hadi beeeeeeeeeee kızz o kadan olmuşmuuu yirim onu gelinim benimmmm edepli kız
edepsiz benim kızım :) vermem kimselere edepsizimi
turşusunu kurcam ben :)
edepsiz benim kızım :) vermem kimselere edepsizimi
turşusunu kurcam ben :)
ula butun acayip insanlar beni buluyor üzerimde itinayla kullanılırmı yazıyo nee
benim nikah sahidim beni her aradıgında ertesi günü borç para ister evlenmedende eşimden çok almış dünde ben ölesine aradım nasılsın diye dertlerinden parasızlıgından yakındı anacım insan ayagını yorganına göre uzatmalı değilmi yoksa paran gezmicen tozmıcan bol keseden harcamıcan şimdide beni arayıp cano kıyıda kösede 2 altının varmı varsa bana borç verirmisin dediay ne yalan sölim vermek istemedim çünkü giden paralar hiç geri gelmedi anacım sinir oldum heeee
maşallah benim minik craftyme yüzünü merak etme anası gibim pek güzel olcak inşallah
benim kız doğuma on gün kala gösterdiydi kukuyu ama ben hep kızım olcak diyodum içime doğmuştu adını bile hazırlamıştım rabbim gönlüme göre verdi
canom nasılsın güzelim sen evde tek başına mı kalıyosun
kaçıom ben bacılarım
öperim hepiciğiniziii
güle güleee gelinime iyi bakkkkaçıom ben bacılarım
öperim hepiciğiniziii
eğer istenilen para hastalık için falan değilse hiçç bende vermiyorum artık ama zamanında bende çok kazık yemişimdir yani laf aramızda
iyiyim canım evet avdeyim evde tek başına serisinin 5. sini çekiyorumsen nasılsın
bizde kızımla evdeyiz bütün yaz oofff ki offf kışı bekliyorum dçrt gözle
tek başına korkmuyomusun allaha emanet bişey olmazda ben yalnızlıktan çok ürküyorum bazen sabah 4 de falan uyuyorum
kızlar elmayı kk dan uzaklaştırmışlar biliyormuydunuz
kızlar elmayı kk dan uzaklaştırmışlar biliyormuydunuz
niye ki acaba
kendi topiklerinde bi kız gelmiş bişiler demiş elma ve arkadaşları yüklenmişler kıza yönetici butun topik severleri uzaklaştırmış ayın 2 sine kadar:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?