- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
eeeeeeee super haber buuuuuuuu hyrli olsn cnmcicilerim... daireyi tuttuk 400den aşağı düşmediler ama ne yapalım.. bizim burda daireler bu fiyatlarda kiralıklar.. bize çok geliyor aslında çünkü eve tek maaş girecek.. erkeğin maaşı sorulmaz ama ben diyorum .. eşim 1500 alıyor 1100 lira ise idare ederiz.. borçlarımızı da yavaş yavaş kapatırız allahın izniyle..
mutfak güzel hoşuma gitti :)
haftasonu kontratı yapacaklar beyler
kaynanam da yanımdaydı oturmuş pazarlık yapıyor kadınla.. (zaten koştura koştura geldi yanıma kadın geldi mi diye.. burnunu sokacak ya heryere)
önceki kiracı biraz berbat bırakmış.. çiçekleri kavanozları falan kalmış dairede .. temizliğini yaptıracak ev sahibi.. yepyeni bina daha eylül ekimde millet taşındı bukadar zamanda ne hale koymuşlar daireyi hayret vallahi :)
neyse domestosun gücüne ve görümcelerimin bileklerine güveniyorum..
sagol animmmmmmmmmKızlar selam hepinize..
Gurbet ablaya çoook sevindim ,bu ayı pas geçmedik en azından..
Koprinacım yeni evin hayırlı olsun cnm.Yeni ev -bebek birden değişiyor herşey..Ne mutlu sana cnm.
Ben de dün kırmızılar başladı malesef..Takmayayaım diyorum ama içten içten üzülüyorum..Eşim başka doktora gidelim diyor hiç gidesim yok..Hocaya gidelim o zaman diyor okusun üflesin nazar falan vardır belki büyü vardır üstünde diye...Ben hayatta gitmem hocalara falan dedim..
Görümcem anlatmıştı o da gitmiş bi hocaya okutmuş kendini ,gelincik boğumu diyolarmış,ben bilmem öyle şeyler,o ay da hamile kalmış..Siz inanırmısınız?var mı böyle şeyler?
akillim nasılsın, bugün seni andık;
gurbet güzelinin çizgisi silik çıkmış, bende benimde öleydi akıllımın gazına geldim koştum doktora dedim, sende durma tahlile dedim
sende durumlar ne senden de güzel haberler almak dileğiyle, dualarım sizinle...
bilemiyorum ama işte nazar neye tesir eder bilinmez..
özellikle bunun çocuğu olmasın diye büyü yapmak gerekmiyo bu iş için..
bazı kişilerin yıldızı düşük olur derler başkasına edilen nazarı bile üstüne çekermiş
evden çıkarken nas felak ve ayetelkürsi yeterli
kızlar yeni topic vakti gelmiştir yavaş yavaş..
Haydi isim bulalım..Gurbet abla açsın topicimizi bu ay bence...
' Babalar gününde gel ,şimdiden kıskanayım bebeğim...' -
' Bu ay bebişler gelecek,kocişler babalar günü kutlayacak' olabilir mi?
Biraz düz oldu galiba
gidacim o sureler buyu ve nazari engelliyorrrrrr msh sana cnm
cicilerim... daireyi tuttuk 400den aşağı düşmediler ama ne yapalım.. bizim burda daireler bu fiyatlarda kiralıklar.. bize çok geliyor aslında çünkü eve tek maaş girecek.. erkeğin maaşı sorulmaz ama ben diyorum .. eşim 1500 alıyor 1100 lira ise idare ederiz.. borçlarımızı da yavaş yavaş kapatırız allahın izniyle..
mutfak güzel hoşuma gitti :)
haftasonu kontratı yapacaklar beyler
kaynanam da yanımdaydı oturmuş pazarlık yapıyor kadınla.. (zaten koştura koştura geldi yanıma kadın geldi mi diye.. burnunu sokacak ya heryere)
önceki kiracı biraz berbat bırakmış.. çiçekleri kavanozları falan kalmış dairede .. temizliğini yaptıracak ev sahibi.. yepyeni bina daha eylül ekimde millet taşındı bukadar zamanda ne hale koymuşlar daireyi hayret vallahi :)
neyse domestosun gücüne ve görümcelerimin bileklerine güveniyorum..
günaydın kızlar... nasılsınız bakalım bugün?
Günaydın mistikk,
Kendi adıma iiyim şükür.. Sen nasılsın bakimm?
ben pek iyi değilim cnm..bu ay benim kırmızılar çok sancılı geldi..dün akşam çok zor geçti benim için.
Günaydın fıstıklar...
eşim beni başka bir doktora götürmekte kararlı..Benim hiç gidesim yok..Gidince stres yapıyorum..
Bi yandan da bi şey çıksında neyse tedavimizi olsak diyorum,tövbe tövbe..
yarın için randevu aldım özelden ,hatta infertilite merkezi gibi bir klinikten..Ama karasızım gitmekte ..
Günaydın fıstıklar...
eşim beni başka bir doktora götürmekte kararlı..Benim hiç gidesim yok..Gidince stres yapıyorum..
yarın için randevu aldım özelden ,hatta infertilite merkezi gibi bir klinikten..Ama karasızım gitmekte ..
Günaydın fıstıklar...
Günaydın fıstıklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?