süper şöyle helal süt emmiş vicdanlı biri varsa hemen hemen bulsun sana
selam kızlar geldiniz mi
bende kimse yok diye hiçbir şey yazmadım kızdım size
selam kızlar geldiniz mi
bende kimse yok diye hiçbir şey yazmadım kızdım size
selam fıstık.. neden kızdın ki :)
yanlız kaldım diye kısdım niye gelmediniz ben sabahın sekiizinde işbaşı yapıyorummm
herkes uyuyoo
zaten eşimde cumartesileri çalışmıyoor hep evde ona da kızıyoruum
böyle küfür eden patronla çalıştığım içinde kızgınım
duysanız küfürleri
cumartesi günü erkek evdeyken bayanın çalışması kötü oluyor yaw... sen de yavrucuğunla zaman geçirmeye ihtiyacın var.. hanımların işi daha da zor.. hem çalış hem evin işini yap ..
patronuna gelince ne dicemi bilemedim..
nasl bukadar bozuk ağızlı olabiliyorlar anlamam hiç.. cin biberi sürmek lazım ağzına
evet bütün işlerim kalıyoo benimmm üstüne de ben evde olmadığım için üstüne daha da beter ediyorler evi bulaşık yığılıyo yataklar toplanmıyoor
heryerde gazeteler kızın kesip biçtikleri öff yazarken yoruldum
koprim adam yaşam tarzı haline getirmiş küfürü
ağzını küfürle açıyoo normal bir konuşması yokki
oof ev işi zor tatlım ya... bir an aklıma şey geldi muhasebe kursuna giderken haftasonundaydı derslerim 13-18 arası.. cumartesi işten çıkıp gidiyordum.. pazar da kaynama kocama (ve kaynanamın mutlaka çağıracak birileri bulunurdu) kahvaltıyı hazırlayıp ortalığı toplayım temizleyip kursa giderdim.. akşam 19da evde oluyordum ev karman çorman.. her pazar inadına sanki torunları toplardı eve.. e hafta arası zaten bizdeler bırak da pazar biz dinlenelim dimi ama..
koprim adam yaşam tarzı haline getirmiş küfürü
ağzını küfürle açıyoo normal bir konuşması yokki
kayınvalideyle oturmak çok kötü
biz de yıllarca babaannemlerle aynı apt de oturduk..daireler farklı ama olsun
amcamlar gelince babaannemlere biz de çıkardık sanki ev sahibi annemmiş gibi davranırdı yengem
bütün çaydı pastaydı börekti hepsinin hazırlanması bulaşıkları annem hallederdi
çok sinir bi durum
böyle küfür eden patronla çalıştığım içinde kızgınım
duysanız küfürleri
büyüklü evde çok zor ya.. kurtulduğuma şükrediyorum..
ay bir de cumartesi günleri akşamı topluyordu 3-4 torunu bize yatılıya.. çıldırıyordum resmen..
ayol yan binada oturuyorlar gelsinler gitsinler zaten hafta boyunca bizdeler.. pazar günü de sabah 6-7de kalkıyordular 7,30da acıktılar diye kaynana beni uyandırıyordu kahvaltı hazırlamam için...
ya da akşamları getirir ya.. kaynanam kendi kaçardı arkadaşına falan 12-1 de gece geliyordu.. çoluk çocuk ben uğraşırdım evde..
eşim de odun ya karışamıyordu evin büyüğü kaynanam diye..
bir ara şakayla karışık görümcemlere laf soktu..
doğurup doğurup ananıza gönderip gezmeye gidiyonuz dimi çakallar diye.. :)
ondan sonra kimse göndermedi yatılıya çocuğunu..
1 kez olur 2 kez olur.. herhafta çok bunaltıcıydı
ohaaa yan yana apartmanlarda kalmayamı geliyolardı sana
ama agzının payını vermişin
ay belirtmemişim :) eşim dedi o lafı.. ben desem kıyamet kopardı herhalde..
büyük görümcem geldi eşi yazlıkta su işlerini halletmeye gitmişte kaynanasına yakın yazlıkları.. eniştem de çağırıyor gelin diye..
kaynanam da diyor ne yapacaksın orda.. halletsin işini gelsin.. çocuklar gitmek istemiyor (okadar kışkırtmış ki çocukları babaannelerine karşı.. ) kadın ise melek gibi biri anlatamam..
görümcem de diyor anne eşim o, o da annesi.. gitmem lazım.. falan..
kaynanamda trip yapıyor iyi sen bilirsin.. çok baktılarya size.. falan abuk subuk şeyler..
allahım sen büyüksün..
abdestinde namazında bir kadın kaynanam.. ama kıldığı namazlar kabul oluyor mu merak ediyorum..
bukadar içtenpazarlıklı.. fesat insan olamaz ya..
allahım sen kimseyi doğru yoldan ayırma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?