kopriyle ortak derdimiz kaynana
3 ay evvel dizlerinden ameliyat oldu durumu gayet iyi 15 günde bir kontrole gidiyo benden sağlıklı ama beni her gördüğünde erce benim ayaklarım tutuluyoeee anne film çekildi bişey yok ayaklarında doktor iyi diyo diyorum ben yalan mı sölüyorum diyo
nazlanmak istiyo kadın ya benim derdim bana yetiyo hiçç uğraşamıyorum yani
galiba en iyisi uzak oturmak ama malesef öylede bi imkanıumız yok
valla dert aynı bacım..
oh buram vıh şuram diye diye.. eşim tuttu kolundan hastanenin tüm bölümlerinden geçtiler en son kardiyolojiden geçince doktor psikiatriye yönlendirmiş bişiyin yok demiş..
bizimkinde de hiç bişey yok kalp doktorundan tut da ortopedi dahiliye hepsi gördü gayet sağlıklı eşi ölünce bunalım gibi oldu ama benide bunalıma sokcak yakında her gördüğünde doktora gidelim diyo bana tamam gidelimde bişeyin yokki ya
beni niye darltıyosun demi ama iki tane daha gelin var eşimi saymazsak iki oğlun var niye hep ben götürmek zorundayım ki
isyanımı yanlış anmayın da kayınpeder felçliyken benim kalbimi bi kaç konuda çok kırdı şimdi bende inat yapıyorum duymamazlıktan geliyorum
aynı apartmandayıoz hatfada bir gidiyorum yanına off bilmiyorum kopricim herkese çatasım kavga edesim var yalnızlık çok zor muş :84::84::84::84::84::84:
ya benim adım bundan sonra pişmiş tavuk olsun ama yok yok başıma gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştirrrr zehirlendim sanırsamkus kus öldüm hastaneye kadar tek başıma gittim aciilin kapısından girdim ve şakkk yerdeyim tansiyon düşmüş 8/6 elim ayagım titriyor kusmaktan ölmüşüm bogazım yanıyo karnım agrıyor hemen serum taktılar tahliller falan derken ben ölüyorum bebegim öldümü diye düşünürken minik oglumun tekmesi dünyamı değiştirdii allaha sükür hiç bişeyi yokmuş ama çok kötü oldum yaaaa
aradım aöfü
vakıfbanka yatırabılırsınız dedı ama faızlı
canım gidince komşu komşu gezdiriyor beni dinlenmem gerek ama kadın millete benimle hava atmak için sokak sokak gezdiriyor bide evi çok pisssssssen niye köye gitmiyorsun canım eşin ordan gelmiyoo mademm
eşin için hiç bir şey söylemeyeceğim bu konuda anladın sen onu
o kadar sağlıklı besleniyorum kiii kansızlık vardı bende artık yoksende allaha emanet ol canım dikkat et kendine
öyle herşeyi de yimee
sağlıklı şeyler ye lütfenn
höhhhhhhh kadına bak üşengeç seni hizmetçi gibi kullanıyo zati bütün kaynanalar gelinleri kullanma hakkının ellerinde oldugunu sanıyolarryazmayım diyordum ama cinlendim bende..
konu başlığı herzamankinden : KAYNANA
babası evde yok diye almış büyük görümcemin çocuklarını götürmüş bir arkadaşına (aklı fikri boğaz)
büyük yeğeni de 3 kez göndermiş başka bir bayan arkadaşını çağırmaya çiğ köfte yapacaklarmış.. ayol telefon aç çocuğu bu havada ne gezdiriyorsun..
onu da geçtim
doğalgazımız kesik diye aldım akşam yemekleri görümceme götürdüm orda yedik falan neyse
yemekleri geri götürim dedim ..
kaynanam aman eve götürme dükkana bırakın geçerken dedi
niye dedim.
e X teyzenle geliriz yemek yeriz orda ziyan olmasın yemekler..
taşıyan eşşek nasılsa benim..
kadın gitmiş domates patlıcan biber almış arkadaşına gitmiş keyif çatmaya..
bi de çiğ köfte yapacaklar.. bende yeğenime söledim yengem böyle diyor dersin : dükkana götürttüğün yemekler ne olacak diyiver dedim..
manyak karı ya
allahtan hava serin .. gerçi akşama da artık yenmez dışarda durdu yemekler.. buzdolabı da yok burda..
ooooooooooooo menemennn çayyyyyyyyyyyyyyyy çok severimmmmmmakşama ne mama var????
