damla sakızlı türk kahvesi alıyosun pişiriyosun:44:
öyle satılıyo
markette denk gelmedi hiç :)
neler varmış yaw :)
abow.. kocccaaamaaaan cips kamyonu durdu dükkanın önüne.. bıktım şu yandaki bakkaldan yaw..
mal getiren bakkalın önüne durmuyor da bizim dükkanın önüne par ediyor..
kızdım hee ,gidicem alıcam şimdi iki paket cips
ben geldim yine...
arada işe dalıyorum sonra dönüyorum.. :)
akşam eşimle kardeşim almaya gelecek beni ve gezmeye gidicez. :)))
ben geldim yine...
arada işe dalıyorum sonra dönüyorum.. :)
akşam eşimle kardeşim almaya gelecek beni ve gezmeye gidicez. :)))
çok sevindim
ben de gezmek isterdim
kocayı bi arayım
çok canım sıkkın kendimi kötü hissediyorum ben evde yatarken eşimin tatile gitmesi zoruma gidiyor hani biz hastalıkta sağlıkta birlikte olacaktık eee nerde o zaman eşim tatildee ben burda üzülmicem desemde çok üzülüyorum eşim yüzüme bakarak tatilim iyi geçmiyor ilk kez dedi niye sürekli benle ilgilendi şimdi beni eve bırakıp tatil yapmaya gitti çokmu abartıyorum ben yada eşi hastayken kocanın tatile gitmesi mantıklımı
bence değil canom..
ama belliki çok bunalmış ne diyim:44:
çok canım sıkkın kendimi kötü hissediyorum ben evde yatarken eşimin tatile gitmesi zoruma gidiyor hani biz hastalıkta sağlıkta birlikte olacaktık eee nerde o zaman eşim tatildee ben burda üzülmicem desemde çok üzülüyorum eşim yüzüme bakarak tatilim iyi geçmiyor ilk kez dedi niye sürekli benle ilgilendi şimdi beni eve bırakıp tatil yapmaya gitti çokmu abartıyorum ben yada eşi hastayken kocanın tatile gitmesi mantıklımı
sende gez eşini arada planla...biz acity'e gidicez..eşime işyerinden alışveriş çeki veriyorlarda onunla takım elbise aldık tadilatı vardı.bugün teslim edecekler..aradım şimdi unutmasın gidip alsın diye seni bekliyoruz dediler... mesaim bitsin çıkarım valla hemen.bizim caddede bizden başka çalışan yok zaten sinirim bozuluyo camdan baktıkça..
bendenmi bunaldı her 2 gün tatil fırsatı olsa köye kaçıyo beni bırakıp
kuzum kendini üzme. bebişini düşün canom..
eşin bi öküzlük yapmış boşver.. gelince hıncını alırsın..
tatile gitti derken denize falan mı gitti.. ? ortam nasıl kiminle gitti?
yok canım illaki senden değildir..işten şehir hayatından..
erkekler bi değişiyo sanırım eşleri hamileyken :44:
beklemede de aynı şeyden şikayetçi
cano bence de mantıksız
ve çok sınır bozucu
ılgılenmıyomus takmıyomus gibi yap bakalım tavrı tutumu ne olcak
ılgı gostermıyomus gıbı davran ılk basta tavr yapma gelınce davranıslarını gozlemle tekrar yazısalıöm burdan
yok bacı be ben hamile değilkende köye giderdi yada benide yanında sürüklerdi kaynanaya bırakıp akşam 12 de eve gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?