anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

nasil gidiyor hamilelik kopricigim,bir iki hafta icinde ögrenirsin belki cinsiyetini,kaynanan napiyo

canım şimdilik iyi gidiyor, yarın kontrolüm var.. sanırım ikili taramamız olacak.. yarın olmazsa da önümüzdeki hafta kesin olur..
cinsiyet için bende çok sabırsızlanıyorum ama vakti gelince öğreniriz.. aralık anneleri topiğinden bazen okuyorum da kimilerine 12. haftada doktorları tahminlerde bulunmuş %80 kız dır.. yada yüzde şukadar erkektir..
ama ben ısrarcı olmam sanırım.. 16-17.haftada kesinleşince artık..

kaynanama gelince.. bu aralar mümkün olduğunca görmek istemiyorum.. ev taşıdık ya.. hiç bir şeye el sürmedi herşeyi kendi yapmış gibi yansıtıyor.. geçende de eşiyle oturmaya geldiler.. emri vaki yaparak habersiz..
evi daha oturtmamışız adam akıllı..
geldi herşeyi inceliyor.. banyo niye böyle şu niye böyle.. toplan biraz... falan.. çok sinirlendim..allahtan eşim vardı da susturdu.. senin gibi bütün gün evde oturmuyoruz biz dedi şakayla karışık..
sonracıma salona perde almıştı ya... kocasına gösteriyor salonu.. perdeleri ben aldım diyor.. utandım .. söyleyiş tonu çok acapti.. o anda çekip indiresim geldi tülleri..

benden uzak olsun da oğluyla nerde görüşüyorsa görüşsün.. bir de saat 22-23 gece gece yemek yaptım onlara.. güya tok geldiler.. bizden fazla yediler..helali hoş olsun da.. bu kız da hamile onca işi kendi başına yapıyor demiyor..
of potim nerden sordun :) sızlandım yine..
eltim de doğum yaptı dün sabah saat 10,30da :) minnak bir oğlu var artık :) bugün taburcu oldular.. görümcemler oraya gitti ben kalabalık yapmamak için gitmedim..
2 görümce 4 küçük çocuk eltimin anası bacısı.. kız dinlenemicek

aaaa demek eltin dogurdu nihayet,hadi gözünüz aydin,darisi seni basina ve tüm hamislere insallah,amannn kaynanalarin hepsi öyle canim ya illa aldiklarini verdiklerini basa kakacaklar,bosver kafaya takma,hamileliginin tadini cikar,kimse icin sinirlenip üzülmeye degmez

doğurdu vallahi 3 aydır doğurmaya çalışıyordu zaten.. analı babalı sabırsızlar.. bebiş nasıl karakterli olacak çok merak ediyorum :)

senin cimcimen ne durumda potim :) tekme yağdırıyor mu :) sende yolun yarısını geçtin :)

kopriciğim bu topiğin ismi eski kalmışya yeni topik açsan ordan konuşsak ? ya da gurbet ablanın açtığı topikten devam etsek? :26: yani haziran ayı bitecek kimsecikler yok kimler hangi günü bekliyor çalışmalar nasıl gidiyor bunları konuşuyorduk ne güzel

canım diğer kızlar da dağılmasın diye yeni topik açmadık açıkçası.. hem burda birbirimizi biliyoruz, az çok kimin ne sıkıntısı.. ne prosedür uyguladığını biliyoruz.. şimdi yeni topiğe taşınırsak tamamen dağılırız.. zaten adet cetveli de yapılmıyor.. herkezin tickeri var ordan takip edebiliyoruz..

tirilaylom.. sen ne ettin bacım.. cumartesi mi gidecektin şükran hanıma..
ay bugün can sıkıntısından çatlıycam :) kimsecikler gelmiyor ya

Yeni evlendiğimizde k.valide 1-2 takım kahve fincanı vermişti bize. Artık kendisinin miydi, bizim için hediye mi getirmişlerdi bilmiyorum...Hiç kullanmamıştım dolapta öylece duruyodu.
Bu eve taşınacakken yardıma geldi. Mutfak dolabının üst rafından kutularıyla birlikte hepsini düşürmesin mi! Şakır şakır heppsi kırıldı..İki fincanın üstünde duracak insan değilim. Olsun dedim önemli değil insanlık hali...Bana ne dese beğenirsiniz :Neyse ben getirdiydim ben kırdım!"Sölicek söz bulamadım. Ondan sonra da getirdiği hiç bir şeyi kullanmak istemem..

