anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

kızlarr
nabersınız
size bişi sorcam yakında bı arkadasımın dugunu var
kendıme bi elbıse almak ıstıyorum
göbeği gizleyen nası bı model olmalı

iivit tirilaylom'un da dediği gibi o tarz kıyafetler moda.. ve sanada yakışır.. hani şöyle göğüsaltından aşağı hafiften genişleyen..
dur bakayım önek model bulayım.. belki hoşuna kaçan bişi çıkar :)

cnm sıkıldı ya...ne oldu kızlara anlamıyorum..ses soluk yok kimsede..

bilmiyorum vallahi..
bıdışın işi yoğundu..
sevom da öyle.. craftym de göz atıp çıkıyor mediş te öyle .. tirilaylom da işten güçten 1er satır yazıp kaçıyor :)
çenesi düşük bir ben varım..

bir de acaip acıktım... ama canım da zararlı şeyler istiyor.. şöyle ekmek arası cızbız sucuk.. ya da köfte...
ama akşam yemeğimi gece yaptım.. yeşil fasille pek te bayıla bayıla yiyoruz...

Son düzenleme:

benim yemeğim yok bugün ne yapacağıma dair en ufak bir fikrimde yok

benim yemeğim yok bugün ne yapacağıma dair en ufak bir fikrimde yok

seninki miydi yumurta sevmeyen.. dicektim ki kır 2-3 yımırta peynirli falan.. yanına güzel bir çay yapıverin.. salatalık domates.. zeytin falan :) geçiştirin..
bilemedin..
makarna imdadına yetişsin.. salçalı kekikli falan.. :) üstüne de sıcakken.. kaşar rendesi... mis mis..
yok anam ben acıkınca kendimi kaybediyorum.. ısıtacak yer yok diye sevgili fasulyemden almadım.. çıbık kraker yiim bari

Son düzenleme:
seninki miydi yumurta sevmeyen.. dicektim ki kır 2-3 yımırta peynirli falan.. yanına güzel bir çay yapıverin.. salatalık domates.. zeytin falan :) geçiştirin..

evet cnm yumurta ve peynir yemeyen malesef benim kocamdı kahvaltı fikri benim aklımdada var ama bakalım eve erken gidersem belki başka birşeyler yaparım.

evet cnm yumurta ve peynir yemeyen malesef benim kocamdı kahvaltı fikri benim aklımdada var ama bakalım eve erken gidersem belki başka birşeyler yaparım.

salçalı makarna dedim en son :) kekikli falan :) mis mis :) seviyorsanız tabi

salçalı makarna dedim en son :) kekikli falan :) mis mis :) seviyorsanız tabi

ben makarnaya hiç bir zaman hayır demem..eşim önceden sevmiyordu ama ben değişik yapıyorum her seferinde bayıla bayıla yiyo valla... son favorimiz soya soslu makarna.. belki yaparım akşama bilemiyorum...

kizlar simdi test yapsam cikarmiski ne dersiniz yaaa az buz birsey de degil yaa cok pahaliiii

ben makarnaya hiç bir zaman hayır demem..eşim önceden sevmiyordu ama ben değişik yapıyorum her seferinde bayıla bayıla yiyo valla... son favorimiz soya soslu makarna.. belki yaparım akşama bilemiyorum...

aa soya sosluyu nasıl yapıyorsun... ben çok severim soya sosunu ama hep pilavda yedim onu..
geçen metroya gittiğimde aldım ufak boy.. eşim hiç yememiş.. biraz burun kıvırdı istediğimi söyleyince aman dedim sen yeme ben seviyorum.. :)
anlat bakim de belki bende bu akşama ek olarak makarna yaparım.. pirincim yok fasulyenin yanına ne uyduracam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…