ayy ayyy ayyyy kaynanayla kayınpedere attıgım muhteşem golü anlatayım sizeeeeeee bunlar beni 14. haftamda çok üzdülerrr bende netsemde sinir etsem diye ugrasırken köyde konu açıldı survivor daki çıplak insanlar başladılar ayy utanmıyolarmı böle gezmeye tv ye çıkmaya falan bende hemen aaa niyeki ben genç kızken babamın yanına gittiğimde çokk böyle gezdim dedim gözler üzerimdeeböleee sonra kayınpeder bana eee onlar bekarken olmuş geçmiş kocan izin vermez artık dedi bende yooooo balayında ben böyle gezdim denizede girdim diyiverdim ama içimden gülüyorum sonra kayınpeder bana benim hanım yapsa boşarım dedi bende söyle ogluna boşasın beni ben böyleyim değişmem denizede girerim mayoda giyerim kimse engelleyemez anaaaaaaaa 2 saat sonra kocişimi yakalamış cano böyle böyle dedi dogrumu hahayyyy suratlarındaki ifadeyi ömrümce unutmicamm koprinam gibi uzattım meseleyi ama napimm çok zevkliydii
ooooo mediiiii inşallah vursunda alıver bizden geçti artık
benimde 2 düşügümün arasında 2 ay vardı ama herkeste aynı olmuyor inşallah en kısa zamanda sağlıkla alırsın kucagına
öyle böyle değil medimmm kaynana sokta kayınpeder ruhunu teslim ediyoduiyi etmişsin kapak olsun
evet canım sen çabuk hamile kalıyosun maşallah inşallah benim de öyle olur
Faranjitim azıttı, başım da ağrıyo..Konuşasım yok..
Sizi dinliyorum ben...
Canom çok tebrik ettim seni süper yapmışsın. Onlara neyse senin giyiminden!
Ben de Konya'ya giderken etek boylarım uzamak zorunda kalıyo. Ama k.valide buraya geldiğinde inadına kısa giyiyorum..Hıhh!!!
geçmiş olsun canım
gerçi hala kızgınlıgım geçmedi intikam çanları çalıyo bende komşuya gittim diye neler neler ettiler bana evde kalabalıgız 1 tane bekar adam var diye hakaretler savurdular bu daha başlangıç
anam benim gibi melegide şeytana cevirdiler ya bişi demiyom :)))
Faranjitim azıttı, başım da ağrıyo..Konuşasım yok..
Sizi dinliyorum ben...
Canom çok tebrik ettim seni süper yapmışsın. Onlara neyse senin giyiminden!
Ben de Konya'ya giderken etek boylarım uzamak zorunda kalıyo. Ama k.valide buraya geldiğinde inadına kısa giyiyorum..Hıhh!!!
faranjitim azdı yazmışın ya ben fantazim azıttı diye okudum acele acele okurken
dedim kız hamile ya duyunca beybidolleri fena oldu heralde
faranjitim azdı yazmışın ya ben fantazim azıttı diye okudum acele acele okurken
dedim kız hamile ya duyunca beybidolleri fena oldu heralde
İlahi Sevsena
Kız fantazi namına bişi kalmadı. Kimseyi yanıma yaklaştırmıyorum ki
Her şey kokuyo bana..Şampuan bile, çiçek bilee
Yanaktan zor öpüyorum walla
ayyy bendede öyle olmuştu 4. aya kadar allah kurtarsın bacımm
seveni ar ıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
gören söylesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
açlıktan ölüyorum
(biri)dürüm söylesinnnnnnnnnn
selam güzellerimmm
selam getirdim yeğeninizden :) o iyimiş merak etmeyin onu kalbi pıt pıt atıyor.. SAT'a uyumlu bebişimiz.. okadar hızlı muayene ediyorlar ki soracaklarımı unuttum... onu geçtim resim istemeye unuttum.. minnacık bişi.. doktor rahime güzel yerleşmiş dedi
crl 15mm okadancık bilgi alabildim
100lira bayıldım geldim..
hastanede bayılmak üzereydim o ayrı konu.. kan vermek için 40dk falan beklemişimdir sırada.. sıra bana gelince ordaki hatun damarıda bulamayınca nedense boncuk boncuk terlemeye başladım.. bayılcamı hissettim.. iş bitince hemen çıktım oturdum bir banka kendime gelene kadar bekledim..
sonra gittim cişimi de verdim.. işlem tamamdır..
cuma sonuç göstermeye gidicem..
birazdan eve geçerim belki biraz mayışığım.. akşama kadar dayanamıcam sanırım
selam güzellerimmm
selam getirdim yeğeninizden :) o iyimiş merak etmeyin onu kalbi pıt pıt atıyor.. SAT'a uyumlu bebişimiz.. okadar hızlı muayene ediyorlar ki soracaklarımı unuttum... onu geçtim resim istemeye unuttum.. minnacık bişi.. doktor rahime güzel yerleşmiş dedi
hastanede bayılmak üzereydim o ayrı konu.. kan vermek için 40dk falan beklemişimdir sırada.. sıra bana gelince ordaki hatun damarıda bulamayınca nedense boncuk boncuk terlemeye başladım.. bayılcamı hissettim.. iş bitince hemen çıktım oturdum bir banka kendime gelene kadar bekledim..
selam güzellerimmm
ben de sürekli acıkıyorum ve kilo alıyorum gitgide biran önce hamile kalsam da bebiş için kilo alsam:) bu zamana kadar hiç olmayan bir göbek oluştu bebek düşünmeye başladığımızdan beri..heralde hormonlar farklı çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?