- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
eşim arıyoo eve gelirken ekmek al diyoo.. Kendi evdeKeyifte
bir kere de sen be adam
Arabayla ben gidip geliyorum diye yapıyoo ama
eşim arıyoo eve gelirken ekmek al diyoo.. kendi evdekeyifte
bir kere de sen be adam
arabayla ben gidip geliyorum diye yapıyoo ama
kızlar acıktım
yemegımı ısıtayım
dun gram yag koymadan karnıyarık yaptım
lezız oldu tavsıye ederım
lokum gıbı oluyo lezzetınden bısey kaybetmıo:)
kızlar acıktım
yemegımı ısıtayım
dun gram yag koymadan karnıyarık yaptım
lezız oldu tavsıye ederım
lokum gıbı oluyo lezzetınden bısey kaybetmıo:)
lazere de randevu aldım çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
1 yıl boyunca tum bolgeler sadwce 100 tl :) almak ıstersenız fırsat sıtelerıne bakın canlar gebe olmayanlar sızxe dıyom
lazere de randevu aldım çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
1 yıl boyunca tum bolgeler sadwce 100 tl :) almak ıstersenız fırsat sıtelerıne bakın canlar gebe olmayanlar sızxe dıyom
Patlıcan kızarmadan yapılan karnıyarığa karnıyarık mı derim be peeeehhhh
taşı kızartsan yerim..bayılırım kızartmaya..bu kilolar nerden sanıyonuz
karnıyarık planı yapıyordum da..evde kıymamın olmadığını ve doğalgazımın olmadığını hatırladım.. Sonuçta kızartsam bile ocak lazım.. Elektrikli gözü de pek kullanmadım hiç ısınana kadar sabah olur herhalde..
Bir de kurufasulyemle tavuklu çorbam var o aklıma geldi :)
yırttım bugünü de..
Hı ben dün dimedim dimi..
Eşim gelince direk pideciye gittik.. (kaynanada yanımızda tabi)
yolda da karar verdiler pideleri yaptırıp kayınıma gidelim diye.. (kızdım ama napim he dedim)
biz arabada bekledik eşim gitmiş odunum kıymalı söylemiş hepsini.. Geldi haber veriyor.. Dedim sen benim nezaman kıymalı yediğimi gördün (kaynana oğlunu savunmalara başladı)
kızım boşver bugün de böyle olsun bak niye pide başına 2 lira fazla versin falan..
Anne dedim o parayı ben saahtan akşama kadar dükkanda kazandım.. Ilk defa da canım bişiy istemiş sen karışma dedim kadına (ilk defa azarladım kaynanamı)
tamam kızım bişi demedim diyor..
Kocam da siparişi düzeltmiş kuşbaşı kaşarlı da yaptırmış..
Sonra da afiyetle yedik kayınımda.. Eltim herzamanki havasında
hı bu arada görümcem para vermiş park yatak beşik neyse ondan alsınlar diye.. Içim cız etti biraz görünce.. çünkü onu ben beğendim eltim burun kıvırmıştı.. (ama bana da fikir oldu kumaşın malı güzeldi)
Hepsiburada.com : Akıllı Alışveriş : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriş merkezi Hepsiburada.com'da
ciciş dimi..
Bebişin ıvırı zıvırı konulan yeri kahverengiydi onların.. Model marka aynısı
canım darılma ama ben beğenmedim.bana çok kaba geldi.bence iyi olmuş eltinin bunu aldığıBen bir beşik beğendim optimumda bulursam koyayım resmini.eşim söz verdi ben alırım sana bunu dedi ama geçende teyzem senin bebeğin falan olursa enişten beşiğini biz alalım diyo dedi.eniştem beni çok severde. Gerçi pahalıda olsa alır eniştem ona eminim
canım darılma ama ben beğenmedim.bana çok kaba geldi.bence iyi olmuş eltinin bunu aldığıBen bir beşik beğendim optimumda bulursam koyayım resmini.eşim söz verdi ben alırım sana bunu dedi ama geçende teyzem senin bebeğin falan olursa enişten beşiğini biz alalım diyo dedi.eniştem beni çok severde. Gerçi pahalıda olsa alır eniştem ona eminim
benim de içimde hasır sepet var..ilk 2 ay hasır sepette uyusun minikbıdık
sonrası için bi beşik eklemiştim
bu bakim kayıtlı mı
işte bu
Eki Görüntüle 196812
bunlar daha güzelmiş bencede... Eltimin kızının pembesinden var..dolabını falanda aldılar zamanla baya bir oda takımı oldu.perdesiyle falan güzel oluyo tam çocuk odası.hemde kullanışlı.yandaki korkulukları çıkardılar normal yatak olarak kullanıyorlar şimdide.resimde güzel durmuyor da.. Onlardaki daha hoştu beyazlı değil krem renkli..
Zaten ben daha öncede bahsettim alacaksam kullanışlı bişiy alıcam.. Hani şu büyüyen beşikler varya.. Ondan.. Ben renkli mobilya sevmiyorum yok erkek için mavi kız için pembe :)
rabbim imkan verirse.. (pahalı bişi de değil) bebişimizin sağlığı herşey yerinde olur inşallah ta 7-8 aylık olunca bunları almaya düşünüyorum..
babyhope beşik karyola sallanır büyüyen genç gittigidiyor.com'da #39743296
bebek genç odası şifonyer babyhope en ucuz bizde gittigidiyor.com'da #36308708
düzeltme yapayım.. Eskitme renginde olanından almaya düşünüyorum.. şimdi bakınca diğer renk çeşitleri de varmış gözüme çarptı :)
benim de içimde hasır sepet var..ilk 2 ay hasır sepette uyusun minikbıdık
sonrası için bi beşik eklemiştim
bu bakim kayıtlı mı
işte bu
Eki Görüntüle 196812
eve bebek görmeye misafir falan geldiğinde bununla getiricem öyle kucaktan kucağa dolaşmayacak falan .... Hayaller hayaller hayaller....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?