O zaman babyform seninki daha erken zaten
kopricim hoşgeldin sabırlı olmak lazım tabikii ama inşallah bizimkide 2,5 ay bekletmez
işte insan endişeleniyor seni de çok iyi anlıyorum.. kendine fuzuli stres yapmamaya bak tamam mı kuzum..
hafta başı istersen tekrar git bir kontrole.. ama önce istersen kandaki değerini takip et te ikidebir ultrasona gerek kalmasın.. baktın 2000leri geçiyor ozaman usg
öyle yapıcam önümüzdeki hafta tekrar gidicem bu sefer netleşir umarım
inşallah netleşir cnm
ama lütfen daha bi güvenilir biyere git olmaz mı:26:
şükü şükü şüküş şüküştoş
evet evet kesinlikle ona git
Ama hemen randevu al çünkü zor bulunuyo:44:
evet evet kesinlikle ona git
Ama hemen randevu al çünkü zor bulunuyo:44:
bugün arasam randevu sistemi çalışıyomudur
bebe formum nerdesin nere kaçtın..
çıktı kaçtı gitti sanırım..
oysa daha karpuz kesicedik
halbuki evdeyim dediydi
işi var galiba neyse gelir yine
bana kes o karpuzu
yaw ben gezmek istiyorum....
valla esnafçılık bana göre değilmiş..
küçükken sadece domates satmak isterdim.. (pazarda tanıdıklarımız vardı yardıma gidiyordum cumadan cumaya.. keyifli geliyordu)
eşime de küsüm iyice sıkıldım..
ben bu danayı nasıl eğitecem yarabbi.. evde koltukları kesicem yeminle..
ben her arkaşam hadi kalk diye seslenmekten bıktım buna.. akşam hadi yatağına dedim.. azarladı uykulu uykulu.. attım üstüne battaniyeyi.. kilitledim yatak odasının kapısını yattım.. sabah ta onun alarmına ben uyandım beyfendi dibindeki alarmı duymuyor.. paldır güldür uyandırdım adamı geri yattım.. adam akıllı uyku bile uyuyamadım..
odun işte odun.. sabah ta geliyor öpmeye çalışıyor.. sen kır kır sonrada yapıştırmaya çalış..
biri bana akıl versin
19 mayisimiz kutlu olsun kizlarrr
son 3 gun canlarim
yuzdebiri ben yakaladimmi ki kizlar yaaa gögüslerim merdiven inerken dusecek gibi oluyor öyle sistiki anlatmam hashaslasti.... sivilce gelirdi yüzüme adete yakin oda yok.... bide ben asiri tatli tuketirdim adete 5 gun kala oda yok....
yaa yoksa gönlümün sultani kelebegimmi geliyor
aynı aynı unların heğsi aynı benimkide oyle akşam söylenir söylenir sabah gelir öpmeye kalkar ben hamile kalınca hepten değişti eskiden bırakıp giderdim diye korkar bişey diyemezdi şimdi heralde ona bağımlıyım sanıyo aklına geleni söylüyo çok değişti çooookkk bide diyo gerçek yüzümü şimdi gösteriyorum alçak:44: şakamı gerçekmi çözemiyorum artık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?