anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

kopiş selam söyledinmi yegenime televızyondan el salladınmı

yok parmak salladı :)
doktor hanım sevimliydi de.. göbişi görünce komik cümle kurdu : bakalım bu göbekten bebeği görebilcez mi dedi
halbuki benim basenlerde kilo.. azıcık ta göbiş var yani yok demiyorum :) ama hemen ekrana çıkıverdi
fazla inceleyemedim.. kadın orda ölçüm valan bişiler yapıyodu.. resim istemediğime canım sıkıldı.. birsonrakinde alırım inşallah..

olsun canım beee daha çok resmi olacak sağlıklı olsunda

dün doktor şehzadeyi ölçtü tarttı 300 gram olmuş eve geldik 300 gram kaldı çocugun adı 300 gram aşagı 300 gram yukarı 240 olması gerekirken bizimki iyi semirmişhanimiş benim 300 gramım

Maşallah yeğenime..canım allah kucağına almayı nasip etsin

o durum bende de var cnm..bende hormonlara yoruyorum.yemem içmem hep aynı ama kilo alıyorum

yani tartıda öyle çok da kilo almadım belki 2-3 kilo ama şeklimde değişmeler var yanlarım ve göbeğim çıkmaya başladı mistrall,takıyorum da kafayı allahın gücüne gidicek valla bebiş te isterken takılıyorum göbeğime orama burama ama bebek için olsa hiç takmıycam

benimde öle işte..tartıldım 3 kilo almışım ama sanki göğüslerim ve karnım büyüdü gibime geliyor.
aman hem bebeği tak hem kiloyu tak valla bir tuhaf olsuk taka taka

benimde öle işte..tartıldım 3 kilo almışım ama sanki göğüslerim ve karnım büyüdü gibime geliyor.
aman hem bebeği tak hem kiloyu tak valla bir tuhaf olsuk taka taka

aynen öyle valla,bir de biz eve eliptik bisiklet aldık,şimdi hergün 20 dakika yapıyorum napıyım böylelikle bebeğe takmam daha çabuk gelir belki,ama çabuk gelirse de napalım benim yerime eşim yapar artık sporu:))

nöttürüyonuzzzzzz
konusmuyonuz gızlar :)

size biş anlatıyım

bakırkoyde cumartesı pazarı olur bızım
orda yaşlı bı amca calılou (kayu) bebek satıyo
aksanı da ankaralı- konyalı- kastamonulu karısık

gayu bebek gayu gayuuuu
gayular varrrrrr gayularrrrr
göbek atan gayularrr

dıye bagırıyodu altıma kaçırdım gülerken yaaaaaaa

Geldim bennn
Yemeği eşceğizimle yedikk...Dedim ki ağzımdaki acılık azaldı biraz, yediklerimin tadını almaya başladımm
Ben seviniyorum o da diyo ki" sen öle diyince korkuyorum bebişe bişi mi oldu diye"
Kritik dönemlerdeyiz Allah'ım korusun inş.

Maşallah minik kopriyeee:)

Yemekten geldim.... Cnm çalışmak istemiyo...napıyosunuz?

zaten diyetteyim yemekte yiyemiyorum canım çalışmak istemiyorr
akşam kocaya dert yandım
ben artık sıkıldım herşeyden diye
topyekün değişiklik istiyorum hayatımda dedim
evden taşınmak istiyorum
yeni eşyalar almak istiyorum dedim
işimi değiştirmek istiyorum dedim
eee benide boşayacanmı dedi

yok dedim seni seviyoom boşamıcam

Son düzenleme:
Yemekten geldim.... Cnm çalışmak istemiyo...napıyosunuz?

işleri yidim bititrdim
size bakınıyorum oyle cnm

vah enişetmin haline vah vahhhh:82::83:

tiriaylim senin kurumun ne?
en yakın arkadaşım toprak mahsüllerinde mimar..
çok çalıştırıyolar diye şikayet ediyo
ctesi mesaiye bile geliyolarmış
torpil bulabilirse geçsin oraya

o değişiklik istekleri bende de var..özellikle iş ve ev değiştirmek istiyorum.hatta evim şöyle denize falan baksın balkonunda çay içmek istiyorum..yeni yeni elbiseler alıp giymek istiyorum.işim evime yakın olsun istiyorum..kocamında biraz daha zayıf olmasını istiyorum.

benim işim olmasın kendimi hayır kurumlarına vereyim diyorum
yada işim olsun ama oradan gelecek paraya ihtiyacım olmasın kendimi mutlu etmek için çalışayım istiyorum
kocamla balık tutalım akşama da balıkları ızgara yapalım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…