bizim klasik cuma günü menümüz menemen+çay sofrası
haftasonuna yaklaştıkça yemek yapabilitem de azalıyo
ahhh kıyamammm dün süslen püslen dedim nazar değdii bal limon ıhlamur süper kurtarıcııııııııııııı:94::94:geçmiş olsun canımmmselamm kızlar
fena grip olmuşum ilaç içmeye korkuyorum sadece sıcak ıhlamur falan içtim :2::2::2:
gündüz eğlencedeydim bizim kurstaki hatunlarla elim yüzüm şiş dolaştım aralarında burnum yara oldu silmekten valla :2::2:
kopriyle ortak derdimiz kaynana
3 ay evvel dizlerinden ameliyat oldu durumu gayet iyi 15 günde bir kontrole gidiyo benden sağlıklı ama beni her gördüğünde erce benim ayaklarım tutuluyoeee anne film çekildi bişey yok ayaklarında doktor iyi diyo diyorum ben yalan mı sölüyorum diyo
nazlanmak istiyo kadın ya benim derdim bana yetiyo hiçç uğraşamıyorum yani
galiba en iyisi uzak oturmak ama malesef öylede bi imkanıumız yok
evt canim oel haklisin artik biraktim ne zaman olursa o zaman olsun ne yapiyim asilamada olmayacagna gorecanını sıkma ablan.. allaha şükür sarılabileceğin çocukların var.. allah onlara sağlık uzun ömürler versin.. sana da eşinede.. hayırlısı böyleymiş bu ay demek ki
ayy canim kiyamam aman hamile guzeller yediklerinize ve ictiklerinize dikkat edin helede yazinnn kocanada ayri kizdim ne olursa olsun hastanedesin sennn gelmesi lazim diya benim adım bundan sonra pişmiş tavuk olsun ama yok yok başıma gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştirrrr zehirlendim sanırsamkus kus öldüm hastaneye kadar tek başıma gittim aciilin kapısından girdim ve şakkk yerdeyim tansiyon düşmüş 8/6 elim ayagım titriyor kusmaktan ölmüşüm bogazım yanıyo karnım agrıyor hemen serum taktılar tahliller falan derken ben ölüyorum bebegim öldümü diye düşünürken minik oglumun tekmesi dünyamı değiştirdii allaha sükür hiç bişeyi yokmuş ama çok kötü oldum yaaaa
yazz yaaz anacim bir salak kaynanada bizde varrr kizi bbir corba bide kiymali patates yapti kaynataya diyorki bak bak ban bakarak kizin neler dökturdu benim neler dokturdugumu biliyor kiskandirmak amac birsey debilseler barii ben onlari cebimden cikaririm yaaayazmayım diyordum ama cinlendim bende..
konu başlığı herzamankinden : KAYNANA
babası evde yok diye almış büyük görümcemin çocuklarını götürmüş bir arkadaşına (aklı fikri boğaz)
büyük yeğeni de 3 kez göndermiş başka bir bayan arkadaşını çağırmaya çiğ köfte yapacaklarmış.. ayol telefon aç çocuğu bu havada ne gezdiriyorsun..
onu da geçtim
doğalgazımız kesik diye aldım akşam yemekleri görümceme götürdüm orda yedik falan neyse
yemekleri geri götürim dedim ..
kaynanam aman eve götürme dükkana bırakın geçerken dedi
niye dedim.
e X teyzenle geliriz yemek yeriz orda ziyan olmasın yemekler..
taşıyan eşşek nasılsa benim..
kadın gitmiş domates patlıcan biber almış arkadaşına gitmiş keyif çatmaya..
bi de çiğ köfte yapacaklar.. bende yeğenime söledim yengem böyle diyor dersin : dükkana götürttüğün yemekler ne olacak diyiver dedim..
manyak karı ya
allahtan hava serin .. gerçi akşama da artık yenmez dışarda durdu yemekler.. buzdolabı da yok burda..
günaydın kızlar..
ben dün gelmem deyince 11-13 arasına toplantı ayarlamış patron olacak beyefendi..yeni geldim ama patron ortada yokakşamı ederiz bugün.
hoşgeldin mistik güzelim
tam dayaklık senin batron
ben de hala uyanamadım
dün film keyfi yapalım dedik batman serisini izledik 2buçukta yattım 4buçukta da namaza kalktığımdan hiç uyumadım sayılır
hemde ıslatıpta dövücen benim patronu.
mahsus yapıyo ama eminim.o kadar çok sinirleniyorumki adama anlatamam.ona sinir oldukça bebek meselesini unutuyorum ama laf aramızda.
belki sana faydası dokunuyodur bebeğe ulaşma yolunda :)
aman yok onun faydası orada kalsın..gölge etmesin yeter
bencede..az önce halamın oğlu aradı oda mali müşavir ama kamuda çalışıyo..sen işden ayrıldınmı yeni işe ihtiyacın varmı diye sordu..bende yok ayrılamadım dedim.anlattım konuyu tamam o zaman dedi..resmen iş bulma kurumu gibidir kendisi.ankarada meslekten tanımadığı kimse yok.kamuda çalıştığı için çoğu şirketlede samimi.bana hep girdiğim işleri hatta burayı bile o buldu..
gunaydin guzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?