anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

mistim sen nezaman çıkıyorsun..

ben sabahtan beri boş boş oturmaktan kafayı sıyırdım resmen.. millet dolaşmaya çıkıyor ben kapandım buraya yaaa.. ağlıcam ha :)
eşim bir gelse de zaten akşamdan sinirliyim ona.. ne edicemi şaşırdım..
daral geldi valla..

selam kızlar nasılsınız ben bugün iyiyim derken kendime nazar değirdim midem yine başladı yaaaa

ben çıkıcaktım aslında ama patronun kızının ödevi varmış onu yapıyorum. bitirip çıkıcam.

selam kızlar nasılsınız ben bugün iyiyim derken kendime nazar değirdim midem yine başladı yaaaa

idare edeceksin kuzum
aklıma geldi de.. akşam eltimdeydik te.. maşallah diyor sen bukadar yemezdin.. dikkat et diyor sonra lavaboya koşma (kusma demek istedi)
merak etme canım dedim tıkınıp tıkınıp yediğimi çıkartmıyorum (kimse alınmasın -aramızdaki sohbet malesef böyle sürüyor)
o da şey dedi tuzlu domates iyi geliyor (ona annesi demiş te işe yaramış)
sende bir dene istersen belki rahatlatır..

tuzlu şeyler yiyorum kraker falan bastırıyo bugün sabahtan bişey yoktu çamaşır yıkadım yemeğimi yapım duş aldım şimdi bi tabak yemek yedim içim kalktı yine bende bi garibim normalde sabah olur herkesin bulantısı benimki akşam oluyo yaaaa

abooo sende mi patron kızının ödevini yapıyorsun..
Seninki kaç yaşında ?

10 yaşında ama görsen benden büyük duruyor.. çok kilolu maşallah..
Bitirdim ben ödevi zaten kısa birşeydi.evdeki yazıcıları bozuluyo arada..o zamanlarda yardım ediyorum.akşam patron tamir eder..okul kapanana kadar idare eder artık Ben çıkıyorum..öptüm hepinizi

merak etme craftym de yanlış hatırlamıyorsam öyleydi..
salçalı yağlı yemekler yeme..
ben geçen gün çok güzel çorba yaptım hem besleyici hem sağlıklı..
kaynar suya küçük küp şeklinde 2 patates doğradım... 2-3 ince havucu fazla kalın olmayacak şekilde..
ayrı bir yerde yarım parça tavuk göğüsü haşladım didkleyebilecek kıvama gelince didikledim .. çorbaya ekledim.. ondan sonracıma.. azucuk ta tel şehriye.. azucuk ta maydanoz (çorbada zararı olmaz merak etme)
çok az karabiber ektim bir cimcik te kuru nane..
tuzu da unutma.. üstüne de 1yemek kaşığını geçmeyecek kadar zeytinyağı..
şahane oldu :) şahsen ben çok beğeniyorum böyle çorbayı :) zaten salçayı sevmem.. alırım 700-800gram mı ne gider bana 2 ay..

o da bizim büyük yeğen gibi desene :)
12yaşında olacak temmuzda.. boyu beni geçti (155im ya sanki çok uzunum)
epilepsi ilacı kullandı 2-3 yıl artık ondan mıdır nedir acaip kilo aldı.. ama ondan önce de yemeye acaip düşkündü..
sofraya kalabalık otururuz laf muhabbet.. bir tek onun sesi çıkmaz.. herkes sofradan kalkar o tabaklarda kalanları bitirmeye çalışır..
hele sucuklu yumurta varsa sucukları hızlı hızlı seçer yer... acaip bişi.. anneside haydi yeter kalk diyince dünya savaşı çıkacak sanıyorum..
acaip te tembel (baba tarafı gibi)
daha bu yaşta 60kg.. teyzesi yürüyüşe çağırıyor.. sırf orda kalıp tv izlemek için annesini kandırıyor ..

crafty nasılsın canım doktora gittin mi

geçmişi okuyodum :)
gittim 45 dk fln ultrasondaydık sağolsun dr baya inceledi içimi rahatlatmak için
bir sorun yok Allah'a şükür
bu vesile ile kukuyu gördük :)
Edepsiz kızım 4,5 ay oldu hala yüzünü göstermedi ama gayrı heryerini gösterdi. Bide kızlar edepli olur açmaz derlerdi :)

ayyy yesinler onu
kızzz nasıl 4.5 ay oldu ben daha 4.5 lık oldum sen sen daha 4. aydasın

maşallah benim minik craftyme yüzünü merak etme anası gibim pek güzel olcak inşallah
benim kız doğuma on gün kala gösterdiydi kukuyu ama ben hep kızım olcak diyodum içime doğmuştu adını bile hazırlamıştım rabbim gönlüme göre verdi
canom nasılsın güzelim sen evde tek başına mı kalıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…