anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

mistik üşütmüşsündür canım ayaklarını sıcak tut
birde nane limon iyi geliyor adet sancılarına... sıcak sıcak iç

cnm bunca yıldır hiç böyle bir ağrım olmamıştı..umarım tekrarı olmaz...şu an bile az az ağrım var yani..
yarın doktora gidicem zaten bir görüşeyim bakalım ne diyecek.

cnm bunca yıldır hiç böyle bir ağrım olmamıştı..umarım tekrarı olmaz...şu an bile az az ağrım var yani..

ihmal etme git o zaman.. aslında bende gitsem fena olmayacak kistim küçülmüşmü diye kontrole gitmem lazım.. adetten sonra gel demişti

gunaydın canlarım nasılsınız

bitane elbıse aldım sızce nasıl fıkrınızı alayım

arkadasımın dugun törenınde janti olmam lasım da ::)

Son düzenleme:
günaydın canlarım
cumanız hayrolsun Rabbim tüm dileklerimizi bu güzel günde kabul eder inşallah..

mistim dikkat et canım kendine.. üşütüyoruz farketmeden.. sonra sancıdan kıvrılıyoruz.. ama yine de üşütmekten olsun sancın başka bişey olmasın (kist falan gibi)

benim dün sevincim kursağımda kaldı..
o benim kaynana burda olduğu sürece bana huzur yok onu anladım..

dün evi tuttuktan sonra ben geldim dükkana.. oturacağımız binada kaynanamın arkadaşı var ev sahibim de onun tanıdığıymış.. çaya ona gittiler..

kaynanam demiş ki kadına aspiratör taksınlarmış en iyisinden en sessizinden..
yaw dedim benim aspiratörüm var niye millet masraf etsin.. hem kiracı için okadar pahalı şeyi alacaklarını düşünmüyorum o sessiz messiz dedikleri 400den aşağı değildir.. hem ben arçelikten 200liralık aldım memnunum
boşver diyor kenarda dursun.. görümcem de diyor kardeşime verirsin (kayınıma yani)
yok yaw dedim ben bütün gün 3 kuruş kazanıp kendime bişiy alcam diye milletin ağızkokusunu çekicem sonra da eşyamı ona mı vericem dedim.. kimse kusura bakmasın.. elin kızı evde hazıra herşeyi beklerken ben çalışarak aldığım şeyi vermem..
ev sahibi duşakabin yaptırsın bana daha çok faydası olacak dedim.. onu da söyleriz diyor kaynanam
yeminle sinir küpü oldum dün ya..
hatta sinirlendiğimde biraz sert bir tepki verdim
oldu dedim isterseniz birkaç sene sonra kocama yeni karı alın nasıls ben eskidim beni de ihtiyacı olan birine verirsiniz .. kimseye bişiyimi vermem dedim.. saçmalamayın dedim..
töbe töbe töbe... kaynanamın yüzüne görmek istemiyorum yeminle.. akşam boya almaya gittik onun arabasıyla.. kapalı kova.. yok aman gazete koyalım altına yerde durmuş araba pislenir.. yok poşet yokmuydu ona koysaydık.. eşim resmen kriz geçirdi...

çok hoşmuş rengide böyleyse eğer süper :) rengine bayıldım özellikle.

begendıgıne sevındım cnm ya bende bayoırım bu renge:)

ustune de şöyle güzel kibar bi bolero bulabılırsem delıklı olanlardan çünkü böyle giyemem hepten acık olmaz omuzlarım geniş çok dıkkat ceker
göbüşümü kapatacak olan bi model bunu bulduguma mutlu oldum

sana da gecmiş olsun mistikcim
sıcak tut karnışını ayaklarını

Kime gitçen?

Eki Görüntüle 200243

Sana çok yakışır hacııı :)

Allah Allahhhhhh
nie gitmiosun anlamadım
deli misin inşallah bişi çıkmasın

Craftycim artık nasıl düşeneceğimi bilmiyorum..Doktora gidince yumurta takibi ilişki takvimi falan kasıyo beni..Sonunda da büyük bir beklenti oluyo.Gidip geldik o kadar oldu bu sefer diye..Ama elimde patlıyo,gözyaşlarımı tutamıyorum sonra...

günaydın cnm..eşin istiyorsa eğer becede beklemene gerek yok daha fazla..

Eşim çok nötr bu konuda rahat görünüyo..ama beni üzmemek için belli etmiyo biliyorum..
Gidelimm istiyo,ama ben istemiyorum deyince çokta üstüme gelmedi..

pınarcım kararsız olma canım git bence
Korkum yine aynı beklentiler içine girip sonunda hüsran olması..doktra gidince beklentim artıyo,heh tamam oldu bu sefer diyorum,yine olmuyo..

gurbet abla sen hamilemisin ay nasıl sevindim anlatamaaammmm,okuyamadım geçmişi ticker ı gördüm şimdi ay tututunsun inş meleğin sana.. allah tamamına erdirsin
evet canim ole gibi ins rahma yerlesir keseyi gorurum ve pitpit o zamn rahat edicem su anda bir agrim sizim birseyim yok cok sukur
canim sen Allah a havale et beb gelecek nuna inananirom stres yapma
günaydın güzeller hayırlı cumalar hepinize
hosgeldin gunaydin
günaydın kızlar... nasılsınız bakalım bugün?
gunaydin sanada canim
ayy tobe de birsey cikmain ins sorun yokturr
günaydın kızlarr:79:
bugün cuma pek bi mutluyum ben :)
ohhh ne guzellllllll

Eki Görüntüle 200243

evet bolera tamamlarsa guzel olcak fistikkkk

yaa sen yolla bkim seninkileri bana da bir evire cevire dovem avcum kasinioyrrrr

merhaba güzeller
nasılsınız
sala verilirken hayırlı cumalar..
Allah bütün gönlümüzden geçen duaları nasip etsin hayırlısıyla

özlüyorum sizi ama iş güç.. giremiyorum bu ara fazla

umuda yolculuk devam ediyor gönlümüzdekinin göbisimize konmasi dilegimizle hep beraber elele
nasil baslik kizlarrrrr bu tipikte kalalim hamile olalim olmayalimmm sizleri kaybetmek istemiyorummmm

Artık varya ne desem ne yapsam bilmiyorum..sinirimden ağlıycam nerdeyse..
Yarına doktor randevusu almıştım..şimdi bizim mali müşavirler odasından aradılar kur tarihim yarına alınmış..yarın 9-18 arası kursum var..

hayırlısı mistikom yaa
kurs çok mu önemli, ilk 1-2 saat girmesen :44:

ben bu ay karışmıyorum topik ismine
ne zaman karıştıysam başıma bi iş geldi
1..2..3.. tıp..topik ismi söyleyen bıdığın ağzına yılan girsin

bu aksam gıtsen olmazmı bugun ızın almaya baküdurumu soyle ozaman patrona koş koş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…