aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen kafayı yimeden bebeni dogurursun inş.
ay hiç sorma..
az önce de öğrendim ki cici kaynatam hala biletini almamış.. ama muhtemelen salı gününe alacakmış.. çatlıycam resmen..
bir de az önce kaynanam görümceme duygu sömürüsü yapıyor resmen.. dün hastaneye gittim ya.. kayınım da dediydi ona ne yapcan dükkanda bunalırsın falan diye o da gitti arkadaşına..
şimdi de diyor ki .. gelin dükkanı kapatınca kapı önünde bekleyecek halim yoktu ya..
aşk olsun dedim.. sen sıkılma diye kendi oğlun dedi ben demedim ya.. sende gittin arkadaşına..
ayy bu kaynana milleti adamı öldürür duyanda sokaga attın sanacak kadını heç bişi demiyorum valla senin kaynana seytana papucu ters giydirir
şeytan demiş ya (töbe töbe)
allahım kadını yarattın madem beni neden yarattın.. ben burda kadın kelimesini kaynanamla değiştirmek istiyorum :)
şeytan demiş ya (töbe töbe)
allahım kadını yarattın madem beni neden yarattın.. ben burda kadın kelimesini kaynanamla değiştirmek istiyorum :)
ayy bu kaynana milleti adamı öldürür duyanda sokaga attın sanacak kadını heç bişi demiyorum valla senin kaynana seytana papucu ters giydirir
kızlar bişey sorcam şimdi bir insan 40 yaşından sonra dualar etmeye başladı namaz kılıyo kalpten umreye falan gidiyo bütün dini görevlerini yapıyoo ama evi çok pisssssssssssss ahırdan gelen o kıyafetle eve giriyo yatıyo kalkıyo oradada namaz kılınıyo şimdi temizlik imandan gelir diyolaryaa ki öylee bu kıldıgı namazlar okudugu dualar kabul oluyomu????
bu da benimkinden bir inci
akşam kuzenimin nişanı var saat üçte çıkıcam eve gidicem duş alcam
kızı hazırlıycam eşimin giyeceklerini hazırlıycam
ordan kuaföre geçicem yemeği teyzemlerde yiyip hepbirlikte salona gidicez
kızın ayakkabısı var giyecek eşime 50 lira para vermiş hem gidin kıza ayakkabı alın hemde bana eşarp alın (akşam o da gelecekmiş davet etmişlerdi ama ben gelcem dememişti)
bu kadar işin arasında bana iş çıkarıyoo yaa
bütün gün evdesin git al
hemde ben niye seçiyorum senin eşarbını
öfff öf öf
allahım sen bana sabır ver
allah bilir canom belki onun o şekilde yaptığı bizim yaptığımızdan daha kıymetlidir biz bilemeyiz
allah herkesin duasını kabul etsin
Sonunda çıktım toplantıdan ama işim var hala
Akşam eşimin arkadaşının düğünü var..ben gitme taraftarı değilim ama eşim ısrar ediyo.yarında nişan var..off ne giycem ben ya...daha kuaföre gidicem falan filan.ama hala işteyim
öyle deme o senin cennete giriş biletin
sabret iyi davran cennetliksin ahanda bıdık dediydi dersin
sende bendensin:13: en azından senin gideceğin yer başkasının
benim kuzenimin nişanı elbise alamadım
evden birşeyler uydurcam artık
canım sende unutmuş numarası yap alma işlerini hallet sorarsa nerde eşarbım diyee aaaaaaaa anne bu kadar işimin arasında unutuvermişim dersinben olsam yapardım gıcıhhhhhhh
bu da benimkinden bir inci
akşam kuzenimin nişanı var saat üçte çıkıcam eve gidicem duş alcam
kızı hazırlıycam eşimin giyeceklerini hazırlıycam
ordan kuaföre geçicem yemeği teyzemlerde yiyip hepbirlikte salona gidicez
kızın ayakkabısı var giyecek eşime 50 lira para vermiş hem gidin kıza ayakkabı alın hemde bana eşarp alın (akşam o da gelecekmiş davet etmişlerdi ama ben gelcem dememişti)
bu kadar işin arasında bana iş çıkarıyoo yaa
bütün gün evdesin git al
hemde ben niye seçiyorum senin eşarbını
öfff öf öf
Allahım sen bana sabır ver
kızlar bişey sorcam şimdi bir insan 40 yaşından sonra dualar etmeye başladı namaz kılıyo kalpten umreye falan gidiyo bütün dini görevlerini yapıyoo ama evi çok pisssssssssssss ahırdan gelen o kıyafetle eve giriyo yatıyo kalkıyo oradada namaz kılınıyo şimdi temizlik imandan gelir diyolaryaa ki öylee bu kıldıgı namazlar okudugu dualar kabul oluyomu????
bu arada kızlar ben şimcik 3 kilo yaprak aldım pek te güzel :) pahalı aldım biraz sanırım ama pazara gitmek için araba olmayınca dükkanın önünden geçen arabadan aldım.. Kilosu 3 lira.. Nasıl sizce?
2 sene önce 6-7 kilo aldım 2 sene gitti bana.. Bu sene az yapayım dedim.. Seneye tazesini yine alır yaparım..
Yanı sıra da manavımı aldım... Momates yicem birazdan
taze yaprağı nasıl doldururuz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?