anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

kopricim inşallah tutarsınız evi çok sevindimm..artık sende gönlüne göre bir evde yaşarsın canım

:))
sağolun kızlar benimle sevincimi paylaştığınız için :)
şimdi ev sahibini de tanımıyorum ya .. orta yaşlarda geçen her bayana bakıyorum :)
3 balkonu var ya, eşime de diyorum artık sigara için bana bahane uyduramazsın :) balkonlardan birini seç... sadece orda iç sigaranı dedim :)
bazen kapının önüne çıkıyor içmek için.. üşendiği zaman da wc de içiyor .. ona da çok cinleniyorum.. kokusu saatlerce gitmiyor çünkü..
allahım nolur bir aksilik çıkmasın da şu evi tutalım..

günaydın arkidişlerrr

bununla ayni ciplak gozle bakinca

amaninnnn bende ilk yaptıgımda böyle çıkmıştı gün geçtikçe koyulaştııııı kanda da baktır ablammmmm hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kopisssssss insAllah tutarsin canimmmbak hamis hamis dua ediyommmm

günaydın arkidişlerrr

amaninnnn bende ilk yaptıgımda böyle çıkmıştı gün geçtikçe koyulaştııııı kanda da baktır ablammmmm hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bir hafta daha gecsin insAllah yapicamm
kizlar esim ev almaya karar vermis bakmistik önceden tiriblex daire 6 odali bende bahceli bir ev olsun dedim onunda hosuna gitmis baktik istemiyro satar bahceli aliriz dioyr bebk nasibiyle geliyor onun odasini kesin bu sefer yapicam insAllahhhh

inşallah ablamm allahım gönlüne göre versinnn agır kaldırma şimdiden sigara varsa bırakk
ayyy heyecandan msj adam gibi okumadım

Son düzenleme:
gurbet Abla
Rabbim OL der inşallah tüm engellere rağmen
kopişşş çok sevindim kuzum evine
Allah huzur mutlıluk helalinden bol kazançla dolup taşırsın yeni yuvanı
bide çok olmadım diil
angara ne ucuzmuş yawww burda 400 e bırak balkonlusunu hayatta ev bulamazsın

ya göbeğim çok düzgün kesilmiş benim, içi pürüzsüzdür et yok böle düz, o nedenle hamilelikte dışarı fırmaladı oyuk kaldı :) komik duruo dimi :)

maşallah subanallah ben o göbeğin içindeki sıpayı öperim oy oy verene kurban olayım sanki dün gibi hamile haberini verdiğin kocaman oldu maşallah rabbim kucağınada nasip etsin inşallah
bekleyenlerede tez zamanda nasip etsin inşallah

Bence de ucuz yani 350-400 e balkonlu ara kat çok iyi fiyat

ohooooooneler olmu shaberım yok hıcbırınız haber vermıyosunuz kafalarınızı ucurucam

gurbet abla teprık koyuyorum sana cnm
koltuk guzelını kandırdın zafer senın cnm saglıkla ınsallah :):):)

koprına senı de tebrık edıyorum ınsallah evınıze gecersınız cok svndm cnm hayırlı ola:92::92::92::92::92::92::81:

hayırlı olsun kopricim allah gönlüne göre versin inşallah tutarsın istediğin gibi bi ev rahatlarsın bu arada kaynanana çooooookkk sinir oluyorum ne biçim kadın ya herşeye karışıyo bebek olunca allah sana kolaylık versin

bu arada etılerde bomba patlamış yıne ya bırının bacagı kopmus
halk otobusu yoldan gecerken camlar patlamıs ıcındekıler yaralanmıs duyfunuzmu

aminnn cümlemizeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…