- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
hmmmm:44:
o zaman bişi diyemicem..arkadaşları bekar mı??
kuzenimin taaam ortaokuldan bi arkadaşı vardı sürekli takıldığı..kuzenim evlendi o hala bekardı
sürekli kuzenimle yok avdı yok kamptı, oradan oraya götürüyordu haftasonları
yenge de benim düğünde arkadaşlarımdan bi kız buldu oğlana başgöz etti rahatladı
seninki de öyle bişeyse aklında bulunsun
yok canım illaki senden değildir..işten şehir hayatından..
erkekler bi değişiyo sanırım eşleri hamileyken :44:
beklemede de aynı şeyden şikayetçi
aslında haklısın hamileyken eşinin seni yalnız bırakması hoş değil ama erkekler bizim kadar ince değiller malesef ve odunluk var bunlarda.sen üzme kendinide bebeğinide biraz tavır yap bakalım anlayacakmı hatasını.
kız benimki yüzsüzdür o konuda zeytinyagı gibidir haklıyken hooppp bide bakmışın üste çıkmış benim eşim odunların ennn enn başında bayrak taşıyanı anlamaz
eşiminde öyle bir arkadaşı vardı..kankası..bekardı ya bize gelirdi yada devamlı dışarıda buluşmak isterdi..eşim gitmeyince başlardı kılıbıksın oğlum sen diye..ilk senemizde onun yüzünden çok tartışmamız oldu bizim.çok şükür evlendide rahatladım.
eşiminde öyle bir arkadaşı vardı..kankası..bekardı ya bize gelirdi yada devamlı dışarıda buluşmak isterdi..eşim gitmeyince başlardı kılıbıksın oğlum sen diye..ilk senemizde onun yüzünden çok tartışmamız oldu bizim.çok şükür evlendide rahatladım.
tanıdık bir durum.. eşimin liseden bir arkadaşı vardı liseden sonra pek görüşme imkanları olmamıştı.. biz evlendikten 1 yıl sonra otobüste karşılaşmışlar.. görüşmeye başladılar.. bir gün de bir telefon görüşmelerine denk geldim.. telefondan adamın sesi geliyor
yengeyi ek te gidelim biraz kafa dağıtalım.. aldım telefonu yere çaktım.. bir daha dedim bunun seni aradığını duyayım bağlarımız kopar dedim..
ondan sonra arayan soran olmadı.. adam da yeni nişanlanmış herhalde davet etmek için aramış nişana.. göndermedim eşimi kendim zaten gitmezdim..
yengeyi ek te gidelim biraz kafa dağıtalım.. aldım telefonu yere çaktım.. bir daha dedim bunun seni aradığını duyayım bağlarımız kopar dedim..
alsaydın telefonu "bence seni ekelim 10 sene sonra keser ormancıya satarız" deseydin
ya çıksın arkadaşlarıyla görüşsün ama ben hastayken ve zor bir hamilelik yaşarken uzak yerlere gidip 1 hafta kalmasın en son böyle tatile gittiğinde bebişimi düşürdüm ve yanımda kimse yoktu millet beni hastaneye taşıdı bu kadar umursamaz olmasın artık doktora birlikte gittik dr yataktan kalkma iş güç yapma yemek bile yapacagın zaman eşin yapsın dedi ama bizim odun ertesi gün gitti bide utanmadan telde iyimisin diye arıyor dedim sancım var ayy üzüldüm yat dinlen diyor eee yemegimi kim yapcak ses yok sabır istiyorum allahtan o kadar
yok bacı be ben hamile değilkende köye giderdi yada benide yanında sürüklerdi kaynanaya bırakıp akşam 12 de eve gelirdi
kız beni bu halde güldürdün yaa allahta seni güldürsün vallaaaaaaaaaa
erkekler kalem gibidir her ne kadar ince gibi görünse de hammaddesi odundur
kız beni bu halde güldürdün yaa allahta seni güldürsün vallaaaaaaaaaa
haklısın bacıııı ne diyeyim kucagımda durmuyor laptopcnm seni kızıştırmak gibi olmasın diye fazla konuşmak istemiyorum ama haklısın.ama erkeklerden çok yüksek beklentilerde olmamak lazım.her zaman diyorum onlar bizim gibi düşünemiyor..sen şimdi bütün bunları düşünp üzülme bebeğini düşün.ha bu arada laptopla nete girmiyorsun demi.aman deyim kucağında tutma
erkekler kalem gibidir her ne kadar ince gibi görünse de hammaddesi odundur
nasıl olsa geldik tatil gününde burdayız dedim
ha dörtte çıkalım ha altıda farketmez bu saatten sonra dedim
iyi demişsin
4 te çıksaydınız adı yarım gün olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?