anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

laf edip duruonuz deliler,

Ofisin tuvaletinde çekilmiş 18 haftalık minnie göbeğidir kendileri
sabah ofise gidince silerim, evde aktarabilmişken yollim dedim

Son düzenleme:
ya göbeğim çok düzgün kesilmiş benim, içi pürüzsüzdür et yok böle düz, o nedenle hamilelikte dışarı fırmaladı oyuk kaldı :) komik duruo dimi :)

amin canim aminnnn
Hadi hayırlısı bir hamiş daha kazanalım inşallah,,,

Eki Görüntüle 199569

laf edip duruonuz deliler,

Ofisin tuvaletinde çekilmiş 18 haftalık minnie göbeğidir kendileri
sabah ofise gidince silerim, evde aktarabilmişken yollim dedim
yirim ben o gobegiiiiii

pek dadluuu
ahada benim test kizlarrrrr
yorumu size birakiyorum kizlar ne dersiniz ikinci cizgi silik cikmis yada bana öyle geliyor yorumlarsaniz sevinirim

buda baska acidan resim cekince pek belli olmuyor bide ceple deniycem bakalim

mistral cim evet resim de silik cizgi görulmuyor ama ciplak gozle goruluyor bakalim bekleyip gorecez

selam kızlar
crafty maşallah çok güzel olmuş göbüşün
nazar değmesin
göbek deliğim benim de boştu ama zaman ilerledikçe o da bi garip oldu
artık yuvarlakça duruyo senin de duracaktır

herkes iyidir inşallah

günaydın kızlar...
cnm benimde testim aynen böleydi önce ikinci çizgi çoook silikti gittikçe koyulaştı kan tahlili yaptır dedi akillibidik hemen koştum bende darısı tüm isteyenlerin başına inşallah gebesin cnm....

Goood Morning
Guten Morgen
Dobro Utro
Günaydın :) :)
Craftym göbişindekini yerim.. artık gözüm açık gitmem bu dünyadan
Gurbet abla.. pek fark edilmiyor.. ama eğer adet olmazsan 3gün sonra tekrar sabah test yapmanı tavsiye ederim.. geç döllenme möllenme falan neyse ondan olmuştur belki..sabırla beklemek lazım..

men bugün çok heyecanlıyım..
akşam sinir küpüydüm kısaca anlatayım
dün bahsetmiştim ya akşam saat 20de kiralık bir daireye bakıcaz diye eşimle
kaynanam da eksik kalmadı tabi ki.. adamı aradık kiraya bizden önce başka görücü gelmiş.. neyse dedik beklerken dolaşalım 1üst sokağı sahibinden olanlara bakarız diye..
görümcemin çaprazında çok güzel ara katta kiralık daire vardı alt kattaki kadın da dedi sahibi şu numarada oturuyor ben kapıyı açarım buyurun dedi.. binanın girişi de yanda.. yeni yol yapılacak toprak falan kazılmış doğalgaz için.. ordan çıkan bir kadına da kaynanam demez mi bu binanın yolu bura mı (tiksinerek)
sonra da kiralık ev varmış bakmaya geldik dedi kadın (meğer kadın o dairenin sahibiymiş)
kadın tüm samimiyetiyle "bacım başkasına söz verdik" dedi.. kaynanam da "iiyi tamam zaten tutmaya niyetli değildik" demez mi.. yerin dibine battık eşimle resmen.. eşim de teyzeden özür diledi anasının hayvanca davranışı için .. kadın da ne diyor " oğlum önemli değil, allah kolaylık versin size" okadar utandım ki anlatamam..

sonra mahallede tadığımız bir abi var şurda şukadara diyor adam ama ben fiyatta pazarlık yaparım sizin için dedi allah razı olsun geldi bizimle adamla konuşuyoruz.. adam 425 der demez.. kaynanam.. oo olmaz olmaz saray kesildi başımıza diyor.. gel de benim evimi gör diyor..
eşim de sinirlendi anne artık sus karışma bişeye dedi
adamla pazarlık yapsak 350ye verirdi de en son 375e düştüydü.. neyse.. eşim de baktı başka bir binada kiralık var o arkadaş abi de dedi 400den aşağı vermiyor adam istersen görüş dedi eşime..
eşim de aradı artık 400e o da razı oldu .. kaç daire baktıysak kaynana kestirdi attı..
bugün de o dairenin hanımı gelecek, ben gidicem bakıcam ama kesin tutacaz.. dükkana 1bina 1sokak aralıkta.. 30-40mt en fazla asansörlü falanmış.. 1 balkon ararken 3 balkonum olacak gün boyunca güneş alıyor kışın sıkıntı olmaz..
çok heyecanlıyım.. eşime de dedim ben annenin gelmesini istemiyorum.. kendi başıma da ilk defa kira bakmıyorum üniv de kendim aradım dedim gerekirse pazarlık ta yaparım.. artık annen hiçbirşeyimize müdahale etmesini istemiyorum dedim konuyu kapattım..
ve haftasonu nasip olursa boya badana ve taşınmak
kusura bakmayın yine uzun olldu.. sizi seviyrum

gurbet a bla gorunuyo ikinci cizgi,hamilemisin

ben gordum,aypetle yaziyorum,hatta dev gibi buyuttumcok net degil ama gorunuyo

sagolun canlarim Rabbim olmayanlara daversin insAllahhhhhh
kizzz kopisss o kariyi niye goturuyonuz anam sen kocanla git burunu sokmasin herseye insllah hadi bakalim yeni evinden hftaya yazarsin bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…