anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

takımı 1100tl civarında.. ben imkanım olmadığında şu anda en çok kullanıcam zaten şifonyeri olur beşiğin yanında da komidin var .. yeter gibime geliyor.. zamanla da garderobunu alırım belki..
o yandaki korkulukları çıkarıp masa olması çok hoşuma gitti..
hani çocuk büyüyünce beşiğe yer arama derdi olmayacak.. çok pratik bir çözüm.. hıı bir model daha var bulayım bir..
BEBEGO bebek odası,karyola,beşik,büyüyen karyola GittiGidiyor.com'da #38876850
bu da değişik bişiy..

ayy bu çok güzelmiş..pembeye bayıldım.
Zaten umarım benim kızım olur yoksa oğluma hep pembe giydiririm.pembeyi çok severim ve etrafımda mutlaka pembe birşey bulundururum.evimde pembe bir sürü eşyam var.işyerinde kalemlerim genelde pembe :)))

ben pembeyi çok severim ama ne bilim mobilyada bir tuhaf duruyor...
o büyüyen beşiği aylar önce görümceme gösterdim ... ne o öyle tımarhane gibi yapacaksın çocuğun beşiğini dedi..
çok mu koyu rengi sizce?..
örneğin çocuğum kız olacak heves edip pembiş pembiş ya da kırmızı aldım herşeyini.. allah nasip ederse ikinci olur da erkek olursa pembe beşiğe mi yatırcam..
ben biraz unisex çözümler aradığım için :)
diğer seçenek te yeşil veya sarı rengi..

bendede kuru fasulye varrr yarın bendemi yapsam karnıyarık yagsız nasıl yaptın kızzzzzzz
patlıcanları kızartmadanmı yaptın tarif ver bakemmmm:82::82:

patlıcanı közleyerek yapıyorum cnm
içini doldurup fırına attınmı mis olur
dıyet ıcın ıdeal..

anam tarif et kuzum ne ettim adımadım ama :)
evde patlıcanım varda nasıl değerlendirsem diye düşünüyordum..

valla aldım pazartesıye randevuyu adet donemınızde gelmeyın dedı pazartesı 23. gunu oluyo sıklusun
nasılsa olmuyo Allah verır de olursa zaten ogrenene kadar korur verdıgı canı
artık okadar da ınce eleyıp sık dokumuyorum cnm

özellıkle koltuk altlarımdan sıkayetcıyım
kolumun bırınde bı oyuk var bebeklıkten kalan (fındık kadar)
yanlıs ası vurulmuş
koltuk altım göçük ne yapsam alamıyorum
canım yanıyo
oyuzden en ıyısı lazer
bu yaz sıfır kol gıymek ıstıyorum

Son düzenleme:

ama sana şöyle bir detay vereyim..lazere gittikten sonra bir dahaki randevuya kadar dokunmayacaksın.çıksa bile ellemeyeceksin.yani bu yaz sıfır kol için biraz zor olabilir.

ama sana şöyle bir detay vereyim..lazere gittikten sonra bir dahaki randevuya kadar dokunmayacaksın.çıksa bile ellemeyeceksin.yani bu yaz sıfır kol için biraz zor olabilir.

kışın bebek dusuncelerım tavan olduu ıcın nıyetım yoktu
onemlı dııl gıyemezsem da napiim
zaten tüylerim gür degıl bıkaç seansa hallolur gıbı gelıyy saol cnm bılgı ıcın

Son düzenleme:
kışın bebek dusuncelerım tavan olduu ıcın nıyetım yoktu
onemlı dııl gıyemezsem da napiim
zaten tüylerim gür degıl bıkaç seansa hallolur gıbı gelıyy saol cnm bılgı ıcın

olur olur..3 ile 5 seansta bitiyomuş..yaz bitmeden halletmen büyük ihtimal hele ki azsa tüylerin kurtulman an meselesi
başka nerene yaptıracaksın?

olur olur..3 ile 5 seansta bitiyomuş..yaz bitmeden halletmen büyük ihtimal hele ki azsa tüylerin kurtulman an meselesi
başka nerene yaptıracaksın?

tüm bacak
bıkını bölgesı koltuk altı canım
ama lazerı yapan bayansa bıkını bolgemı yaptırırım
erkekse bayan eleman ısterım degıstıremezsem yaptırmam mikinime utanırım

bizde iyiyiz canım temizlik yaptım biraz otur otur nereye kadar dimii

ay ne güzel :) bende evde olsam da temizlik yapsam..
kocacım bana hala arnica bora alacak..
fakirimle süpürüyorum odalarımı :) canavarım benim onunla gurur duyuyorum..
bir an önce taşınabilseydik 1 ay daha burdayız yarabbim..

aklıma bişi geldi yine canım sıkıldı
kızlar ya benim koridorda ayakkabı dolabım var.. kullanmadıklarımı kapaklı yere koyarım kullandıklarım da açık rafta durur..
geçen akşam babetlerime bakayım dedim.. açtım ki 2 çift yazlık sandaletlerim yosun tutmuş resmen.. oturdum ağladım.. kadıfe tipi deriydi..
sert deri olanlarda bişiy yok ta bunlar bi acaip olmuş.. temizlenir herhalde ama ben giyermiyim bilmem.. çok canım sıkıldı.. meğer dolabın arkası hep küflenmiş..
nefret ettim iyice evimden.. geçen kış böyle bişiy yaşamadım ben yaw...

çok zor canım nefret ediyorum rutubetten temizlenirse giy ama bence ayakkabılarını başka yerde sakla..

çok zor canım nefret ediyorum rutubetten temizlenirse giy ama bence ayakkabılarını başka yerde sakla..

ya aslında yazlıkları silip kağıt poşete koyup bazaya koyuyordum hiç aklıma gelmedi ki öyle olacağı.. geçen kış rutubet sorunum olmadı..
bu kış azdı (ama hata bende.. camlara tam izolasyon yapınca ev hava alamadı)
ben başka birşeye bağlayamıyorum..
eşim de beni rahatlatıyor merak etme alırız yenisini diye.. :) benim yazlıklarım hep yüksek topukludur (düz topuk işte :)
bu halinle topuklu giymezsin herhalde diyor..
hee bir de rutubetin birdaha çıkmaması için tek çözüm domestos.. denendi onaylandı.. ama kokusuna çözüm bulamıyorum .. akşamları eve gidince artık açıyorum camları 1-2-3 saat nekadar açık tutarsa eşim

Son düzenleme:

olsun canım sağlık olsun valla benim belim çok ağrıyo topuklu giyemiyorum zaten boyda 176 topukluya gerek kalmıyo

olsun canım sağlık olsun valla benim belim çok ağrıyo topuklu giyemiyorum zaten boyda 176 topukluya gerek kalmıyo

ben özellikle eşimle biryere gideceğimiz zaman giyerim.. bende boy 155 olunca koca da 183 olunca ister istemez giyiyorsun topıklıyı

kızlaar bugün ilk defa bu kadar net hisediyorum bebeğimi kaç saattir ara ara tekrar ediyo seyirmeler çok güzel ya rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu..

kızlaar bugün ilk defa bu kadar net hisediyorum bebeğimi kaç saattir ara ara tekrar ediyo seyirmeler çok güzel ya rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu..

ayy çok güzelll... minik şey :)
böyle güzel şeylerr duyunca duygulanıyorum.. rabbim herkese nasip eder inşallah..
hamiş kalmak isteyen herkese diliyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…