- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
daha değil..geçen ay çok rahattım uğraşmıcam çatlamayla patlamayla
bu ay bir de tatil planımız var (inşallah olursa)
o yüzden bu ay pas
daha değil..geçen ay çok rahattım uğraşmıcam çatlamayla patlamayla
bu ay bir de tatil planımız var (inşallah olursa)
o yüzden bu ay pas
hayırlısı olsun bıdığım..
ikinize de iyi gelir tatil.. silkelenirsiniz biraz.. bir bakmışın tatilde oluvermiş kafa rahat iken :)
sagol canim yas 35 inslAlla h kismet hic beklenmedik bir anda gelcek olursaaa yani benim dr. olmaz dedi rABBIM OL DERSE OLCAK CARE YOK
benim de yaş 33 bidaha abla demem bacım ben sana
doktorların olmaz deyip te bebeği olan o kadar çok kişi gördüm ki eltim bile tüpleri bağlıyken hamile kaldı
yeterki rabbim ol desin gerisi boş
poofff.. müşteri geldi kablo yapıyordum o anda kayınım eltim kaynanam yığıldılar.. stres küpü oldum.. kayınım da yardım etti sağolsun da eltim kudurdu hadi hadi diye....
yüzü 5 karış aşık herzamanki gibi.. kaynanamın evine gidiyomuşlar (ev boş ya rutin kontrole gidiyorlar işte)
kaynanam da benden 20 lira istiyor müşterinin yanında..
"20lira verde ben akşama veririm geçirmem akşamı.." kadına diyorum ki müşteri gitsin vericem.. nolur diyor başkasından istemeyim şimdi diyor.. sanki vermicem dedim ona..
elimde para varolduğunu biliyor doğalgaz için biriktiriyorum, kaç gündür etrafımda dolanıyor.. ondan şukadar aldım şundan bukadar aldım.. bekliyor ki bende çıkarıp vereyim.. (sanki diğerleri hayrına verdi ona parayı)
ayol emeklisi 20sinde yattı.. karttaki paradan çekmemek için ondan bundan para alıyor kadın yaw.. sanki geri vermeyecek..
allahım sen büyüksün..
senin kaynanayı eltiyi kaynını benimkileri uzakkkkkkkkkkk bi diyara gönderelim yada biz gidelimpoofff.. müşteri geldi kablo yapıyordum o anda kayınım eltim kaynanam yığıldılar.. stres küpü oldum.. kayınım da yardım etti sağolsun da eltim kudurdu hadi hadi diye....
yüzü 5 karış aşık herzamanki gibi.. kaynanamın evine gidiyomuşlar (ev boş ya rutin kontrole gidiyorlar işte)
kaynanam da benden 20 lira istiyor müşterinin yanında..
"20lira verde ben akşama veririm geçirmem akşamı.." kadına diyorum ki müşteri gitsin vericem.. nolur diyor başkasından istemeyim şimdi diyor.. sanki vermicem dedim ona..
elimde para varolduğunu biliyor doğalgaz için biriktiriyorum, kaç gündür etrafımda dolanıyor.. ondan şukadar aldım şundan bukadar aldım.. bekliyor ki bende çıkarıp vereyim.. (sanki diğerleri hayrına verdi ona parayı)
ayol emeklisi 20sinde yattı.. karttaki paradan çekmemek için ondan bundan para alıyor kadın yaw.. sanki geri vermeyecek..
allahım sen büyüksün..
Kuzum sizin bu kaynana, kayın, elti topluluğundan derhal uzaklaşmanız lazım!
Sömürüp duruyolar sizi. Böle hiç bişiye sahip olamazsınız ben size diyimm
4 yıldır birşey değişmedi hayatımızda.. bu saatten sonra da bizden bi p.k olmaz bu gidişle..
ben eşime laf geçiremiyorum ki.. sadece rabbime sığınıyorum çok bunalınca...
kira arama modundayız bu aralar..
ters dubleks 3+1 daire var.. 300lira kirası.. gidip görelim dedim eşime.. şu anda oturduğumuz binanin bir alt sokağında aynı hizada.. kaynanam da dedi taa oralara mı ineceksiniz diye eşim de anasını destekledi..
akşam işte oldu bunlar.. dedim ayol nekadar tembel milletsiniz duyan da çankayaya taşındık sanacak gidip gelemicez mi sanki 1 alt sokakta olunca yuh dedim ... (aynen sözlerimi değiştirmeden yazdığım gibi cümleyi kurdum)
eşim de demez mi ben seni düşünüyorum dükkana gelip gitmen için..
beni düşünme sen dedim.. okula 40dk yürüyerek gitmiş insanım ben.. yoldan korkmam dedim..
kaynana da diyor e kızım o zamanki halinle şimdi birmisin ozaman daha gençtin diyor..
ironik biir gülüşle ay anne dedim duyan da 40ımı geçmişim sanacak dedim..
şimdi anlıyorum dedim türkiyede ev hanımları neden yağ küpü oluyorlar.. (kimse alınmasın)
bir üst sokağa çıkmaya üşendiklerinden dedim.. orada eşim konuyu kapattı
senin kaynanayı eltiyi kaynını benimkileri uzakkkkkkkkkkk bi diyara gönderelim yada biz gidelim
ben 16 senedir bıktım bıktım bıktım
ne zaman para isterler bizim evdeler asalaklar nefret ediyorum
benim kaynananın maaşı var hala bize laf sokuşturuyo eşime
kopri k.validen alınmıyor ama senin söylediklerine bu iyi bir şey..
ben konuşsam bizimki anında cevabını verir ve küser gider...
kopri k.validen alınmıyor ama senin söylediklerine bu iyi bir şey..
ben konuşsam bizimki anında cevabını verir ve küser gider...
kızlarr
nabersınız
size bişi sorcam yakında bı arkadasımın dugunu var
kendıme bi elbıse almak ıstıyorum
göbeği gizleyen nası bı model olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?