benim yemeğim yok bugünne yapacağıma dair en ufak bir fikrimde yok
kizlar simdi test yapsam cikarmiski ne dersiniz yaaa az buz birsey de degil yaa cok pahaliiii
kizlar simdi test yapsam cikarmiski ne dersiniz yaaa az buz birsey de degil yaa cok pahaliiii
ablam benim 6 gün geçmişti.. ihtimal bile veermiyordum pozitif olacağına ama çıktı işte..mistral koprina kizlar cevap virin hele test yapayimmi
kopis sen ne zaman yapmistin giii
Öncelikle makarna tuzlu suda kaynatılır, daha sonra süzülür.
Diğer taraftan halka halka doğranmış soğanlar tuz ilave edilerek pembeleşinceye kadar kızartılır. Domates salçası ilave edilirek biraz karıştırılır. Soyularak küp küp kesilmiş domatesler ilave edilir 5-10 dk. kadar kapağı kapatılarak pişirilir. Karabiber, soya sosu ve maydanoz ilave edilir.3 dakika kadar karıştırılır ve haşlanmış makarna ile birlikte 5 dk. daha pişirilir.
afiyet olsun.
asıl tarif bu cnm..ama ben bunla upraşacak vaktim olmadığında sadece soya sosunu yağda baharatla salçayla karıştırıyorum öle yapıyorum..güzelde oluyo..
sabah ac karna diyorlar yaa fark edermiki yapsam gebelik testi canim yaa lekelenmeyi saymassak 6 gun gecti
Öncelikle makarna tuzlu suda kaynatılır, daha sonra süzülür.
Diğer taraftan halka halka doğranmış soğanlar tuz ilave edilerek pembeleşinceye kadar kızartılır. Domates salçası ilave edilirek biraz karıştırılır. Soyularak küp küp kesilmiş domatesler ilave edilir 5-10 dk. kadar kapağı kapatılarak pişirilir. Karabiber, soya sosu ve maydanoz ilave edilir.3 dakika kadar karıştırılır ve haşlanmış makarna ile birlikte 5 dk. daha pişirilir.
afiyet olsun.
asıl tarif bu cnm..ama ben bunla upraşacak vaktim olmadığında sadece soya sosunu yağda baharatla salçayla karıştırıyorum öle yapıyorum..güzelde oluyo..
ne bileyim bunlarinki degisik bir cesit var di onu aldimclearblue falan bişiy mi aldın :)
hadi yap bakalım.. haberlerini bekliyoruz..
sabah ac karna diyorlar yaa fark edermiki yapsam gebelik testi canim yaa lekelenmeyi saymassak 6 gun gecti
mistral koprina kizlar cevap virin hele test yapayimmi
kopis sen ne zaman yapmistin giii
teşkür ederim canım.. mutlaka denicem.. bende ikinci versiyonu yaparım muhtemelen :)
ben sandım ki direk soya sosunu makarnanın üstüne döküyorsun.. iyi ki sormuşum :)
pılava direk dökerim de onda şey işte
ohh eline sağlık ben hiç almadım soya sosu deneyeyim bir ara
eşimde yeniliklere açıktır aslında ama beğenmezse moral bozar
gurme edasıyla yorum yapıyor bazen al tabağı çatlat kafasında yanii o kadar
benim eşimde çok eleştiri yapar cnm..çok sinirimi bozuyo bazen söylüyorum bilerekde yapmıyo ama işte huyu öle..
ama ailesi hep öle eşimin..eleştiri yapmayı çok severler..
benim eşimde çok eleştiri yapar cnm..çok sinirimi bozuyo bazen söylüyorum bilerekde yapmıyo ama işte huyu öle..
ama ailesi hep öle eşimin..eleştiri yapmayı çok severler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?