ayy çok güzelll... minik şey :)
böyle güzel şeylerr duyunca duygulanıyorum.. rabbim herkese nasip eder inşallah..
hamiş kalmak isteyen herkese diliyorummmmm
amin cnm inş bizede sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..
aaaayyyy bir bayan müşteri geldi 5aylık sanırım bebişim.. pek bi tatlı elleri vardı..
kızlar ben kaçtım öptüm hepiniziii akşamlar
mistim sen nezaman çıkıyorsun..
Ben sabahtan beri boş boş oturmaktan kafayı sıyırdım resmen.. Millet dolaşmaya çıkıyor ben kapandım buraya yaaa.. Ağlıcam ha :)
eşim bir gelse de zaten akşamdan sinirliyim ona.. Ne edicemi şaşırdım..
Daral geldi valla..
selam kızlar nasılsınız ben bugün iyiyim derken kendime nazar değirdim midem yine başladı yaaaa
ben çıkıcaktım aslında ama patronun kızının ödevi varmış onu yapıyorum.bitirip çıkıcam.
idare edeceksin kuzum
aklıma geldi de.. akşam eltimdeydik te.. maşallah diyor sen bukadar yemezdin.. dikkat et diyor sonra lavaboya koşma (kusma demek istedi)
merak etme canım dedim tıkınıp tıkınıp yediğimi çıkartmıyorum (kimse alınmasın -aramızdaki sohbet malesef böyle sürüyor)
o da şey dedi tuzlu domates iyi geliyor (ona annesi demiş te işe yaramış)
sende bir dene istersen belki rahatlatır..
abooo sende mi patron kızının ödevini yapıyorsun..
Seninki kaç yaşında ?
tuzlu şeyler yiyorum kraker falan bastırıyo bugün sabahtan bişey yoktu çamaşır yıkadım yemeğimi yapım duş aldım şimdi bi tabak yemek yedim içim kalktı yine bende bi garibim normalde sabah olur herkesin bulantısı benimki akşam oluyo yaaaa
10 yaşında ama görsen benden büyük duruyor.. çok kilolu maşallah..
Bitirdim ben ödevi zaten kısa birşeydi.evdeki yazıcıları bozuluyo arada..o zamanlarda yardım ediyorum.akşam patron tamir eder..okul kapanana kadar idare eder artıkBen çıkıyorum..öptüm hepinizi
crafty nasılsın canım doktora gittin mi
geçmişi okuyodum :)
gittim 45 dk fln ultrasondaydık sağolsun dr baya inceledi içimi rahatlatmak için
bir sorun yok Allah'a şükür
bu vesile ile kukuyu gördük :)
Edepsiz kızım 4,5 ay oldu hala yüzünü göstermedi ama gayrı heryerini gösterdi. Bide kızlar edepli olur açmaz derlerdi :)
ayyy yesinler onu
kızzz nasıl 4.5 ay oldu ben daha 4.5 lık oldum sen sen daha 4. aydasın
ultrasonda 18 be teyzesi :) maşallah :)
bilioz heralde haftadan ay hesaplamasını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?