anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

kızlar acıktım
yemegımı ısıtayım
dun gram yag koymadan karnıyarık yaptım
lezız oldu tavsıye ederım
lokum gıbı oluyo lezzetınden bısey kaybetmıo:)

eşim arıyoo eve gelirken ekmek al diyoo.. Kendi evde Keyifte
bir kere de sen be adam
Arabayla ben gidip geliyorum diye yapıyoo ama

cnm malum sözleri sanada söyleyim erkek milleti..
Eşim sabahdan beri geziyo..bak beni almayada gelecek..akşama yemek yok.dün dedimki dolapta patlıcan var..onu yaparsın istediğin gibi akşama dedim tabi tabi yaparım dedi..adam eve girmediki yemek yapsın.

(bu arada benim yemeğim dolapta hep olur ama eşim taze yemek istediği için hep yok diyorum..hafta sonu yaptıklarım yeniyo 2 gün sonrasına taze yemek kalmıyo.)

eşim arıyoo eve gelirken ekmek al diyoo.. kendi evde keyifte
bir kere de sen be adam
arabayla ben gidip geliyorum diye yapıyoo ama

ay sevom :) bilmiyorum neden ama.. evde olan hep dışarıdakini arar ekmek al diye.. :) :)
kaynanamla otururken güya öğlenden anlaşırdık o nasılsa mahalleye dolaşmaya çıkıyor.. gelirken ekmek al anne derdim..
eşimin eve geliş saati yaklaşırdı kendi gelirdi ekmek yok.. eşime de sonradan tembihledim nasılsa bakkalın önünden geçiyorsun gelirken alıver 1-2 ekmek akşamları :)

lazere de randevu aldım çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
1 yıl boyunca tum bolgeler sadwce 100 tl :) almak ıstersenız fırsat sıtelerıne bakın canlar gebe olmayanlar sızxe dıyom

kızlar acıktım
yemegımı ısıtayım

bendede kuru fasulye varrr yarın bendemi yapsam karnıyarık yagsız nasıl yaptın kızzzzzzz
patlıcanları kızartmadanmı yaptın tarif ver bakemmmm:82::82:

kızlar acıktım
yemegımı ısıtayım

anam tarif et kuzum ne ettim adımadım ama :)
evde patlıcanım varda nasıl değerlendirsem diye düşünüyordum..

1 yıl boyunca tum bolgeler sadwce 100 tl :) almak ıstersenız fırsat sıtelerıne bakın canlar gebe olmayanlar sızxe dıyom

hıhhh recep ıvedik gibi oldum zatii
fik fik cano kıl yumagı cano oldu
dogurduktan sonra düşünürüm artık

dikkatli ol ama cnm..adet olmadan önce sakın gitme ne olur ne olmaz..ben hep adet olduktan hemen sonra gittim yeni ayın çalışmalarına başlamadan.ilk üç ay özellikle çok sakıncalıymış..dikkat edersin biliyorum ama birde bilmeden gidersinde.

