anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

abow.. kocccaaamaaaan cips kamyonu durdu dükkanın önüne.. bıktım şu yandaki bakkaldan yaw..
mal getiren bakkalın önüne durmuyor da bizim dükkanın önüne par ediyor..
kızdım hee ,gidicem alıcam şimdi iki paket cips

biz dün kocayla yedik:26:
çok özlemişiz aynı anda konuştuk ben de cips kola diyip saçını çektim..
o da aldı geldi

ben geldim yine...
arada işe dalıyorum sonra dönüyorum.. :)
akşam eşimle kardeşim almaya gelecek beni ve gezmeye gidicez. :)))

çok canım sıkkın kendimi kötü hissediyorum ben evde yatarken eşimin tatile gitmesi zoruma gidiyor hani biz hastalıkta sağlıkta birlikte olacaktık eee nerde o zaman eşim tatildee ben burda üzülmicem desemde çok üzülüyorum eşim yüzüme bakarak tatilim iyi geçmiyor ilk kez dedi niye sürekli benle ilgilendi şimdi beni eve bırakıp tatil yapmaya gitti çokmu abartıyorum ben yada eşi hastayken kocanın tatile gitmesi mantıklımı

çok sevindim
ben de gezmek isterdim

kocayı bi arayım

sende gez eşini arada planla...biz acity'e gidicez..eşime işyerinden alışveriş çeki veriyorlarda onunla takım elbise aldık tadilatı vardı.bugün teslim edecekler..aradım şimdi unutmasın gidip alsın diye seni bekliyoruz dediler... mesaim bitsin çıkarım valla hemen.bizim caddede bizden başka çalışan yok zaten sinirim bozuluyo camdan baktıkça..

bence değil canom..
ama belliki çok bunalmış ne diyim:44:

kuzum kendini üzme. bebişini düşün canom..
eşin bi öküzlük yapmış boşver.. gelince hıncını alırsın..
tatile gitti derken denize falan mı gitti.. ? ortam nasıl kiminle gitti?

msj attım
bıdığı gezdirebilirsin hayır demez dedim

tutuşmuş arıyo nasıl biyer olcak diye açık hava mı, yemek mi, cafe bistro tarzı bi yer mi diye
sen belirle dedim daha da tutuştu..

kuzum kendini üzme. bebişini düşün canom..
eşin bi öküzlük yapmış boşver.. gelince hıncını alırsın..
tatile gitti derken denize falan mı gitti.. ? ortam nasıl kiminle gitti?

tatilini hep köyde arkadaşlarıyla geçirir bileydim nikah cuzdanına arkadaşlarının adını yazardım baksana adam benden çok onlarla olmak istiyor denize gidip gölde balık tutmak kahvede laklak yapmak benden önemliymiş galiba ama gelsin dicem tatilin güzel geçtimi vicdanın rahatmıydı tatilini yaparken

cano bence de mantıksız
ve çok sınır bozucu

ılgılenmıyomus takmıyomus gibi yap bakalım tavrı tutumu ne olcak
ılgı gostermıyomus gıbı davran ılk basta tavr yapma gelınce davranıslarını gozlemle tekrar yazısalıöm burdan

yok canım illaki senden değildir..işten şehir hayatından..
erkekler bi değişiyo sanırım eşleri hamileyken :44:
beklemede de aynı şeyden şikayetçi

yok bacı be ben hamile değilkende köye giderdi yada benide yanında sürüklerdi kaynanaya bırakıp akşam 12 de eve gelirdi

takmıyorum zati bacı yani öyle görünüyorum arayınca seni seviyorum diyecekken kapatıyorum yüzüne bugun arasın açmıcam teli meraktan kudursunnn teeeeeeeee pazar gelecek beyimiz

yok bacı be ben hamile değilkende köye giderdi yada benide yanında sürüklerdi kaynanaya bırakıp akşam 12 de eve gelirdi

hmmmm:44:
o zaman bişi diyemicem..arkadaşları bekar mı??
kuzenimin taaam ortaokuldan bi arkadaşı vardı sürekli takıldığı..kuzenim evlendi o hala bekardı
sürekli kuzenimle yok avdı yok kamptı, oradan oraya götürüyordu haftasonları
yenge de benim düğünde arkadaşlarımdan bi kız buldu oğlana başgöz etti rahatladı

seninki de öyle bişeyse aklında bulunsun

aslında haklısın hamileyken eşinin seni yalnız bırakması hoş değil ama erkekler bizim kadar ince değiller malesef ve odunluk var bunlarda.sen üzme kendinide bebeğinide biraz tavır yap bakalım anlayacakmı hatasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…