anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

polikliniğe de gitme ya
hastaneye git
nerde oturuosun sen ?
alet o kadar önemli ki anlatamam... Ben bi gün önce hiç bişi görmezken bi yerde ertesi gün heerr şeyini gördümdü

Ankaradayım cnm temiz bir yer ama bir dahaki gidişimde
farklı bir yere gitmeyi düşünüyorum zaten
haftaya gideyim diyorum beklemeden farklı bişey varsa geç kalmamış olurum hem ( umarım yoktur da)

Ankaradayım cnm temiz bir yer ama bir dahaki gidişimde
haftaya gideyim diyorum beklemeden farklı bişey varsa geç kalmamış olurum hem ( umarım yoktur da)

ohoooo
Ankara'dasın ama şüküşe gitmio musun :) ayıpppp
senin yerinde olsam şükütoşa giderim çok imanlı bi kadın anladığım kadarı ile
her bakımdan seni çok iyi yönlendirebilir die düşünüorum
ilk 1-2 muayeneni ona ol bence

ankaradayım cnm temiz bir yer ama bir dahaki gidişimde

doğum kliniği gibi miydi? Yoksa sıradan bi poliklinik mi?

puaaaa çok hoşsun ya doğru söylüyosun ankarada olup kk da olupda şüküştoşla hala tanışmamışım çok büyük kayıp haftaya ordayım o vakit

merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik geçirmiş olan warmı etrafınızda yaşamıs olanda olabilir ben öğreneli 4 gün oluyor ve desteğe çok ihtiyacım war

Günaydın kuzular millet öbür bayramını kutlaya dursun ben bugünüde işçiler günü ilan ediyorum :)
eşim işe gitti bende dükkana geldim.. (hani çoğunluk izinli ya belkim gelen giden olar)
karşı okulda kutlama var..
bi adam gitarla şarkı söylüyor.. şeyin sesini anımsattı adam.. hani bir ara popstar vardı ya orda bi küpeli, omuza kadar saçlı barış vardı ona benzetiyorum adamın sesini.. 1 saattir onu dinliyorum

puaaaa çok hoşsun ya doğru söylüyosun ankarada olup kk da olupda şüküştoşla hala tanışmamışım çok büyük kayıp haftaya ordayım o vakit

bacım ben dün zekai tahire gittim.. sonunda muayene oldum..
azıcık sıra sıkıntısı var ama paniklemezsen o yatağa yattığında her soruya cevap veriyorlar..
üztten muayene olduğu için 3 kişi girdik odaya benden önceki kadın yattı sordu da sordu doktor hanım da anlattı çok güzel..
ben yattım put gibi sustum..
sadece monitöre baktım.. kalbi atıyor mu dedim.. herşeyi çok güzel kalbi de güzel atıyor.. Sat'a uyumlu bebiş dedi.. (tabi yatınca laf soktu bakalım göbişten görecez mi bebişi diye)
ama benim tahminimce 10bini bile geçmiştir betahcg..
biraz sabırlı ol kuzum.. geç döllenmedir diye tahmin ediyorum.. benim eltim sat'a göre nerdeyse 2buçuk aylıkken duydular kalbini o da alttan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…