anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

sizn bebeklerde yine bir tek alışkanlık var.benim bebekte sizinkilerin bütün alışkanlıkları toplanmış.yatana kadar çin işkencesi çekiyorum.emzirirken uykuya geçecek ya başlangıç:göz oyma,
2-kirpik yolma 3-saç yolma (her seferinde en az 7 - 8 tel elinde kalır.)4-parmagını burnuma sokma (iğğrenç bir durum.) 5-elini yumruk halinde ağzıma sokup içeride açıyor ve açıp açıp kapatıyor avucunu.olan gıdıklanmayı da siz hesaplayın artık.kendimce çözümler buldum.mesela burnuma pamuk tıkıyorum.onu birakıyor.gözlerime güneş gözlüğü takıyorum gece loş odada ne gülünç değil mi.bi süre uğraşıp vazgeçiyor.ağzıma koli bantı yapıştırıyorum açamıyor.tabi bütün bunları yaparken bizimki sinirden nasıl cebelleşiyor tahmin edemezsiniz.en sonunda sinirden yumruklar başlıyor tekmeler havada uçuşuyor 13 aylık oğlumda. söylene söylene uykuya dalıyor.küfür ediyor galiba kendi dilinde.bu çocuk bana düşman mı ne alayamadım ki.

kızlar bı topıkte denk geldım cok komık ya :)

gurbet abla resmen ikinci çizgi silik de olsa belli Allah tatamına erdirsin inşallah
koprina inşallah evine taşınabilirsin sorunsuz..
crafty göbişine maşallaaaaaaaaah

bu arada etılerde bomba patlamış yıne ya bırının bacagı kopmus
halk otobusu yoldan gecerken camlar patlamıs ıcındekıler yaralanmıs duyfunuzmu
sagol bitanem senin bebende seni bekletmez umarimmm
gurbet abla resmen ikinci çizgi silik de olsa belli Allah tatamına erdirsin inşallah
crafty göbişine maşallaaaaaaaaah
amin canim aminn cok sagoll

kopricim inşallah tutarsınız evi çok sevindimm..artık sende gönlüne göre bir evde yaşarsın canım
Bence de ucuz yani 350-400 e balkonlu ara kat çok iyi fiyat
koprına senı de tebrık edıyorum ınsallah evınıze gecersınız cok svndm cnm hayırlı ola:92::92::92::92::92::92::81:

kopisssssss insAllah tutarsin canimmmbak hamis hamis dua ediyommmm

cicilerim... daireyi tuttuk 400den aşağı düşmediler ama ne yapalım.. bizim burda daireler bu fiyatlarda kiralıklar.. bize çok geliyor aslında çünkü eve tek maaş girecek.. erkeğin maaşı sorulmaz ama ben diyorum .. eşim 1500 alıyor 1100 lira ise idare ederiz.. borçlarımızı da yavaş yavaş kapatırız allahın izniyle..
mutfak güzel hoşuma gitti :)
haftasonu kontratı yapacaklar beyler
kaynanam da yanımdaydı oturmuş pazarlık yapıyor kadınla.. (zaten koştura koştura geldi yanıma kadın geldi mi diye.. burnunu sokacak ya heryere)
önceki kiracı biraz berbat bırakmış.. çiçekleri kavanozları falan kalmış dairede .. temizliğini yaptıracak ev sahibi.. yepyeni bina daha eylül ekimde millet taşındı bukadar zamanda ne hale koymuşlar daireyi hayret vallahi :)
neyse domestosun gücüne ve görümcelerimin bileklerine güveniyorum..

hayırlı olsun cnm...güle güle oturun inşallah..iyi günlerde..

hayırlı olsun cnm...güle güle oturun inşallah..iyi günlerde..

sağol canım benim :)
akşamları yavaştan toparlarım artık evdeki eşyayı.. heyecan sardı..
3+1 daire ama aşırı büyük değil.. kullanışlı..
anam ben mutfakta buzdolabına yer bakmadım yaw. heyecandan neye bakıp bakmıcamı şaşırdım vallahi

vardır cnm buzdolabına yer falan sen bunları düşünme hiç..eşya toplayacağım diyede yorma kendini sakın..

vardır cnm buzdolabına yer falan sen bunları düşünme hiç..eşya toplayacağım diyede yorma kendini sakın..

yok canım her akşam azar azar toparlarım.. fazla bişiyim yok sanırım.. toplamaya başlayınca belli olur..
10 liraya 3 tane hurç satıyorlar.. onlardan alıcam giysiler için .. valizlere de evrak kitap falan onları koyarım..
beyaz plastik kasaya da mutfakta bardak tabak :) ooh ohh..

kızlar ne bu sessizlik yaw.. ( noldu bizim güzel neşeli topişimize...
biraz kalabalık olalım da karar verelim yeni topik ismini...

Kızlar selam hepinize..

Gurbet ablaya çoook sevindim ,bu ayı pas geçmedik en azından..

Koprinacım yeni evin hayırlı olsun cnm.Yeni ev -bebek birden değişiyor herşey..Ne mutlu sana cnm.

Ben de dün kırmızılar başladı malesef..Takmayayaım diyorum ama içten içten üzülüyorum..Eşim başka doktora gidelim diyor hiç gidesim yok..Hocaya gidelim o zaman diyor okusun üflesin nazar falan vardır belki büyü vardır üstünde diye...Ben hayatta gitmem hocalara falan dedim..
Görümcem anlatmıştı o da gitmiş bi hocaya okutmuş kendini ,gelincik boğumu diyolarmış,ben bilmem öyle şeyler,o ay da hamile kalmış..Siz inanırmısınız?var mı böyle şeyler?

benim teyzemin gelini 2 düşük yapmıştı onu götürmüştü teyzem..nazar var demiş hoca sonraki hamilelikleri sağlıklı oldu..ben inanırım kişinin üstünde nazar varsa nereden çıkacağı belli olmaz

Bende inanırım nazara büyüya ,amam hocaya gitmek ters bana..Ben duamı ediyorum ,gerçi belki yeteri kadar edemiyorum..ama kim niye büyü yapsın..

bi de ben hiç düşük bile yapmadım...bide ben korkarım hocalardan,güvenemem,ya gidince daha kötü olursa ne bileyim daha çok üstüme çekersem bişeyleri diye korkarım..

bilemiyorum ama işte nazar neye tesir eder bilinmez..
özellikle bunun çocuğu olmasın diye büyü yapmak gerekmiyo bu iş için..
bazı kişilerin yıldızı düşük olur derler başkasına edilen nazarı bile üstüne çekermiş

evden çıkarken nas felak ve ayetelkürsi yeterli

akillim nasılsın, bugün seni andık;
gurbet güzelinin çizgisi silik çıkmış, bende benimde öleydi akıllımın gazına geldim koştum doktora dedim, sende durma tahlile dedim
sende durumlar ne senden de güzel haberler almak dileğiyle, dualarım sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…