Eki Görüntüle 199569
laf edip duruonuz deliler,
Ofisin tuvaletinde çekilmiş 18 haftalık minnie göbeğidir kendileri
sabah ofise gidince silerim, evde aktarabilmişken yollim dedim
bende canım, bende hayranım sabrıma :) eşim gerektiği yerde konuşur.. biraz jetonu geç düşüyor kocacımın ama neyse.. buna şükür..
kopricim inşallah tutarsınız evi çok sevindimm..artık sende gönlüne göre bir evde yaşarsın canım
bununla ayni ciplak gozle bakinca
bir hafta daha gecsin insAllah yapicammgünaydın arkidişlerrr
amaninnnn bende ilk yaptıgımda böyle çıkmıştı gün geçtikçe koyulaştııııı kanda da baktır ablammmmm hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bir hafta daha gecsin insAllah yapicamm
kizlar esim ev almaya karar vermis bakmistik önceden tiriblex daire 6 odali bende bahceli bir ev olsun dedim onunda hosuna gitmis baktik istemiyro satar bahceli aliriz dioyr bebk nasibiyle geliyor onun odasini kesin bu sefer yapicam insAllahhhh
sagolun canlarim Rabbim olmayanlara daversin insAllahhhhhh
kizzz kopisss o kariyi niye goturuyonuz anam sen kocanla git burunu sokmasin herseye insllah hadi bakalim yeni evinden hftaya yazarsin bizeee
bacimin da oyleymis ve simdi 9 aylik kizimiz varrrinşallah ablamm allahım gönlüne göre versinnn agır kaldırma şimdiden sigara varsa bırakk
ayyy heyecandan msj adam gibi okumadım
ya göbeğim çok düzgün kesilmiş benim, içi pürüzsüzdür et yok böle düz, o nedenle hamilelikte dışarı fırmaladı oyuk kaldı :) komik duruo dimi :)
gurbet Abla
Rabbim OL der inşallah tüm engellere rağmen
kopişşş çok sevindim kuzum evine
Allah huzur mutlıluk helalinden bol kazançla dolup taşırsın yeni yuvanı
bide çok olmadım diil
angara ne ucuzmuş yawww burda 400 e bırak balkonlusunu hayatta ev bulamazsın
:))
sağolun kızlar benimle sevincimi paylaştığınız için :)
şimdi ev sahibini de tanımıyorum ya .. orta yaşlarda geçen her bayana bakıyorum :)
3 balkonu var ya, eşime de diyorum artık sigara için bana bahane uyduramazsın :) balkonlardan birini seç... sadece orda iç sigaranı dedim :)
bazen kapının önüne çıkıyor içmek için.. üşendiği zaman da wc de içiyor .. ona da çok cinleniyorum.. kokusu saatlerce gitmiyor çünkü..
allahım nolur bir aksilik çıkmasın da şu evi tutalım..
maşallah subanallah ben o göbeğin içindeki sıpayı öperim oy oy verene kurban olayım sanki dün gibi hamile haberini verdiğin kocaman oldu maşallah rabbim kucağınada nasip etsin inşallah
bekleyenlerede tez zamanda nasip etsin inşallah
bu arada etılerde bomba patlamış yıne ya bırının bacagı kopmus
halk otobusu yoldan gecerken camlar patlamıs ıcındekıler yaralanmıs duyfunuzmu
bu arada etılerde bomba patlamış yıne ya bırının bacagı kopmus
halk otobusu yoldan gecerken camlar patlamıs ıcındekıler yaralanmıs duyfunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?