anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

kopriyle ortak derdimiz kaynana
3 ay evvel dizlerinden ameliyat oldu durumu gayet iyi 15 günde bir kontrole gidiyo benden sağlıklı ama beni her gördüğünde erce benim ayaklarım tutuluyo eee anne film çekildi bişey yok ayaklarında doktor iyi diyo diyorum ben yalan mı sölüyorum diyo
nazlanmak istiyo kadın ya benim derdim bana yetiyo hiçç uğraşamıyorum yani
galiba en iyisi uzak oturmak ama malesef öylede bi imkanıumız yok

valla dert aynı bacım..
oh buram vıh şuram diye diye.. eşim tuttu kolundan hastanenin tüm bölümlerinden geçtiler en son kardiyolojiden geçince doktor psikiatriye yönlendirmiş bişiyin yok demiş..

valla dert aynı bacım..
oh buram vıh şuram diye diye.. eşim tuttu kolundan hastanenin tüm bölümlerinden geçtiler en son kardiyolojiden geçince doktor psikiatriye yönlendirmiş bişiyin yok demiş..

bizimkinde de hiç bişey yok kalp doktorundan tut da ortopedi dahiliye hepsi gördü gayet sağlıklı eşi ölünce bunalım gibi oldu ama benide bunalıma sokcak yakında her gördüğünde doktora gidelim diyo bana tamam gidelimde bişeyin yokki ya
beni niye darltıyosun demi ama iki tane daha gelin var eşimi saymazsak iki oğlun var niye hep ben götürmek zorundayım ki
isyanımı yanlış anmayın da kayınpeder felçliyken benim kalbimi bi kaç konuda çok kırdı şimdi bende inat yapıyorum duymamazlıktan geliyorum
aynı apartmandayıoz hatfada bir gidiyorum yanına off bilmiyorum kopricim herkese çatasım kavga edesim var yalnızlık çok zor muş :84::84::84::84::84::84:

çat bacım çat..
bende sabırsızlıkla bekliyorum kaynanamın kocası gelsin de gitsin diye.. (bazen de diyorum çok mu katıyım acaba.. bizde kaynana olucaz ) ama sonra yok yok bu hakediyor diyorum..
resmen dükkanımı soydu kadın ya..
eşim de ona uygun fiyattan veriyor hatta kazıklanıyoruz bile.. e kocanla gezip tozuyorsun istediğin yere gidiyorsun.. bırak ta mahalledeki insanlar da alışveriş yapsın..
şey vardı.. kalp şeklinde içinde sahte güller güllerin içinde de sabunlar var.. 3 tane kaldı.. üçünü de alacak kadın ya
sonra eşim dedi ki sen gidene kadar satılmazsa alırsın dedi..
kaynanamın arkadaşı geldi beğendi alacak oldu.. neyse dedi şimdi üstümde para yok olunca alırım dedi borçlanmayım dedi..
kadın gidince kaynanam topladı hepsini.. neymiş ona kocası alsınmış..e kadın senin de kocan var..
sonra ablam geldi diyo anne nereye koyacaksın bunları.. biri banyoya biri tuvalete.. e öbürü.. o da bir kenarda dursunmuş..
onu da görümcem ondan aldı ben banyoma alacaktım dedi aman giden ablama gitsin..

çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş valla

aradım aöfü
vakıfbanka yatırabılırsınız dedı ama faızlı

sen cevabını almışsın ama yine de yazayım
şubattaydı 2.taksit,
önemli olan 1.taksit kayıt yenileme 2.si gecikse de sorun olmuyor
ben de bu ay yatırdım daha 2.sini faizi yoktu sanırım
olsa da çok az oluyor, faizi ekledilerse bile farkına varmadım

sen niye köye gitmiyorsun canım eşin ordan gelmiyoo mademm
eşin için hiç bir şey söylemeyeceğim bu konuda anladın sen onu
canım gidince komşu komşu gezdiriyor beni dinlenmem gerek ama kadın millete benimle hava atmak için sokak sokak gezdiriyor bide evi çok pissssssyemek yiyemiyorum
sende allaha emanet ol canım dikkat et kendine
öyle herşeyi de yimee
sağlıklı şeyler ye lütfenn
o kadar sağlıklı besleniyorum kiii kansızlık vardı bende artık yok ama canım çekti aldık bidaha almicammm
höhhhhhhh kadına bak üşengeç seni hizmetçi gibi kullanıyo zati bütün kaynanalar gelinleri kullanma hakkının ellerinde oldugunu sanıyolarr
akşama ne mama var????

