafı ortaya
bebek olunca şunu yapıcaz bebek olunca bunu yapıcaz falan...aklına geldikçe konuşuyo
beni hamile görmüş rüyasında karnım kocamanmış, canım bu ne falan diyomuş dokunuyomuş falan..
o rüya etkiledi sanırım:44::44::44:
kocamda beni görmüs tü rüyasinda hamile,insallah cikar
bizde de ben anmıyorum koca zırt diye atıyo lafı ortaya
bebek olunca şunu yapıcaz bebek olunca bunu yapıcaz falan...aklına geldikçe konuşuyo
beni hamile görmüş rüyasında karnım kocamanmış, canım bu ne falan diyomuş dokunuyomuş falan..
o rüya etkiledi sanırım:44::44::44:
hayır olsun inşallah..
eşim bu ara ailesiyle baya sıkıntıda..şimdi hiç anlatmayım sinirim bozulmasın ama kaynım ve kayınvalidem yine yaptı yapacağını ve eşimle tartıştılar baya..adamcağız tüm umudunu bebeğe verdi..bebek olsa tam bir aile olsak falan diye ama nerde oda olmadı.artık anmıyor adını.sanırım içten içe üzülüyo o yüzden.
hayır olsun inşallah..
eşim bu ara ailesiyle baya sıkıntıda..şimdi hiç anlatmayım sinirim bozulmasın ama kaynım ve kayınvalidem yine yaptı yapacağını ve eşimle tartıştılar baya..adamcağız tüm umudunu bebeğe verdi..bebek olsa tam bir aile olsak falan diye ama nerde oda olmadı.artık anmıyor adını.sanırım içten içe üzülüyo o yüzden.
kurufasulye pilav.. cacıkos.. kış bitti diye yaklaşık 2 aydır yapmadım.. kocamın canı çekmiş :) adam benim yerime aşeriyor
cacik dedinde ,bende yapiyim kiz bugün,ne zamandirda yapmamistim
Ay al benden de o kadarr...Benimki de aşeriyo, yorgun hissediyoBenimle birlikte uyuyo
en çok da muz aşeriyo
canım canını sıkacaksa sormıcam ne oldu diye
ama anne baba sonuçta, ne yaparlarsa yapsınlar hakları ödenmez
bebek konusunda da çok anmayanlar daha kolay sahip oluolar biliyosun
daha iyi belki de
cnm anne baba sonuçta eşim asla saygısızlık yapmaz ve eşim çok korkar günaha falan girmekten..
neyse az biraz anlalatayım..
eltim kredi çekecekti ıvır zıvır borçları falan ödeyecekti hemde bizim en zon çektiğimiz krediyi kapatacaklardı (hani şu uğrında bebeğimin stresten düştüğü kredi) bunlar krediyi çekmişler parayı sağa sola birkaç yere dağıtmışlar..bizim için ayırdıkları para içinde kaynım güya eşimi aramış eşimde ben istemiyorum aylık ödüyorum nasıl olsa sen bana verme başka bir yerde kullan demiş.ama eşimin haberi bile yok kredi çekildiğinden.neyse kaynımda gitmiş kendine araba almıştabi eşim bunu duyyunca kızdı k.validemde kaynımı savunuyo sen istemiyorum demişsin ya diyo ısrarla..kaynım yine yalan dolanla iş yürütüyo yani..neyse dünde hayırlı olsuna geldiler annem yemeğe kalın diyo k.validemin surat beş karış tabi kalmadı çekti gitti.elitimin kızıda bana dediki misti abla babam bize üstü açılan araba aldı biliyomusun..ben sesimi çıkarmadım tabi ama artık yaptıkları saygısızlık başka hiçbirşey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?