anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ula butun acayip insanlar beni buluyor üzerimde itinayla kullanılırmı yazıyo nee
benim nikah sahidim beni her aradıgında ertesi günü borç para ister evlenmedende eşimden çok almış dünde ben ölesine aradım nasılsın diye dertlerinden parasızlıgından yakındı anacım insan ayagını yorganına göre uzatmalı değilmi yoksa paran gezmicen tozmıcan bol keseden harcamıcan şimdide beni arayıp cano kıyıda kösede 2 altının varmı varsa bana borç verirmisin dediay ne yalan sölim vermek istemedim çünkü giden paralar hiç geri gelmedi anacım sinir oldum heeee

eğer istenilen para hastalık için falan değilse hiçç bende vermiyorum artık ama zamanında bende çok kazık yemişimdir yani laf aramızda

iyiyim canım evet avdeyim evde tek başına serisinin 5. sini çekiyorum sen nasılsın

kaçıom ben bacılarım
öperim hepiciğiniziii
güle güleee gelinime iyi bakkk
eğer istenilen para hastalık için falan değilse hiçç bende vermiyorum artık ama zamanında bende çok kazık yemişimdir yani laf aramızda

yok canım ne hastalıgı son verdiğim parayla kızına künye aldı
3 ay gelmedi bigün çıktı geldi yemek yedik falan para istedi verdim
1 saat sonra aşagıda işim var gelcem dedi 4 saat sonra ben eve geçtim dedi

iyiyim canım evet avdeyim evde tek başına serisinin 5. sini çekiyorum sen nasılsın

bizde kızımla evdeyiz bütün yaz oofff ki offf kışı bekliyorum dçrt gözle
tek başına korkmuyomusun allaha emanet bişey olmazda ben yalnızlıktan çok ürküyorum bazen sabah 4 de falan uyuyorum

bizde kızımla evdeyiz bütün yaz oofff ki offf kışı bekliyorum dçrt gözle
tek başına korkmuyomusun allaha emanet bişey olmazda ben yalnızlıktan çok ürküyorum bazen sabah 4 de falan uyuyorum

yok canım korkmuyorum zati toprakcım uyutuyor beni hemen ilk zamanlar yatagıma bile yatamıyodum şimdi odama sürükleniyorum

heyyyyyyyy selam guzellerrrrrrrrrrrrrrr

yarına yemekler yaptım

malum işyerınde yıyemıyoruz ya artık
kahvaltıyı ayrı götürüyoruz(dıyetteyız dıye poğaça simit 2 haftadır yok hayatımızda:))
bide öğle yemeği götürücem şimdi
akşam da eve gelınce aynı yemeklerı yemek istemıycez

medinin bittiğinin resmidir

LANET OLSUN TAŞERON ÇALIŞTIRILMAYA
GUVENCESİZLİĞE
YEMEKHANEDE ÇIKAN BÖCÜĞE
BUNA GÖZ YUMAN KIMIZ ZARARLILARINA
BU ARALAR HABERLERE IYI BAKIN
HER AN BENI GOREBILIRSINIZ BASIN ACIKLAMASI YAPICEZZZ:):):):)

kendi topiklerinde bi kız gelmiş bişiler demiş elma ve arkadaşları yüklenmişler kıza yönetici butun topik severleri uzaklaştırmış ayın 2 sine kadar:26::26::26::26::26:

evet hatırladım konuyu bende okumuştum presin düğünü yüzünden topikte tartışma olmuş o sebepten galiba
elmanın ismi kırmızı oluyodu demekki onlarada ceza varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…