anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

mistral koprina kizlar cevap virin hele test yapayimmi
kopis sen ne zaman yapmistin giii

Son düzenleme:
Öncelikle makarna tuzlu suda kaynatılır, daha sonra süzülür.
Diğer taraftan halka halka doğranmış soğanlar tuz ilave edilerek pembeleşinceye kadar kızartılır. Domates salçası ilave edilirek biraz karıştırılır. Soyularak küp küp kesilmiş domatesler ilave edilir 5-10 dk. kadar kapağı kapatılarak pişirilir. Karabiber, soya sosu ve maydanoz ilave edilir.3 dakika kadar karıştırılır ve haşlanmış makarna ile birlikte 5 dk. daha pişirilir.
afiyet olsun.

asıl tarif bu cnm..ama ben bunla upraşacak vaktim olmadığında sadece soya sosunu yağda baharatla salçayla karıştırıyorum öle yapıyorum..güzelde oluyo..

sabah ac karna diyorlar yaa fark edermiki yapsam gebelik testi canim yaa lekelenmeyi saymassak 6 gun gecti

ohh eline sağlık ben hiç almadım soya sosu deneyeyim bir ara
eşimde yeniliklere açıktır aslında ama beğenmezse moral bozar
gurme edasıyla yorum yapıyor bazen al tabağı çatlat kafasında yanii o kadar

teşkür ederim canım.. mutlaka denicem.. bende ikinci versiyonu yaparım muhtemelen :)
ben sandım ki direk soya sosunu makarnanın üstüne döküyorsun.. iyi ki sormuşum :)
pılava direk dökerim de onda şey işte

sabah ac karna diyorlar yaa fark edermiki yapsam gebelik testi canim yaa lekelenmeyi saymassak 6 gun gecti

aç karnına mı.. hm.. ilginç... hani ilk idrar derler ona alıştık ta.. aç karnına diyosalar.. ve teste çok para verdim diyorsan..
sabahı bekle.. bukadar bekledin nasılsa.. şuracıkta 12 saat daha bekleyiver :)

Ben de mi makarna yapsam kiAma koca yemiyo...Kızartma yapim bari..Bende de yemek yokk

benim eşimde çok eleştiri yapar cnm..çok sinirimi bozuyo bazen söylüyorum bilerekde yapmıyo ama işte huyu öle..
ama ailesi hep öle eşimin..eleştiri yapmayı çok severler..

gurbet abla günün geçtiyse sabah ilk idrarla yapmana gerek yok sadece çok sıvı tüketmediğin ve 4 saat kadar tuvalete çıkmadığın idrarınla gün sonunda veya ortasında da yapabilirsin testi inşallah hakkında hayırlısı olur

Son düzenleme:
okkk sabah yapilma karari alinmistir cok sagolun kizlar canlarim benimmm
simdik cikmam lazim yarin bir haberle geri donecegim
simdi cikip namaz kilayim
cocuklarin antremani var oraya gidicez
20.30 asagi donmuoyruz eve hepinizi öpt görusmek uzereee

benim eşimde çok eleştiri yapar cnm..çok sinirimi bozuyo bazen söylüyorum bilerekde yapmıyo ama işte huyu öle..

ay hele bizde bir yumurta pişer anlatamam.. resmen gözle bakıcam yumurtanın durumuna..
kesinlikle margarınle veya tereyağında pişecek.. beyazı pişmiş olacak ama sarısı pişmeye yakın cıvık ya olmayacak..
bir kez yaptım tereyağıyla.. margarin daha fazla aroma verirde..
bir ton laf saydı niye sıvı yağ ile yaptın diye.. tereyağıyla yaptım diyince yemin et diyo bir de uyuz işte :) önüne hazır pişmiş sıcak yemek konmuş.. daha ne mızıldanıyorsun.. ye işte..

benim eşimin ailesi de bayılır yorum yapmaya ama yemeklere değil başka şeylere
akşam eşimin ablası ve kuzeni geldi kayınvalidelere bende gittim yanına (her kim gelse gelir çağırır kayınvalide ben olmazsam olmaz)
kızımın üzerindeki eşofman altını pek beğendi (kendi aldı çünkü pazardan)
sonra sen aldın diye hatırlattım. pek güzel beğenmişim dedi koptum o anda zor tuttum kendimi gülmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…