anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

eeeeeeee super haber buuuuuuuu hyrli olsn cnm
sagol animmmmmmmmm
cnmsn

cnm ben de bi topluluğa girdim mi hemen nas felak okurum.gece yatarkende ayetel kürsü yü ..Rabbim korusun fesatlardan...

Artık ne düşüneceğimi neye mana bulacağımı şaşırdım...

kızlar yeni topic vakti gelmiştir yavaş yavaş..

Haydi isim bulalım..Gurbet abla açsın topicimizi bu ay bence...

' Babalar gününde gel ,şimdiden kıskanayım bebeğim...' -
' Bu ay bebişler gelecek,kocişler babalar günü kutlayacak' olabilir mi?

Biraz düz oldu galiba

kızlar yeni topic vakti gelmiştir yavaş yavaş..

Haydi isim bulalım..Gurbet abla açsın topicimizi bu ay bence...

' Babalar gününde gel ,şimdiden kıskanayım bebeğim...' -
' Bu ay bebişler gelecek,kocişler babalar günü kutlayacak' olabilir mi?

Biraz düz oldu galiba

evet yeni topiği kim açacak az kaldı hazirana ?:26: ben 4 haziranı bekliyorum yumurtlama zamanlarımda tam da memlekete tatile gitmiştik yolculuk inşallah kötü etkilememiştir:44: hayırlısıysa olsun kürtaj olalı 5 ay oldu:97: ama ilk hamile kaldığımdaki gibi acaba olacak mı acaba hamile kalabilecek miyim ne zaman kalacağım gibi bir panik yaşamıyorum bu sefer artık ne zaman olursa gibi normal yaklaşıyorum

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım,sakın taşınırken yorma kendini ama..

Günaydınnn:79:
Hafta sonu geldi yaşasınn:) ..Ya da çoğunuz için 1gün kaldı..Olsun size de gelmiş sayılır

Günaydın fıstıklar...

eşim beni başka bir doktora götürmekte kararlı..Benim hiç gidesim yok..Gidince stres yapıyorum..
Bi yandan da bi şey çıksında neyse tedavimizi olsak diyorum,tövbe tövbe..

yarın için randevu aldım özelden ,hatta infertilite merkezi gibi bir klinikten..Ama karasızım gitmekte ..

ben pek iyi değilim cnm..bu ay benim kırmızılar çok sancılı geldi..dün akşam çok zor geçti benim için.

Üşütmüş olabilirsin...Belki de kist atmışsındır...Çok geçmiş olsun cnm...Isırgan, civan perçemi ve adaçayı iç iltihap filan varsa söker.

Kesinlikle gitmelisin. Epeydir beklemişsiniz zaten..Niye boşuna hem üzülüp hem zaman kaybedesiniz ki?

Allah Allahhhhhh
nie gitmiosun anlamadım
deli misin inşallah bişi çıkmasın

günaydın cnm..eşin istiyorsa eğer becede beklemene gerek yok daha fazla..

pınarcım kararsız olma canım git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…