Patlıcan kızarmadan yapılan karnıyarığa karnıyarık mı derim be peeeehhhh

taşı kızartsan yerim..bayılırım kızartmaya..bu kilolar nerden sanıyonuz

Patlıcan kızarmadan yapılan karnıyarığa karnıyarık mı derim be peeeehhhh

taşı kızartsan yerim..bayılırım kızartmaya..bu kilolar nerden sanıyonuz

karnıyarık planı yapıyordum da..evde kıymamın olmadığını ve doğalgazımın olmadığını hatırladım.. sonuçta kızartsam bile ocak lazım.. elektrikli gözü de pek kullanmadım hiç ısınana kadar sabah olur herhalde..
bir de kurufasulyemle tavuklu çorbam var o aklıma geldi :)
yırttım bugünü de..
hı ben dün dimedim dimi..
eşim gelince direk pideciye gittik.. (kaynanada yanımızda tabi)
yolda da karar verdiler pideleri yaptırıp kayınıma gidelim diye.. (kızdım ama napim he dedim)
biz arabada bekledik eşim gitmiş odunum kıymalı söylemiş hepsini.. geldi haber veriyor.. dedim sen benim nezaman kıymalı yediğimi gördün (kaynana oğlunu savunmalara başladı)
kızım boşver bugün de böyle olsun bak niye pide başına 2 lira fazla versin falan..
anne dedim o parayı ben saahtan akşama kadar dükkanda kazandım.. ilk defa da canım bişiy istemiş sen karışma dedim kadına (ilk defa azarladım kaynanamı)
tamam kızım bişi demedim diyor..
kocam da siparişi düzeltmiş kuşbaşı kaşarlı da yaptırmış..
sonra da afiyetle yedik kayınımda.. eltim herzamanki havasında
hı bu arada görümcem para vermiş park yatak beşik neyse ondan alsınlar diye.. içim cız etti biraz görünce.. çünkü onu ben beğendim eltim burun kıvırmıştı.. (ama bana da fikir oldu kumaşın malı güzeldi)
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...001&categoryId=23017045&SKU=OYUNADMXRPM001KAH
ciciş dimi..
bebişin ıvırı zıvırı konulan yeri kahverengiydi onların.. model marka aynısı

Son düzenleme:

canım darılma ama ben beğenmedim.bana çok kaba geldi.bence iyi olmuş eltinin bunu aldığı Ben bir beşik beğendim optimumda bulursam koyayım resmini.eşim söz verdi ben alırım sana bunu dedi ama geçende teyzem senin bebeğin falan olursa enişten beşiğini biz alalım diyo dedi.eniştem beni çok severde. Gerçi pahalıda olsa alır eniştem ona eminim

resimde güzel durmuyor da.. onlardaki daha hoştu beyazlı değil krem renkli..
zaten ben daha öncede bahsettim alacaksam kullanışlı bişiy alıcam.. hani şu büyüyen beşikler varya.. ondan.. ben renkli mobilya sevmiyorum yok erkek için mavi kız için pembe :)
rabbim imkan verirse.. (pahalı bişi de değil) bebişimizin sağlığı herşey yerinde olur inşallah ta 7-8 aylık olunca bunları almaya düşünüyorum..
BABYHOPE BEŞİK KARYOLA SALLANIR BÜYÜYEN GENÇ GittiGidiyor.com'da #39743296
Bebek Genç Odası Şifonyer Babyhope EN UCUZ BİZDE GittiGidiyor.com'da #36308708

düzeltme yapayım.. eskitme renginde olanından almaya düşünüyorum.. şimdi bakınca diğer renk çeşitleri de varmış gözüme çarptı :)

Son düzenleme:

benim de içimde hasır sepet var..ilk 2 ay hasır sepette uyusun minikbıdık
sonrası için bi beşik eklemiştim
bu bakim kayıtlı mı
işte bu

bu bakim kayıtlı mı
işte bu
Eki Görüntüle 196812

ay bende bu tip 1-2 beşik eşime gösterdim hani ilk zamanlar yanımızda olacak ya ..
eşim beğenmedi..
hem 2-3 ay için ne gerek var dedi.. kocaman beşiği olacak nasılsa

bunlar daha güzelmiş bencede... Eltimin kızının pembesinden var..dolabını falanda aldılar zamanla baya bir oda takımı oldu.perdesiyle falan güzel oluyo tam çocuk odası.hemde kullanışlı.yandaki korkulukları çıkardılar normal yatak olarak kullanıyorlar şimdide.

bu bakim kayıtlı mı
işte bu
Eki Görüntüle 196812

benim beğendiğimde tam olarak böyle olmasada benziyo buna
Güzel ama bende beğendim.

eve bebek görmeye misafir falan geldiğinde bununla getiricem öyle kucaktan kucağa dolaşmayacak falan .... hayaller hayaller hayaller....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…