anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

off kalan 2 dersimden biri için yazılmıştım..
Artık çok bunaldım ya bu ne böyle..ne zaman plan yapsam birşey çıkıyor.

vardır bi hayır de..hiçbişeyi zorlama
klomensiz yumurta takibi yaptır ve 21. gün progestan değerine bak
sağlıklı yumurtlayabiliyosan klomen denen mereti kullanma derim

ben rahim filmi çektiricem ve takip eden ayda da bu şekilde ilaçsız yumurta takibi yaptırıcam inşallah
sorun yoksa bırakıcam kendi halime olacağı zaman olur zaten

Bu ne biçim hikaye böyle
hasta misin nesin bana söyle
Gel gidelim güneylere
yenilenip dinlenmeye
Deliyim ben aslinda
senin gibisin sevmekle deli

ya olsun okadar da kötü degıldır hem o drlar neler goriyyy ıozur dılersın bastan
calısan kadınız her anımız musayıt olmuyo kı ...

tam bende onu diyecektim mistime :)
hani kontrole gittiğimde anlatmıştım ya benden önceki kadının ilk bebeği tüpmüş doğumdan 6ay sonra hamile kalmış diye..
kadın bakımsızdı..
yatağa yatınca afedersiniz bacak tüylerini tarif edemiyecem.. hem uzun hem kıvrışık kıvrışıktılar üst taraf ta azıcık belirdi ama ben monitöre çevirdim kafamı utandım..
(4kişi ultrasona girince doktorlar değil diğerleri de görüyor töbe töbe :) )

:18:yok yok yok anestezili hsg çeken bir hastane bile yok digitalide yok nasıl gelişmekte olan bi şehirse anlamadım gitti offf yaaa

heeey kızlaaaaar nerdesiniiiiiiiz toooopik başııııııı boşşşşş kalmışşşşş kimselerrrrr yoooook
sesimi duyan var mııııııııııııı?????????

kız 3 saatt yoktum bir gelişme yok..
kuzuların sessizliğine sebep nedir ki...

ben yeğenimin doğumgünü kutlamasına gittim.. (boş elle biraz utandım ama ne edim son paramı boya için verdim.. ucuz hediye alacağıma sonradan düzgün bişiy alırım diye düşündüm)
görümcem çok güzel hazırlık yapmıştı.. yedim ama sormayın.. pişman oldum.. hamurişi olarak sadece 1 poğaça yedim allahtan ufaktılar..
en çok ta 1 bardak fanta içtiğime sonradan canım sıkıldı.. ama sonradan boşver dedim kendime.. ayda 1kereden bişiy olmaz.. (kendimi avutuyorum)

siz nerelerdesiniz bakayım.. beni topikte gören kaçıyor zaten

Topikte in cin top oynuyo bugün kuzu..
Boşver yiyebiliyosan ye gitsin. Abartmadığın sürece problem olucanı sanmam..Ben de dün çay içtim..Tadını alamadım gerçi ama içtim:)

Kızlar sizin dediğinizi dinledim...
Yarına randevu aldım..Reglin 4. günü olacak...Ama ilk defa eşim yanımda olmayacak..Hem de gitmemi o istediği halde..

Şimdi başka bi doktora alışmak da zor olacak,inşallah eli uğurlu gelir

acaba ne diyecek?yeniden klomen verirse istemicem bu sefer..Ya direk aşılama yapalım derse?

Topikte in cin top oynuyo bugün kuzu..
Boşver yiyebiliyosan ye gitsin. Abartmadığın sürece problem olucanı sanmam..Ben de dün çay içtim..Tadını alamadım gerçi ama içtim:)

ben çaysever değilim allahtan.. ama akşam eşim kahvaltılık türü istedi ona hazırladım.. kendim yeşil fasulyemden yedim .. yazık ziyan olmasın .. onu bulamayan da var..
çay da demledim.. yemekten sonra biraz oturduk sonra duş aldım falan .. duştan sonra çaysadım :)
çok açık içtim .. ama içtim sonuçta.. herhalde haftada 1-2 bardaktan birşey olmaz.. zaten doktorlar da diyor günde 2 bardaktan fazla içmeyin.. ben haftada içsem nolur :)

canım karar vermene çok sevindim.. hakkında hayırlısını diliyorum birtanem..
eşinin yanında gelmemesine okadar sıkma canını..
biraz rahat ol artık.. kendine herşeyi bukadar sıkıntı edersen hormonlarının dengesini kendin bozmuş olursun..
öncelikle doktoruna güvenmek çok önemli.. ...
oluruna bırak biraz.. kendimi kasmıyorum diyorsun ama belli bitanem.. adetin yaklaştıkça geriliyorsun.. herşey güzel olacak rabbimin izniyle..

Hadi hayırlısı olsun cnm...Yeni doktor yeni umut...İnş ii olur...
Eşin gelseydi daha ii olurdu tabi ama olsun ilk adımı sen at bakalım...

Sen elinden geleni yap inş doktor da vesile olsun..

Son düzenleme:

kopricim o kadar belli ediyomuyum ya...duygularımı bastırıyorum belli etmiyorum sanıyorum bende..Bazı şeyler insanın elinde değil demekki...

Hadi hayırlısı olsun cnm...Yeni doktor yeni umut...İnş ii olur...
Eşin gelseydi daha ii olurdu tabi ama olsun ilk adımı sen at bakalım...
Eşim beni hayatta yalnız bırakmaz ama planlı bi işi vardı ben plansız hareket ettim kızdı bana hatta ..Bana gitmicem demiştin şimdi bensiz git bakalım ,dedi.

Sen elinden geleni yap inş doktor da vesile olsun..

İnşallah cnm..Etrafımda herkes bu doktoru tercih ediyor.Ben devletteyken gitmiştim bi kere bi daha tövbe demiştim.Hiç ilgilenmemişti..(ama o zaman bebek için gitmemiştim)Özelinde çok farklı demişlerdi daha da soğumuştum onu duyunca..Ama burada fazla doktor seçeneğim yok.Eşim herkes ona gidiyr inat etme demişti.2 yıl inat ettim..Şimdi sayesinde hamile kalırsam morarırım

ortamı kızıştırayım yine :)
sonra kaynanalarınız meleke gelir size :)

öğlen geldi kaynanacım.. oturmuş sürekli karşı binada birinin balkonunu takip ediyor.. yok kapısı açık yok şöyle yok böyle.. orda dengesizin biri varmış 30-35 yaşlarında , içki içiyomuş ta.. bazen çıkıp balkonda oturuyor.. ama kaynanam diyene kadar hiç fark etmemiştim.. ki adam oturuyor dükkanla alakası olmayan ters bir yöne bakıyor..
aman dikkat et kızım.. ailesi bunla başedemiyor.. çok kötü biri falan..
sağol anne dedim , de ben sen diyene kadar fark etmemiştim, sende dakka başı oraya bakıp adamı kuşkulandırma.. (kadının gözleri hep orda)
ki zaten dükkanın camında reklam levhaları var ne ben görünüyorum ne adam beni görür...
2-3 gündür adama takmış durumda kaynanam..
aman işte yalnızsın da bilmemne de..
anne abartma dedim... ben kimseye bişey demedikten sonra birşey yapmadıktan sonra bana kim ne etsin..
kadına gün geçtikçe kıllanıyorum ya.. her hareketi batıyor yarabbim.. sen bana biraz daha sabır ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…