anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

koprina burada hasta gosterip ole her ay ultrasala sokarlar onun haricin 9 aylik hamilelikte 3 sefer gidilir dr. a sigortalar sikistiriyor o yuzden

daha değil..geçen ay çok rahattım uğraşmıcam çatlamayla patlamayla
bu ay bir de tatil planımız var (inşallah olursa)
o yüzden bu ay pas

hayırlısı olsun bıdığım..
ikinize de iyi gelir tatil.. silkelenirsiniz biraz.. bir bakmışın tatilde oluvermiş kafa rahat iken :)

sagol canim yas 35 inslAlla h kismet hic beklenmedik bir anda gelcek olursaaa yani benim dr. olmaz dedi rABBIM OL DERSE OLCAK CARE YOK

benim de yaş 33 bidaha abla demem bacım ben sana
doktorların olmaz deyip te bebeği olan o kadar çok kişi gördüm ki eltim bile tüpleri bağlıyken hamile kaldı
yeterki rabbim ol desin gerisi boş

poofff.. müşteri geldi kablo yapıyordum o anda kayınım eltim kaynanam yığıldılar.. stres küpü oldum.. kayınım da yardım etti sağolsun da eltim kudurdu hadi hadi diye....
yüzü 5 karış aşık herzamanki gibi.. kaynanamın evine gidiyomuşlar (ev boş ya rutin kontrole gidiyorlar işte)
kaynanam da benden 20 lira istiyor müşterinin yanında..
"20lira verde ben akşama veririm geçirmem akşamı.." kadına diyorum ki müşteri gitsin vericem.. nolur diyor başkasından istemeyim şimdi diyor.. sanki vermicem dedim ona..
elimde para varolduğunu biliyor doğalgaz için biriktiriyorum, kaç gündür etrafımda dolanıyor.. ondan şukadar aldım şundan bukadar aldım.. bekliyor ki bende çıkarıp vereyim.. (sanki diğerleri hayrına verdi ona parayı)
ayol emeklisi 20sinde yattı.. karttaki paradan çekmemek için ondan bundan para alıyor kadın yaw.. sanki geri vermeyecek..
allahım sen büyüksün..

benim de yaş 33 bidaha abla demem bacım ben sana
doktorların olmaz deyip te bebeği olan o kadar çok kişi gördüm ki eltim bile tüpleri bağlıyken hamile kaldı
yeterki rabbim ol desin gerisi boş

kuzum senin eltin ayrı vaka zaten :)
Rabbimin gücüne bak işte..

Kuzum sizin bu kaynana, kayın, elti topluluğundan derhal uzaklaşmanız lazım!
Sömürüp duruyolar sizi. Böle hiç bişiye sahip olamazsınız ben size diyimm

selam vermeyi unutmuşum kızlar nasılsınız
misticim hayırlısı olsun kuzum inşallah bi dahaki ay olur
nerdeyse bebek yapmaktan vazgeççem
eltim boya yapıyo bende yardım ediyorum çocuklara bakıyorum 2 gündür kafam ağrıyo unutmuşum çocuk sesini kendimi eve zor attım
gece de bende yatıcaklar ev boya vernik kokuyo allahım şıu günüde bi atlatsam
eltimede allah sabır versin ne zormuş 3 çocukla uğraşmak halime şükrettim

senin kaynanayı eltiyi kaynını benimkileri uzakkkkkkkkkkk bi diyara gönderelim yada biz gidelim
ben 16 senedir bıktım bıktım bıktım
ne zaman para isterler bizim evdeler asalaklar nefret ediyorum
benim kaynananın maaşı var hala bize laf sokuşturuyo eşime

Kuzum sizin bu kaynana, kayın, elti topluluğundan derhal uzaklaşmanız lazım!
Sömürüp duruyolar sizi. Böle hiç bişiye sahip olamazsınız ben size diyimm

4 yıldır birşey değişmedi hayatımızda.. bu saatten sonra da bizden bi p.k olmaz bu gidişle..
ben eşime laf geçiremiyorum ki.. sadece rabbime sığınıyorum çok bunalınca...
kira arama modundayız bu aralar..
ters dubleks 3+1 daire var.. 300lira kirası.. gidip görelim dedim eşime.. şu anda oturduğumuz binanin bir alt sokağında aynı hizada.. kaynanam da dedi taa oralara mı ineceksiniz diye eşim de anasını destekledi..
akşam işte oldu bunlar.. dedim ayol nekadar tembel milletsiniz duyan da çankayaya taşındık sanacak gidip gelemicez mi sanki 1 alt sokakta olunca yuh dedim ... (aynen sözlerimi değiştirmeden yazdığım gibi cümleyi kurdum)
eşim de demez mi ben seni düşünüyorum dükkana gelip gitmen için..
beni düşünme sen dedim.. okula 40dk yürüyerek gitmiş insanım ben.. yoldan korkmam dedim..
kaynana da diyor e kızım o zamanki halinle şimdi birmisin ozaman daha gençtin diyor..
ironik biir gülüşle ay anne dedim duyan da 40ımı geçmişim sanacak dedim..
şimdi anlıyorum dedim türkiyede ev hanımları neden yağ küpü oluyorlar.. (kimse alınmasın)
bir üst sokağa çıkmaya üşendiklerinden dedim.. orada eşim konuyu kapattı

kopri k.validen alınmıyor ama senin söylediklerine bu iyi bir şey..
ben konuşsam bizimki anında cevabını verir ve küser gider...

bir ara eşime dedim zaten.. iş yerine yakın bir daire tutalım.. 1+1 olsun yeter bize dedim.. hem yol stresin olmaz hemde güzel yerler.. insanlar yobaz değiller.. falan işte.. ama ikna çabalarım boşuna..
bir ara bir sinek saldı bana alanya diye iş teklifi vardı.. bende hevesler hayaller içine kapıldım.. fos çıktı.. şimdi bebek te olunca benimki iyice ödlekleşti.. allahıma şükürler olsun her işimi kendim görüyorum kimseye muhtaç etmesin rabbim bizi de.. yok neymiş şimdi hamileymişim bişiy olursa görümcelerim yakın olsunmuş ta falan filan..
ya bişey olacağı olsa sanki onlar müdahale edebilecekler mi olanı değiltirebilecekler mi ya.. akla bak..
valla bazen kocayı terapiste mi, koca yontmacıya mı neciye göndersem bilemiyorum

yanımda bişey demez.. arkamdan konuyu evirip çevirip anlatır..
ve haklı olduğumu bilir.. ben hiç bir zaman durup dururken konuşmuş biri değilimdir.. eskidendi o beni ezmeleri.. ki oğlu da sadece onun gözünde pırlanta.. geçmişi ve şimdisini anlattıkça.. ne edim kızım böyle benim oğlum diyor.. öyleyse savunma boştan derim.. bırak biraz ayaklarının üstünde durabilmeyi öğrensin.. herkes peşinde olunca bu hayatı öğrenemez dedim
bir ara akşam eşim de diyor gidecem buralardan sıktı artık herşey beni.. kaynana da diyo beni de al götür
eşim de diyor seni ne yapayım karımı alır götürürüm seni kocan götürsün

Benimki de kendi şakaya vurup vurup laflarını söler, ben söleyince hakaret ediyo olurum:)
Allahtan eşim müdahale eder hemen. Kadına bi yüz verse bütün ipleri eline almaya hazır...

kızlarr
nabersınız
size bişi sorcam yakında bı arkadasımın dugunu var
kendıme bi elbıse almak ıstıyorum
göbeği gizleyen nası bı model olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…