kopiş selam söyledinmi yegenime televızyondan el salladınmı
yok parmak salladı :)
doktor hanım sevimliydi de.. göbişi görünce komik cümle kurdu : bakalım bu göbekten bebeği görebilcez mi dedi
halbuki benim basenlerde kilo.. azıcık ta göbiş var yani yok demiyorum :) ama hemen ekrana çıkıverdi
fazla inceleyemedim.. kadın orda ölçüm valan bişiler yapıyodu.. resim istemediğime canım sıkıldı.. birsonrakinde alırım inşallah..
selam güzellerimmm
selam getirdim yeğeninizden :) o iyimiş merak etmeyin onu kalbi pıt pıt atıyor.. SAT'a uyumlu bebişimiz.. okadar hızlı muayene ediyorlar ki soracaklarımı unuttum... onu geçtim resim istemeye unuttum.. minnacık bişi.. doktor rahime güzel yerleşmiş dedi
crl 15mm okadancık bilgi alabildim
100lira bayıldım geldim..
hastanede bayılmak üzereydim o ayrı konu.. kan vermek için 40dk falan beklemişimdir sırada.. sıra bana gelince ordaki hatun damarıda bulamayınca nedense boncuk boncuk terlemeye başladım.. bayılcamı hissettim.. iş bitince hemen çıktım oturdum bir banka kendime gelene kadar bekledim..
sonra gittim cişimi de verdim.. işlem tamamdır..
cuma sonuç göstermeye gidicem..
birazdan eve geçerim belki biraz mayışığım.. akşama kadar dayanamıcam sanırım
o durum bende de var cnm..bende hormonlara yoruyorum.yemem içmem hep aynı ama kilo alıyorum
yani tartıda öyle çok da kilo almadım belki 2-3 kilo ama şeklimde değişmeler var yanlarım ve göbeğim çıkmaya başladı mistrall,takıyorum da kafayı allahın gücüne gidicek valla bebiş te isterken takılıyorum göbeğime orama burama ama bebek için olsa hiç takmıycam
benimde öle işte..tartıldım 3 kilo almışım ama sanki göğüslerim ve karnım büyüdü gibime geliyor.
aman hem bebeği tak hem kiloyu tak valla bir tuhaf olsuk taka taka
selam güzellerimmm
selam getirdim yeğeninizden :) o iyimiş merak etmeyin onu kalbi pıt pıt atıyor.. SAT'a uyumlu bebişimiz.. okadar hızlı muayene ediyorlar ki soracaklarımı unuttum... onu geçtim resim istemeye unuttum.. minnacık bişi.. doktor rahime güzel yerleşmiş dedi
crl 15mm okadancık bilgi alabildim
100lira bayıldım geldim..
hastanede bayılmak üzereydim o ayrı konu.. kan vermek için 40dk falan beklemişimdir sırada.. sıra bana gelince ordaki hatun damarıda bulamayınca nedense boncuk boncuk terlemeye başladım.. bayılcamı hissettim.. iş bitince hemen çıktım oturdum bir banka kendime gelene kadar bekledim..
sonra gittim cişimi de verdim.. işlem tamamdır..
cuma sonuç göstermeye gidicem..
birazdan eve geçerim belki biraz mayışığım.. akşama kadar dayanamıcam sanırım
Yemekten geldim.... Cnm çalışmak istemiyo...napıyosunuz?
Yemekten geldim.... Cnm çalışmak istemiyo...napıyosunuz?
işleri yidim bititrdim
size bakınıyorum oyle cnm
vah enişetmin haline vah vahhhh:82::83:zaten diyetteyim yemekte yiyemiyorum canım çalışmak istemiyorr
akşam kocaya dert yandım
ben artık sıkıldım herşeyden diye
topyekün değişiklik istiyorum hayatımda dedim
evden taşınmak istiyorum
yeni eşyalar almak istiyorum dedim
işimi değiştirmek istiyorum dedim
eee benide boşayacanmı dedi
zaten diyetteyim yemekte yiyemiyorum canım çalışmak istemiyorr
akşam kocaya dert yandım
ben artık sıkıldım herşeyden diye
topyekün değişiklik istiyorum hayatımda dedim
evden taşınmak istiyorum
yeni eşyalar almak istiyorum dedim
işimi değiştirmek istiyorum dedim
eee benide boşayacanmı dedi
vah enişetmin haline vah vahhhh:82::83:
o değişiklik istekleri bende de var..özellikle iş ve ev değiştirmek istiyorum.hatta evim şöyle denize falan baksın balkonunda çay içmek istiyorum..yeni yeni elbiseler alıp giymek istiyorum.işim evime yakın olsun istiyorum..kocamında biraz daha zayıf olmasını istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?