anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

kızlar çok şükür dünden beri hatta geçen haftadan beri uğraştığım işi hallettip kazasız belasız derin bir oh çektim valla.

mistim işti güçtü derken
hoşgeldin dedim de Gözün aydın demeyi unuttum

gözün aydın Allah kardeşinin düğününü çocuğunu görmek nasip etsin..
tabi o zamana kadar kendi çocuğunu çoktaaan görmüş ol inşallahhh (duamızı tam yapalım)

saol cnm benim..darısı hepimize olsun inşallah.
valla biz iyice eşimle bu konuyu kapadık sanırım..adını bile anmıyoruz desem yeridir..sıkıldım artık çok beklemekden umut etmekten..bu gidişle kardeşimde benden önce çocuk sahibi olacak

bizde de ben anmıyorum koca zırt diye atıyo lafı ortaya
bebek olunca şunu yapıcaz bebek olunca bunu yapıcaz falan...aklına geldikçe konuşuyo

beni hamile görmüş rüyasında karnım kocamanmış, canım bu ne falan diyomuş dokunuyomuş falan..
o rüya etkiledi sanırım:44::44::44:

kocamda beni görmüs tü rüyasinda hamile,insallah cikar

bugün menüde ne var kizlar bakiyim,

hayır olsun inşallah..
eşim bu ara ailesiyle baya sıkıntıda..şimdi hiç anlatmayım sinirim bozulmasın ama kaynım ve kayınvalidem yine yaptı yapacağını ve eşimle tartıştılar baya..adamcağız tüm umudunu bebeğe verdi..bebek olsa tam bir aile olsak falan diye ama nerde oda olmadı.artık anmıyor adını.sanırım içten içe üzülüyo o yüzden.

he bu arada bende yemek yok yine

Son düzenleme:

ay canim ya söyle bir iki gün bir tatil yapin ,uzaktaki bir yakininiza falan,inan degisiklik cok iyi gelicek,cok kafaya takziginizdan olmuyo ,

canım canını sıkacaksa sormıcam ne oldu diye
ama anne baba sonuçta, ne yaparlarsa yapsınlar hakları ödenmez

bebek konusunda da çok anmayanlar daha kolay sahip oluolar biliyosun
daha iyi belki de

cacik dedinde ,bende yapiyim kiz bugün,ne zamandirda yapmamistim

ben pek yoğurt sevmem ama cacığa bayılırım..
yazın çok hoş oluyor serin serin..
geçen gün yaptıydım cacık ozaman dolma biberim vardı..
doyamadım ona da...
iki günlük yapıyorum yemekleri de.. kaynanam güya bana yemek yapıcaktı..
saklama kaplarına alıp alıp arkadaşına gidiyor.. akşam 4 minik biber kaldıydı kocayla ikişer ikişer paylaştık artık.. yok bir de insan şok oluyor tencereyi boş görünce.. haber ver bari şukadar aldım diye..
neymiş o başkasına yemeğe gidiyomuş ta boş elle gitmeye utanıyormuş (ooh bir de gelin güzel yemek yapıyor ya)

Ay al benden de o kadarr...Benimki de aşeriyo, yorgun hissediyo Benimle birlikte uyuyo
en çok da muz aşeriyo

aman uyumak deme.. perişan oluyorum şu benim kocayla... salonda ne koltuk varsa atıcam diyorum.. bişiy izlerken sızıp gidiyor adam ya.. uykusu da çok derin.. bomba patlasa uyanmaz..
artık uyandırmak için numara da uyduramıyorum.. 30dk güzellikle kaldırmaya çalışıyorum canım cicim diye saçlarını okşayarak.. ondan sonra ağzıma geleni bangır bangır sayıyorum.. o daha çok işe yarıyor.. iki bağırışıp göt göte yatıyoruz yatağımıza sonra.. tabi gece içinde pozisyon ısınıyor

canım canını sıkacaksa sormıcam ne oldu diye
ama anne baba sonuçta, ne yaparlarsa yapsınlar hakları ödenmez

bebek konusunda da çok anmayanlar daha kolay sahip oluolar biliyosun
daha iyi belki de

cnm anne baba sonuçta eşim asla saygısızlık yapmaz ve eşim çok korkar günaha falan girmekten..
neyse az biraz anlalatayım..
eltim kredi çekecekti ıvır zıvır borçları falan ödeyecekti hemde bizim en zon çektiğimiz krediyi kapatacaklardı (hani şu uğrında bebeğimin stresten düştüğü kredi) bunlar krediyi çekmişler parayı sağa sola birkaç yere dağıtmışlar..bizim için ayırdıkları para içinde kaynım güya eşimi aramış eşimde ben istemiyorum aylık ödüyorum nasıl olsa sen bana verme başka bir yerde kullan demiş.ama eşimin haberi bile yok kredi çekildiğinden.neyse kaynımda gitmiş kendine araba almış tabi eşim bunu duyyunca kızdı k.validemde kaynımı savunuyo sen istemiyorum demişsin ya diyo ısrarla..kaynım yine yalan dolanla iş yürütüyo yani..neyse dünde hayırlı olsuna geldiler annem yemeğe kalın diyo k.validemin surat beş karış tabi kalmadı çekti gitti.elitimin kızıda bana dediki misti abla babam bize üstü açılan araba aldı biliyomusun..ben sesimi çıkarmadım tabi ama artık yaptıkları saygısızlık başka hiçbirşey değil.

yuh çüş.. oha.. diyecek bişi bulamıyorum yaaaa.. hem size borçları var.. hem de gidip kendisine araba alıyor.. nasıl vicdansız bir insan bu yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…