tatlım öyle düşünme :) benim 2 senedir şaşırıktı.. denemeye başlayınca tam şaştı.. doktor düzenleyici verdi ondan sonra becerebildik.. rabbim de buzamana nasip etti işte..
hayırlısı böyledir belki tuğbacım mardinden hep diğer güneydoğu illerine göre daha güzel diye bahsederler.inşallah hiç problem yaşamadan bitirirsiniz görevinizi
inşallahhhh sevsenaaa canımmm benimmm çok teşekkür ederimmm oradaa herhalde sürekli sizlerle olurumm çokk dışarı çıkamam sanırımmm..Neyse topikte çay kahve içer muhabbet ederiz bolcaaa :)))
Normalde hiç şaşmayanlar için diyorum cnm..Benim hiç şaşmayan adetim hamile kalmadan bir önceki ay şaşırmıştı...
inşallahhhh sevsenaaa canımmm benimmm çok teşekkür ederimmm oradaa herhalde sürekli sizlerle olurumm çokk dışarı çıkamam sanırımmm..Neyse topikte çay kahve içer muhabbet ederiz bolcaaa :)))
doğrudur kuzum.. öyle diyorlar zaten..
benimde şaşmazdı hiç.. evlendim 2 sene boyunca normaldi.. ben benim düzensizliği strese sıkıntıya bağladım.. hormon dengesini bozunca böyle oldum bende..
ocak-şubat-mart ilaç kullandım 27 günde oldum.. nisanda ilaç kullanmayınca kesin yine şaştı dediydim.. ama farklı sonuçla karşılaştım çok şükür :)
Rabbim herkesin adetini bebişle şaşırtsın :) :)
yemeğimi yeyip geliyorumm
Allah isteyene verisn insallahhh en guzelini en hayirlisiniiii
dr msj attm belitileri soleydim cevap bekliyommmsen ne durumdasın ablam.. gelen giden var mı o kötü "K"dan
dr msj attm belitileri soleydim cevap bekliyommm
selam kızlar
işler çok yoğun gelemiyorum fazla aklım sizde ama
mistim iyi misin?
selam cnm...iyiyim saol sen nasılsın..
kırmızı kart yedim bende
mistim 5dk sonra
5 dk sonra ne kız :)
sen nezaman gideceksin şüküştoşa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?