anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

sizleri özledimmm 2 hafta daha nete giremeyeceğim..Bizim tayin nusaybin mardine çıktı....Dua edin kızlarrr umarım hayırlısı oluuurrrr..Allaha emanet olun:97:

sizleri özledimmm 2 hafta daha nete giremeyeceğim..Bizim tayin nusaybin mardine çıktı....Dua edin kızlarrr umarım hayırlısı oluuurrrr..Allaha emanet olun:97:

hayırlısı böyledir belki tuğbacım mardinden hep diğer güneydoğu illerine göre daha güzel diye bahsederler.inşallah hiç problem yaşamadan bitirirsiniz görevinizi

günaydın güzellerlerlerler...
ankarada çok güzel gezmelik hava var.. ama elmadağından bulutlar geliyor gibi.. onlarda parçalanmaya çalışıyor gözümün kestiği kadar...

dükkanıma yakın kiralık daire bulduk 325 demiş sahibi ilanda.. akşama evi görmeye gidicez 300e bağlarız inşallah.. :) resimde balkonunu görünce duygulandım salak gibi :) balkona hasret halmışım be.. :) eşimin omzuna yaslandım ağladım ağlıcam.. hayatım onun balkonu var diye mızıldandım biraz .. sonra oturduk güldük halime

kopis super ya ay canim 13 yildir balkonlu evdeyim hic keyif yapamadim desem yeridir

kopis super ya ay canim 13 yildir balkonlu evdeyim hic keyif yapamadim desem yeridir

ya ben keyifi için değil de tatlım yaz günü evin içinde çamaşır kurutmak çok zor oluyor.. yaz vakti 2 günde çamaşır kurumuyor .. hadi kışın kombi açık oluyor seriyorum peteklere sabaha kuruyor ..
tek derdim o zaten..
ki bu dairenin pek bi balkon manzarası da yok.. arkada kalıyor daire.. ordada bina var 20-30metre ilerde... 1-2 daire daha var ama 350fiyat vermişler.. katta daireler 400 falan (yani biz 2 kişiyiz ve bize çok geliyor okadar kira elin evi için.. veremediğimizden değil.. ) çok şükür koca da işe girdi..

Bebeğini kaybedenler topiğine girdim. Hay girmez olsaydım..
Kendim yaşamışım gibi geldi, tutamıyorum kendimi yaşlar akıyo
Allah'ım kimseye yaşatmasın inşş

Bebeğini kaybedenler topiğine girdim. Hay girmez olsaydım..
Kendim yaşamışım gibi geldi, tutamıyorum kendimi yaşlar akıyo
Allah'ım kimseye yaşatmasın inşş

rabbim onlara sabır versin canım ...
ama sende öyle hikayeler okuyup canını sıkma.. insanın psikolojisi kayıyor resmen..
ben bir ara aralık anneleri topiğine girdim.. hamile listesi bayağı büyüktü ama sonradan patır patır olumsuz hikayeler okuyunca bende acabalar içinde kaldım.. bir daha girmedim.. şimdi 1-2 gündür giriyorum ama tat vermiyor burası gibi

benim kırmızılar geldi
hemde erken geldi bu ay..

geçmiş olsun kuzucum..
hazirana devam tatlım.. canını sıkma.. pınarın da erken geldi.. bu ay ikiniz neden öyle oldunuz ki.. gürbet ablam da erkenden lekelendi.. mevsim değişikliğinden herhalde

Şaşırması iidir. Yakında bebikler geliyo demek kkiii

tatlım öyle düşünme :) benim 2 senedir şaşırıktı.. denemeye başlayınca tam şaştı.. doktor düzenleyici verdi ondan sonra becerebildik.. rabbim de buzamana nasip etti işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…