anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

evet olabilür canım
süper yaa inşalah hayırlısıyla olur
bi daha hamile kalacam derdin olmaz

canım ben iki hafta bekledim kese vardı içinde bebek olacakmı diye
ama malesef gelişmedi kürtaj oldum
allah hayırlısı neyse onu nasip etsin herşeyde bir hayır vardır

ya evet dünde görümcemle konuştum oda kürtaj olmuştu ilk hamileliğinde , sen kaç haftalık hamileydin kürtajında

günaydın güzellikler nasılsınızzz
ben evdeyim ama miki biraz yaramaz sanırım
pek bi kasıklarım ağrıo 2 gündür
dr a gidicem bugün inşallah bi terslik yoktur
Allah'tan benim dr da 19 Mayıs'da çalışanlardan :)

günaydın crafty üstünemi yattın çocuğun naptın yoksa şaka bi yana bişeyin yoktur inşallah geçmiş olsun

tatlum yoktur inşallah bişey
sor bize de söyle

günaydın..doktorların tatillerde çalışması iyi ama..çalışanlar anca tatilleri değerlendirebiliyor ..
mikide birşey yoktur annesi büyüyo ondan kasıkların ağrıyordur.napsın miki anca yerleşiyo yerine..

bıdıkcım bide ultrasona tam sıkışmadan girmiştim ondanda görememiş olabilir mi? doktor acaba nedersin yada aletlerin kalitesiyle ilgili falan

tatlum yoktur inşallah bişey
sor bize de söyle

saolun tatlım
sıradan ağrılara benzemediğinden dolayı endişelendim birazcık. DÜn akşam da yürütemez halde saplandı bi kaç kere aman bişi yoktur ama olsun ben yine de bakim bi

bıdıkcım bide ultrasona tam sıkışmadan girmiştim ondanda görememiş olabilir mi? doktor acaba nedersin yada aletlerin kalitesiyle ilgili falan

Ben beta hcg de 800 ü gördükten 10 gün sonra gittim dr a
ama ben 800 ü gördüğümde regle 3-4 ün vardı (tüp olunca geç döllenme vs olmuo biliosun)
bence sen SAT ı diil SAT dan sonraki 14. günü baz alarak 6+3 lerde fln git
en iyisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…