anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

kuzum 1+1 evde oturuyorum ben ölim o zaman
eşim mutfağa gider
ben arkasından nereye? derim
o da 3. katın sağ koridorunun sonundaki bla bla odamıza gidiyorum diye dalga geçer

eşim mutfağa gider
o da 3. katın sağ koridorunun sonundaki bla bla odamıza gidiyorum diye dalga geçer

çocuk olunca görcem seni inşallah
hele büyüsün okula başlasın a zamanda nanik nanik dicem sana

çocuk olunca görcem seni inşallah
hele büyüsün okula başlasın a zamanda nanik nanik dicem sana

valla kuzum anasına çekerse zaten televizyonun karşısına yatıp ders çalışır,
babasına çekerse zati toptan çalışmaz
gerçi tv yok bizde monitörün karşısına geçer diyelim..

uyku desen maaile 22.30 deince yatarız onda da sıkıntı olmaz
iş onun gelmesinde

beni derdim yerleşememek
şimdi yazlık kışlık ayırcam doğru düzgün dolap yok evde (alıp koyacağım yerde yok)
yarısı dışarda kalıyor üst üste tıkıncada.... kırış kırış oluyorlar
her sabah ne giycem telaşesi sarıyor beni (aslında akşamdan başlıyorum düşünmeye)
aradığımı da bulamıyorum

o sorun bende de var cnm çözümüm annemlerin evi..hepsini yıkayıp katlayıp hurçlara yerleştirip annemlere götürüyorum
zaten sandığım orada eşyaların tarzına uymuyor diye annemlere çıkardım onun içine koyuyorum

tiriaylim senin kurumun ne?
en yakın arkadaşım toprak mahsüllerinde mimar..
çok çalıştırıyolar diye şikayet ediyo
ctesi mesaiye bile geliyolarmış
torpil bulabilirse geçsin oraya

Benimki de kit cnm. Geçemeyebilir.Kitler arası geçiş olduğunu sanmıyorum.
Yapacağı şey tekrar kpss'ye girmek.

eşim mutfağa gider

Benim koca 1+1 evde ölür ölürrr Ruhu daralırr
3+1 evdeyiz küçük çıkalım burdan diyip duruyo...At koşturcaz sankim:)
Kardeşinin tuttuğu ev baya büyük o apartmandan ev boşalırsa oraya gitcekmişiz. Oldu olcak aynı evde yaşıyalım di mi!

taşımak istemiyorum bennn eşya filan
zaten kayınvalidem var yan dairede onun dairesi de benimkiyle aynı eşya koyamam oraya da sadece mutfağın yeri değişik o nedenle onun sadece mutfağı geniş ve caddeye bakıyor
benimki malesef ışıklığa bakıyor ve küçük daral geliyo çıkıyorumm hemen bende

ben ayrıdım gördüm o işi Allaha şükür
şu vakumlu torbalardan al tavsıye ederım
süper oluyo süperrrrrrr

he valla dubleks alın altlı üstlü mutlu mesut yaşayın

Gerçi bizim ev 2 dükkanın ev haline getirilmiş hali..2+1 dairenin izdüşümünde düzenlenmiş 1+1..mesela benim yatak odam 28 m² içindeki eşyalar da ona göre
6+2 gardrop-kenarları olan yere yakın bir yatak...
Ortalama bir eve taşınmış olsak salona koymak zorunda kalırız yatak odası takımını
Tavan kotu da yüksek normal bir daire temiz yükseklik 270-280 cm olur bizimki 330 cm

Son düzenleme:

biz d 3+1 deyiz ev sahibinin iki odada dolapları duruyo onlar bile doldu ağzına kadar yine de sığamıyoruz eşimin eşyaları pek kıymetli üstüne olmayanları bile zor verdiriyorum,ev büyüse de sığılmıyor heralde anlamadım valla benimkinin kardeşinin evi de aynen öyle at koştur 5 oda 2 kızları var gerçi ama bence gereksiz büyük

ya benim salonum bile balkonu içeri aldığım halde 20 m2
yatak odam onun yarısı kızın odasıda aynı
yatak odama gardırobum sığmadığı için kızın odasında duruyor (eskiden bizim odamızdı duvara öyle bir yakın konmuş ki çıkaramıyoruz da zaten )

yokmuş aslında ama bi arkadaşımız kültür bakanlığından vakıflar genel müd. Ne geçmişti
onun torpilini kullanır..malum seçim öncesi

O kurumların ikisi de 657'ye tabi. 657 olunca muvafakat yoluyla kurumlararası geçiş olur. kit'ler 399 sayılı cetvele bağlıdır. Kurumdan istifa yoluyla ayrılabilirsin.

Ama Türkiye'de olmaz diye bişi yok tabi. Bi kılıfına uydururlar isterlerse. Yine de tavsiye etmiyorum. İnsan bileğinin hakkıyla girince daha rahat oluyo.

Ama Türkiye'de olmaz diye bişi yok tabi. Bi kılıfına uydururlar isterlerse. Yine de tavsiye etmiyorum. İnsan bileğinin hakkıyla girince daha rahat oluyo.

ben kesinlikle tavsiye ediyorum eğer arkadaşım sağlık bakanlığını tercih edenler arasında puan olarak
6. sıradaysa ve sağlık bakanlığı 15 kişi alıyor da benim arkadaşım giremiyorsa..
her türlü torpili tavsiye ediyorum

yıllarca horlanmış, bir azınlık gibi görülen biz şimdiye kadar hiçbir zaman hakkımızı alamadık..
hayırlısı böyleymiş dedik ama ortada bir zulüm vardı
şuanın şartlarında da benim arkadaşım hakkını alamıyor.. o yüzden ne yazıkki torpile evet diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…