bizim klasik cuma günü menümüz menemen+çay sofrası
haftasonuna yaklaştıkça yemek yapabilitem de azalıyo
ooooooooooooo menemennn çayyyyyyyyyyyyyyyy çok severimmmmmm bende karnıyarık yaptım
ahhh kıyamammm dün süslen püslen dedim nazar değdii bal limon ıhlamur süper kurtarıcııııııııııııı:94::94:geçmiş olsun canımmm

o ortak noktaya bende dahil olayım KAYNANAAAAAAA
3 ayda bir dr a gelir komşularım gelmeye çekiniyolarneden miiiiiiiiiiiii kadın hastalıklarını anlatmaktan karşı tarafın konuşma hakkı olmuyorkomşularımın kaynananmı geldi sorusuna ewet deyincee amannnn Allah kurtarsın kızım çenesi çekilmez şimdi onun gene hastalıklarını anlatacak derlerdi misafirliğe gideriz bana sıra gelene kadar kaynanamın hastalıgını anlatması en az yarım saat sürer

canını sıkma ablan.. allaha şükür sarılabileceğin çocukların var.. allah onlara sağlık uzun ömürler versin.. sana da eşinede.. hayırlısı böyleymiş bu ay demek ki
evt canim oel haklisin artik biraktim ne zaman olursa o zaman olsun ne yapiyim asilamada olmayacagna gore
ayy canim kiyamam aman hamile guzeller yediklerinize ve ictiklerinize dikkat edin helede yazinnn kocanada ayri kizdim ne olursa olsun hastanedesin sennn gelmesi lazim di
yazz yaaz anacim bir salak kaynanada bizde varrr kizi bbir corba bide kiymali patates yapti kaynataya diyorki bak bak ban bakarak kizin neler dökturdu benim neler dokturdugumu biliyor kiskandirmak amac birsey debilseler barii ben onlari cebimden cikaririm yaaa

günaydın kızlar..
ben dün gelmem deyince 11-13 arasına toplantı ayarlamış patron olacak beyefendi..yeni geldim ama patron ortada yok akşamı ederiz bugün.

günaydın kızlar..
ben dün gelmem deyince 11-13 arasına toplantı ayarlamış patron olacak beyefendi..yeni geldim ama patron ortada yok akşamı ederiz bugün.

hoşgeldin mistik güzelim
tam dayaklık senin batron

ben de hala uyanamadım
dün film keyfi yapalım dedik batman serisini izledik 2buçukta yattım 4buçukta da namaza kalktığımdan hiç uyumadım sayılır

hoşgeldin mistik güzelim
tam dayaklık senin batron

ben de hala uyanamadım
dün film keyfi yapalım dedik batman serisini izledik 2buçukta yattım 4buçukta da namaza kalktığımdan hiç uyumadım sayılır

hemde ıslatıpta dövücen benim patronu.
mahsus yapıyo ama eminim.o kadar çok sinirleniyorumki adama anlatamam.ona sinir oldukça bebek meselesini unutuyorum ama laf aramızda.

hemde ıslatıpta dövücen benim patronu.
mahsus yapıyo ama eminim.o kadar çok sinirleniyorumki adama anlatamam.ona sinir oldukça bebek meselesini unutuyorum ama laf aramızda.

belki sana faydası dokunuyodur bebeğe ulaşma yolunda :)
aman yok onun faydası orada kalsın..gölge etmesin yeter

belki sana faydası dokunuyodur bebeğe ulaşma yolunda :)
aman yok onun faydası orada kalsın..gölge etmesin yeter

bencede..az önce halamın oğlu aradı oda mali müşavir ama kamuda çalışıyo..sen işden ayrıldınmı yeni işe ihtiyacın varmı diye sordu..bende yok ayrılamadım dedim.anlattım konuyu tamam o zaman dedi..resmen iş bulma kurumu gibidir kendisi.ankarada meslekten tanımadığı kimse yok.kamuda çalıştığı için çoğu şirketlede samimi.bana hep girdiğim işleri hatta burayı bile o buldu..

süper şöyle helal süt emmiş vicdanlı biri varsa hemen hemen bulsun sana

Cumartesi nöbetçilerinden olarak benden de selamlar :)
biz de akşam eşimle metro keyfi yapalım dedik.. kaynanamın 1-2 eksiği varmış ta onun arabayla gittik işte.. eksikleri bize 80 liraya patladı.. bizde kendimize ıvır zıvır bişiler aldık 110 lira bayıldık geldik..
neyse onu geçtim.. kasaya geldik.. bilirsiniz metroda poşetler ücretli 15-16kuruş mu ne vay efendim para verecekmişsek evden getireymişiz poşet falan filan abuk subuk cümleler kurdu kasadaki kıza da rezil olduk millete de.. ..
bizim önümüzdekilerin alışverişi bitmeden daldı araya inceliyor ne aldıklarına.. eşimle sadece bakışıyoruz.. karılı kocalı gelmiş öndekilerde havlu falan almışlar.. gitti market arabasının içinden aldı inceliyor "hmm güzelmiş malı diyor" kadın bişiy diyemedim ama tuhaf baktı .. eşimde gitti kaynanamı çekti kolundan sen ne yapıyorsun diye.. sen olsan malına elleyeni kovalardın bir ton laf sayıpta dedi.. adamlar almışlar artık o havluyu onların malıdır çocuk gibi anlatim mi bunları diyor sana..
kaynananın yüzü bin karış... bir kez daha içimden dedim ulan senle birdaha biryere gidermiyim..
sonra onu görümceme bıraktık orda kalacakmış, araba da zaten bizim binanın önünde kalıyor park ettik geçtik eve... eşime de dedim eğer bir daha böyle yere ananla yanyana götürmeye kalkış anlaşamıycaz dedim... konuyu kapattım.. (adam da haklı olduğumu biliyor sesini çıkaramadı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…