kaynanalar bir alem ya.. acaipler.. bazen diyorum ben kötü gelinim belki de.. yoksa biz de mi bunlar gibi olucaz yaşlanınca.. hiç aklım almıyor vallahi...
o fincan olayları da çoktur :) 1 süt takımı 1de kahve fincanı takımı var.. hani öyle desen şık birşey.. o da değil.. züccaciyeleri varken devrederken bulduğunu toplamış sandığa.. birde çok gösteriş meraklısıdır..
yemek odası takımı aldım.. diyor ki bana o fincanları koysana vitrine.. bende dedim desene takımı aynı olmayan bardak çok çirkin durur vitrinde diye.. kadın alındı mı.. bütün akşam bana tavır yapıyor yüz asıyor.. oğlum seçti onları o kötü birşey seçmez dedi.. eşim de gülüyor.. ben sanki eve mi aldım onları dedi.. sen saklamışsın ben satmak için çeşit getirmiştim sadece dedi.. içimden bir ooooooh çektim vallahi :)

kızlar bir ay önce eşimin akrabasının düğünü vardı ya hatırladınızmı hani misafir kabul etmemiştim eve
işte o gelin hamileymişş
bu ne hız ya maşallah diyim bari şoktayım valla

ah ercee kimler kalıyor hamileee sorma gitsin arkadaşlarım 2.ciye hamileeee yengem var benim tedavi gördüğümü bileee bileee sürekli sorup duruyorr yokmu bişeyy tembell şeyy vs.deyip duruyor dengesiz Nefret ediyorum bu durumlardan nefreettttt

kızlar günaydın
ya ben bugün doktora gidecektim adet olmassan gel demişti
az önce wc ye gttm kahverengi bi leke olmuş
ama kanama yok.
nedir ki bu adet başlangıcı desem daha önce giç böyle birşey olmamıştı.
bu durumda doktora gitsem mi gitmesem mi bilemedim

git kuzum git
bence bilsin ne nedir

Cnm adetten önce bu tarz lekelenmeler olabilir. Benim son adetlerim hep böyleydi. Üşütmüş olabilirsin, iltihabın varsa o sökülüyodur.
Doktorunu ara anlat durumu, lekelenme safhasını adetten saymıyolar diye biliyorum.

Tünaydın kızlar..
kontrolden geliyorum ama nasıl uykum var anlatamam.. sabah 7,15te sıra için hastanedeydim.. doktorlar 8,30da başlıyor kontrollerine düşünün artık.. ama iyi ki erken gitmişim 8,50de muayene oldum.. bebişim minnacık kıpır kıpır :) ikili falan neyse artık 5 dakika baktı.. hayret ettim okadar baktığına :) herkesi 1 dakkada hallediyor da.. minişim 55mm olmuş.. adete göre bugün tam 12 haftalığım.. ultrasona göre 12+1 :) gününe uyumlu bebik..
sonracıma .. ultrasondan resim istedim.. kadın demez mi kağıdımız kısıtlı veremem... anlaşıldı dedim sesle .. özele gitmek lazım illa birşeyi elde etmek için.. ssk dan okadar para akıyor hastaneye 1 resim vermiyorsunuz dedim.. bu laflarıma rağmen yine vermedi.. bende karar verdim 2 hafta sonra falan linaya gidicem eşimle.. en azından o da görmüş olacak bebeği..
kan da verdim salı günü tahlil çıkacak, göstermeye gidicem.. hayırlısı artık..
bilgili olanlara bişiy danışıcam NT ney oluyordu 1,9 yazdı da doktor, açıklamasını unuttum sanırım ense kalınlığı, kağıtta hastanede kalıyor tahlillerle vereceklermiş..
hastaneden biran önce çıkabilmek için hiç bişiy soramadım (tirilaylom)
akşam da eltimdeydim.. kesinlikle davranış olarak memnun değil..
sunni sancı verdikleri zaman fazla ilgilenmemişler taa ki bizimki bağırana kadar.. 4cm açılma var diyip adam gitmiş çayını içmeye.. ve hızla açılmış.. doğumu 15dk sürmüş

Son düzenleme:

1,9 10 numara kuzu
kanda terrrtemiz çıkar meraklanma :)
Haydi maşallah

1,9 10 numara kuzu
kanda terrrtemiz çıkar meraklanma :)
Haydi maşallah

ay prof. crafty :) sağol bacım :) bende 2,5mm sınırı diye biliyorum üstünde olanda bir ihtimal sıkıntı çıkabiliyormuş diye.. şimdi de kutsal googleden araştırıyordum ama okumaya üşeniyorum okadar çok şeyi :)
sağol bitanem
bişi dicem sen ufaktan nezaman başladın hareketlerini hissetmeye..
benim sol taraf karıncalanıyor gibi bazen.. acep diyorum hareketleri falan mı.. kafası da solda göründü ultrasonda...

Ay maşallah kuzuya:) Hareketlerini gördün demekkk ne güzell
Ben özel oda için araştırayım bakayım biraz daha.Belki orda daha iilerdir...Bi de erkekler giriyo mu doğuma ya, ebeler hep kadın olmaz mıydı:) Olmaz ki şimdi ben erkek istememmm
Biz de bugün 17.30da Şüküş'teyiz. Doğumu var diye arayıp yarına almışlardı, doğum erken bitmiş tekrar bugüne aldık:) İnş her şey yolundadır, bana da dua edin ltff...
Bi de cinsiyetini de söler belki yani inş:) Sana bişi demediler mi? Gerçi orda sölemiyolardı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…