- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
19 mayisimiz kutlu olsun kizlarrr
son 3 gun canlarim
yuzdebiri ben yakaladimmi ki kizlar yaaa gögüslerim merdiven inerken dusecek gibi oluyor öyle sistiki anlatmam hashaslasti.... sivilce gelirdi yüzüme adete yakin oda yok.... bide ben asiri tatli tuketirdim adete 5 gun kala oda yok....
yaa yoksa gönlümün sultani kelebegimmi geliyor
beklemede canim valla svinicem olursa yaaaa simdi bile yapsam cikar testte ben beklemeyi tercih ederim yaaa
benimki 4 yıldır böyle canım.. belki bebekten değişir falan diye düşündüm ama.. 30 yaşında adam değişir mi hiç..
çok canımı sıkıyor bende hep içime atarım... çatlak veririm bir gün diye korkuyorum..
sinirlenmemeye çalışıyorum elimden geldiği kadar.. ama olmuyor işte..
her akşam aynı şeyleri yaşamak çok baydı artık beni.. haftada iki gün mutlaka salonda bırakırım eşimi.. çünkü kalkamıyor dana.. nasıl bir ayı uykusuna dalıyorsa artık..
yatınca ya sabır diyerek uyuyorum bende..
her sakanin altinda ciddilik payi vardir canim benim ALlah islah etsin onlari sende deki beni sen daha tanimioyrsun o zamn cok cok korkuyorlarrraynı aynı unların heğsi aynı benimkide oyle akşam söylenir söylenir sabah gelir öpmeye kalkar ben hamile kalınca hepten değişti eskiden bırakıp giderdim diye korkar bişey diyemezdi şimdi heralde ona bağımlıyım sanıyo aklına geleni söylüyo çok değişti çooookkk bide diyo gerçek yüzümü şimdi gösteriyorum alçak:44: şakamı gerçekmi çözemiyorum artık yaa
benim ayuda koltuk guzeli uyuyakaliyor kalkmioyr bende orada birakioyrum isimizi bile koltukta gorur oldukkkbenimki 4 yıldır böyle canım.. belki bebekten değişir falan diye düşündüm ama.. 30 yaşında adam değişir mi hiç..
çok canımı sıkıyor bende hep içime atarım... çatlak veririm bir gün diye korkuyorum..
sinirlenmemeye çalışıyorum elimden geldiği kadar.. ama olmuyor işte..
her akşam aynı şeyleri yaşamak çok baydı artık beni.. haftada iki gün mutlaka salonda bırakırım eşimi.. çünkü kalkamıyor dana.. nasıl bir ayı uykusuna dalıyorsa artık..
yatınca ya sabır diyerek uyuyorum bende..
her sakanin altinda ciddilik payi vardir canim benim ALlah islah etsin onlari sende deki beni sen daha tanimioyrsun o zamn cok cok korkuyorlarrr
benim ayuda koltuk guzeli uyuyakaliyor kalkmioyr bende orada birakioyrum isimizi bile koltukta gorur oldukkk
her sakanin altinda ciddilik payi vardir canim benim ALlah islah etsin onlari sende deki beni sen daha tanimioyrsun o zamn cok cok korkuyorlarrr
benim ayuda koltuk guzeli uyuyakaliyor kalkmioyr bende orada birakioyrum isimizi bile koltukta gorur oldukkk
selam kızlar
evdeyı tatıldeyım
ıyı bayramlar
kıskandım ne diim medim :)
hoşgeldin :)
kuzum
hoşbulduk
hava da yagmurlu gıbı
eşimle bi yere cıksakmı cıkmasakmı bılemedık
ole yaaa bazilarinin cikari olmasaaa yanina bile yanasmazlarrr bakalim benim bebk de koltuk guzeli olcek bu gidisleeeeekoprina87den alinti
ay abla öğlen öğlen güldürdün beni :)
benim eşimde bir ara bir arkadaşına takmıştı sürekli onlara giderdik okey oynamaya falan.. haftada 3 gün mutlaka ordaydık.. tabi ben istemeyerek gidiyordum o da bunu biliyordu kenarda otururdum sessiz sessiz..
bir ara artık çok bunladım evimi özler oldum.. çünkü dükkanı kapatıp onlara giderdik saat 1e kadar oturduğumuz oluyordu... öteki adam da hiç düşünmez karısı acaba rahatsız olur mu olmazmı çağırırdı hep bizi benim ayı da hayır diyemiyordu..
sonra artık eşimi bir gün çektim.. bak dedim bebek istiyosun neden olmadı diyorsun.. elin evinde geç saate kadar oturmakla bebek olmaz dedim.. icraat lazım dedim..
eşim o sıralar bu it'e işlerinde yardım ediyordu altında araba var nasılsa.. araba gitti öteki adam da aramaz oldu..
eşime de oh oldu akı karayı gördü sonunda
şimdi nerdeyse 2 aydır kapısının önünden geçmiyoruz bile.. (2 ayda da bebek işini hallettik sonunda)
ayyy melegim hosgeldinnn burada aksineeeee cok sicak hava var yaaa ne guzelselam kızlar
evdeyı tatıldeyım
ıyı bayramlar
eeee bagdati geczi artik yanindasin istedigi zaman ulasabilecek konumdasin yao yuzden degisime ugruyorlar evrim geciriyorlarrr valla aynisi bneimkideee yaaa kalkmioyrr ne yapayimmm yapacacak birsey yok baskasina dedigim zaman diyorlarki baska birimi var yoksa senimi istemiyorrr aman beni istemeyen adam hergun sey edermiii valla yikanmaktan seker gibi eriycemmmmben çabuk sinirleniyorum ama hemende geçiyo o da bunu bildiğinden takmıyo artık evlenmeden önce herşey ne güzeldi avlilik bu kadarmı değiştirir insanı o zmanlar benı yarım saat görmek için üşenmez gecenin bi vakti gelir çiçek getirirdi şimdi poposu koltukla akraba oldu eve gelir yemek yer tv karşısına geçer biraz izler uyur kalır offf offf napcam ben bununla
gitmez merak etme canim benim bebk olunca daha da baglaniyrsunuz aile kavrami artik daha ciddilesiyorrr sorumluluk falanbende korkuyorum hep böyle gidecek diye hamile kaldığımdan beri adam bambaşka biri oldu
neyse kizlar ben cikayim alisverise gidicem kendinize bebklerinize iyi bakin canlarrrr
ooh ne güzel :) abla bana püskevit alsana
gez toz dolaş bacım.. stres at biraz..
benimde kendimi dağıtasım varda bakalım nezamana nasip olacak..
geçen pazar öğlen eniştem eşimi aradı bir işi varmış onu halledeyim derken akşam 8de geldi eve bir de izinli günü istirahat etmesi gereken bir gün.. çekirdek ailesiyle geçirmesi gereken bir gün..
bu pazara da bişiler çıkışacak gibi duruyor da.. hadi hayırlısı
Bıdık hanım
kekler pastalar yasaah.. lütfen ama :)
keşke ikinizin de ailesinden bağımsız bi yerde olsanız
yine de sıkma canını pazara plan yap..o plan yapmadan sen yap
kırmaz herhalde
yok ben şuraya gidicem demez herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?