nasil gidiyor hamilelik kopricigim,bir iki hafta icinde ögrenirsin belki cinsiyetini,kaynanan napiyo
aaaa demek eltin dogurdu nihayet,hadi gözünüz aydin,darisi seni basina ve tüm hamislere insallah,amannn kaynanalarin hepsi öyle canim ya illa aldiklarini verdiklerini basa kakacaklar,bosver kafaya takma,hamileliginin tadini cikar,kimse icin sinirlenip üzülmeye degmez
kopriciğim bu topiğin ismi eski kalmışya yeni topik açsan ordan konuşsak ? ya da gurbet ablanın açtığı topikten devam etsek? :26: yani haziran ayı bitecek kimsecikler yok kimler hangi günü bekliyor çalışmalar nasıl gidiyor bunları konuşuyorduk ne güzel
aaaa demek eltin dogurdu nihayet,hadi gözünüz aydin,darisi seni basina ve tüm hamislere insallah,amannn kaynanalarin hepsi öyle canim ya illa aldiklarini verdiklerini basa kakacaklar,bosver kafaya takma,hamileliginin tadini cikar,kimse icin sinirlenip üzülmeye degmez
Yeni evlendiğimizde k.valide 1-2 takım kahve fincanı vermişti bize. Artık kendisinin miydi, bizim için hediye mi getirmişlerdi bilmiyorum...Hiç kullanmamıştım dolapta öylece duruyodu.
Bu eve taşınacakken yardıma geldi. Mutfak dolabının üst rafından kutularıyla birlikte hepsini düşürmesin mi! Şakır şakır heppsi kırıldı..İki fincanın üstünde duracak insan değilim. Olsun dedim önemli değil insanlık hali...Bana ne dese beğenirsiniz :Neyse ben getirdiydim ben kırdım!"Sölicek söz bulamadım. Ondan sonra da getirdiği hiç bir şeyi kullanmak istemem..
kızlar günaydın
ya ben bugün doktora gidecektim adet olmassan gel demişti
az önce wc ye gttm kahverengi bi leke olmuş
ama kanama yok.
nedir ki bu adet başlangıcı desem daha önce giç böyle birşey olmamıştı.
bu durumda doktora gitsem mi gitmesem mi bilemedim
kızlar günaydın
ya ben bugün doktora gidecektim adet olmassan gel demişti
az önce wc ye gttm kahverengi bi leke olmuş
ama kanama yok.
nedir ki bu adet başlangıcı desem daha önce giç böyle birşey olmamıştı.
bu durumda doktora gitsem mi gitmesem mi bilemedim
Tünaydın kızlar..
kontrolden geliyorum ama nasıl uykum var anlatamam.. sabah 7,15te sıra için hastanedeydim.. doktorlar 8,30da başlıyor kontrollerinedüşünün artık.. ama iyi ki erken gitmişim 8,50de muayene oldum.. bebişim minnacık kıpır kıpır :) ikili falan neyse artık 5 dakika baktı.. hayret ettim okadar baktığına :) herkesi 1 dakkada hallediyor da.. minişim 55mm olmuş.. adete göre bugün tam 12 haftalığım.. ultrasona göre 12+1 :) gününe uyumlu bebik..
sonracıma .. ultrasondan resim istedim.. kadın demez mi kağıdımız kısıtlı veremem... anlaşıldı dedim sesle .. özele gitmek lazım illa birşeyi elde etmek için.. ssk dan okadar para akıyor hastaneye 1 resim vermiyorsunuz dedim.. bu laflarıma rağmen yine vermedi.. bende karar verdim 2 hafta sonra falan linaya gidicem eşimle.. en azından o da görmüş olacak bebeği..
kan da verdim salı günü tahlil çıkacak, göstermeye gidicem.. hayırlısı artık..
bilgili olanlara bişiy danışıcam NT ney oluyordu 1,9 yazdı da doktor, açıklamasını unuttum sanırım ense kalınlığı, kağıtta hastanede kalıyor tahlillerle vereceklermiş..
hastaneden biran önce çıkabilmek için hiç bişiy soramadım (tirilaylom)
akşam da eltimdeydim.. kesinlikle davranış olarak memnun değil..
sunni sancı verdikleri zaman fazla ilgilenmemişler taa ki bizimki bağırana kadar.. 4cm açılma var diyip adam gitmiş çayını içmeye.. ve hızla açılmış.. doğumu 15dk sürmüş
1,9 10 numara kuzu
kanda terrrtemiz çıkar meraklanma :)
Haydi maşallah
Tünaydın kızlar..
kontrolden geliyorum ama nasıl uykum var anlatamam.. sabah 7,15te sıra için hastanedeydim.. doktorlar 8,30da başlıyor kontrollerinedüşünün artık.. ama iyi ki erken gitmişim 8,50de muayene oldum.. bebişim minnacık kıpır kıpır :) ikili falan neyse artık 5 dakika baktı.. hayret ettim okadar baktığına :) herkesi 1 dakkada hallediyor da.. minişim 55mm olmuş.. adete göre bugün tam 12 haftalığım.. ultrasona göre 12+1 :) gününe uyumlu bebik..
sonracıma .. ultrasondan resim istedim.. kadın demez mi kağıdımız kısıtlı veremem... anlaşıldı dedim sesle .. özele gitmek lazım illa birşeyi elde etmek için.. ssk dan okadar para akıyor hastaneye 1 resim vermiyorsunuz dedim.. bu laflarıma rağmen yine vermedi.. bende karar verdim 2 hafta sonra falan linaya gidicem eşimle.. en azından o da görmüş olacak bebeği..
kan da verdim salı günü tahlil çıkacak, göstermeye gidicem.. hayırlısı artık..
bilgili olanlara bişiy danışıcam NT ney oluyordu 1,9 yazdı da doktor, açıklamasını unuttum sanırım ense kalınlığı, kağıtta hastanede kalıyor tahlillerle vereceklermiş..
hastaneden biran önce çıkabilmek için hiç bişiy soramadım (tirilaylom)
akşam da eltimdeydim.. kesinlikle davranış olarak memnun değil..
sunni sancı verdikleri zaman fazla ilgilenmemişler taa ki bizimki bağırana kadar.. 4cm açılma var diyip adam gitmiş çayını içmeye.. ve hızla açılmış.. doğumu 15dk sürmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?