off kalan 2 dersimden biri için yazılmıştım..
Artık çok bunaldım ya bu ne böyle..ne zaman plan yapsam birşey çıkıyor.
bu aksam gıtsen olmazmı bugun ızın almaya baküdurumu soyle ozaman patrona koş koş
hazırlığım falan yokki gidemem bugün
ya olsun okadar da kötü degıldır hem o drlar neler goriyyy ıozur dılersın bastan
calısan kadınız her anımız musayıt olmuyo kı ...
kız 3 saatt yoktum bir gelişme yok..
kuzuların sessizliğine sebep nedir ki...
ben yeğenimin doğumgünü kutlamasına gittim.. (boş elle biraz utandım ama ne edim son paramı boya için verdim.. ucuz hediye alacağıma sonradan düzgün bişiy alırım diye düşündüm)
görümcem çok güzel hazırlık yapmıştı.. yedim ama sormayın.. pişman oldum.. hamurişi olarak sadece 1 poğaça yedim allahtan ufaktılar..
en çok ta 1 bardak fanta içtiğime sonradan canım sıkıldı.. ama sonradan boşver dedim kendime.. ayda 1kereden bişiy olmaz.. (kendimi avutuyorum)
siz nerelerdesiniz bakayım.. beni topikte gören kaçıyor zaten
Topikte in cin top oynuyo bugün kuzu..
Boşver yiyebiliyosan ye gitsin. Abartmadığın sürece problem olucanı sanmam..Ben de dün çay içtim..Tadını alamadım gerçi ama içtim:)
Kızlar sizin dediğinizi dinledim...
Yarına randevu aldım..Reglin 4. günü olacak...Ama ilk defa eşim yanımda olmayacak..Hem de gitmemi o istediği halde..
Şimdi başka bi doktora alışmak da zor olacak,inşallah eli uğurlu gelir
acaba ne diyecek?yeniden klomen verirse istemicem bu sefer..Ya direk aşılama yapalım derse?
Yarına randevu aldım..Reglin 4. günü olacak...Ama ilk defa eşim yanımda olmayacak..Hem de gitmemi o istediği halde..
acaba ne diyecek?yeniden klomen verirse istemicem bu sefer..Ya direk aşılama yapalım derse?
canım karar vermene çok sevindim.. hakkında hayırlısını diliyorum birtanem..
eşinin yanında gelmemesine okadar sıkma canını..
biraz rahat ol artık.. kendine herşeyi bukadar sıkıntı edersen hormonlarının dengesini kendin bozmuş olursun..
öncelikle doktoruna güvenmek çok önemli.. ...
oluruna bırak biraz.. kendimi kasmıyorum diyorsun ama belli bitanem.. adetin yaklaştıkça geriliyorsun.. herşey güzel olacak rabbimin izniyle..
Eşim beni hayatta yalnız bırakmaz ama planlı bi işi vardı ben plansız hareket ettim kızdı bana hatta ..Bana gitmicem demiştin şimdi bensiz git bakalım ,dedi.Hadi hayırlısı olsun cnm...Yeni doktor yeni umut...İnş ii olur...
Eşin gelseydi daha ii olurdu tabi ama olsun ilk adımı sen at bakalım...
Sen elinden geleni yap inş doktor da vesile olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?