anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ya rabbi,ya rabbi ,ya rabbi,
Sen ki bize şah damarımızdan daha yakınsın,yüreğimizin ,ciğerimizin yangınını bizden iyi bilirsin,
TEZ zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle,bizlere anne olmak özlemse,eşlerımize de baba olmak bir hasrettir...senin en sevdiğinin,HZ Muhammed s.a.v. yuzu suyu hurmetıne bızlere anne, eşlerımıze baba olmayı nasip eyle ya rabbi...sen ki bizlere,bizim kendimze duyduğumuzdan daha derin bir merhamet duyarsın, bizlere merhamet et ya rabbi..bizi bu kutsal duygudan mahrum etme..rahmimizi ,evimizi ,yuvamızı boş bırakma,bizi evlat hasretıyle yakma yarabbi..daha zamanı da varsa bu ımtıhana dayanma gucu ve sabır ver Allahım senin herseye gücün yeter..
hamıle olanalrımıza sağlıklı doğumlar ,bebeği olanlarımıza güç ve sağlık ver bebeklerını hayırlı ve sağlıklı kıl ya rabbii..içinde bulunduğumuz 3 ayların ve su cuma gununun yuzu suyu hürmetıne dualrımıızı kabul eyle ya rabbi biz bu dert için senden razı oldun sen de bızden razı ol allahım ve ol de olsun amın... amın... amın..

Kızlar duayı çokkkkk beğendim ve paylaşmak istedim sizlerle.Başka bir topikte arkadaş yazmış.Çoooooook güzel bir dua..

yawrucum Rabbim yüzünüzü güldürür inş.. eşinin sonuçları bana kötü gelmedi.. hatta doktorun fena değil demesine uyuz oldum..
en kısa zamanda bize güzel haberi müjdelersin inş.
duayı okurken gözyaşlarımı tutamadım.. çok güzel.

yavrucum maşallah sıpana :) ense pilisinin kalınlığı 1,2mm kuşum :) cm deme :) boyuna gelince de tü tü tü maşallah :) benim yavrumun abisi mi olacakmış :) şükran hanım nekadar süre inceledi canım.. ben ultrasonda anca kafasını gördüm o da kendim döndüm baktım.. doktor monitörün içine girecek nerdeyse incelemek için :)
1-2 hafta sonra eşimle gidicez şükran hanıma.... bakalım ne ediyor bücürümüz.. tabi bunun için erkenden randevu için arıycam sanırım..
bir de şey dicem.. ultrason için öğlene kadar randevu veriyorlar dimi ?
bişi da dicem :) senin minnoşunun resmini verdiyse hafta içi bizimle de paylaşırmısın acaba kuzum :) :) bana çok tatlı geliyor o halleri :)

dosthane kuzucuk.. uyku mu tutmadı :)
bende bu gece yalnızım.. eşim de ankaranın bir ilçesine gittiler, yarın öğlene teslim etmeleri gereken bir kamera işi varmış ta..
gündüz de uyudum.. şimdi esniyorum uykum yok..

sen nasılsın.. kendini nasıl hissediyorsun..

iyiyim kopricim sen nasılsın.bebiş napıyo bakem.Ölesine oturdum biraz geziniyorum işte.artık çok sıkıldım be kopri.takmıyım ,düşünmiyim diyorum yok anam yok.inadına aklıma geliyo.Yine olmayacak gibi bir his var içimde.çok sıkıldımmmm çokkkk.Sen nasılsın tatlım boşver sen beni..Topiktede kimseler kalmadı artık .Hiç eski neşe yokk

biz iyiyiz canım çok şükür.. darısı başına..
boşver deme.. tabi ki halini hatrını sorurum.. sonuçta buraya toplanmamızın sebebi de bu konu işte..
olmayacakmış gibi hissetme... pozitif düşün pozitif olsun.. sen çalışıyormuydun ? 1 hafta izin falan alsan diyecektim.. dinlenmene ihtiyacın olabilir..
evdeysen sorun yok...
sıkma canını... hayırlısını diliyorum senin için.. (hayırlısı da sağlıklı hayırlı bir evlat olur inş :) )

çalışıyorum canım benim.aşılamam sabah yapıldı öğleden sonra işe gittim hatta.bugün şükür ağrım filan yok.gayet iyiyim.İnşallah canım.hayırlısı olsun tabikide.sadece her ay ümitlenip olmaması birde çevredekilerin soruları gıcık ediyo beni.Neyse tatllımmmm şükür halime.binlerce şükür.beterin beteri var.Rabbim herşeyin hayırlısını versin herkese.sen nasılsın bakalım....

kuzum sıkma canını
iş olacağına varır sonunda nasılsa
hakkında HAYIRLISI ne ise o olsun
sana tavsiyem bol bol ananas, yoğurt ve kabak çekirdeği yemen
tüp zamanı tutunmaya yardımcı olduğunu sölemişlerdi :) yemiştim ben de bol bol

Craftycim sağol canım.birazda duygusallığım üzerimde bu aralar.bişey soracam doktor bana progeston ilaç vermedi.neden acaba.topikleri okuyorumda aşılama yapılan herkes ya ilacını yada jelini kullanıyo.İlacı gitti eşim eczaneden aldı geldi valla.cahilce ama ne yapalım şaşırdık bizde ne yapacağımızı.içsemmi diyorum.gece yatarken 1 tane.:44:

evet ya, bir de o çevre yok mu.. sanki hergün yumurtlayan tavukmuşuz gibi.. tööbe töbe..
bana gelince.. ben bugün dükkanı açmadım.. dün sabah erken kalkmıştım hastaneye gittim kontrolümüz vardı.. ikili taramamız oldu.. salı alıcam kan sonucunu.. ultrasonda herşey normal.
ondan o yorgunlukla hemen dükkana geçtim .. ama saat 18,30 gibi kapattım.. sırtım çok ağırmaya başladı.. 2-3 haftadır var ağrı zaten ama.. düşünsene 10 saat boyunca odun gibi bir sandalyeye bağlanıyorum..
bugün de açmadım.. aman dedim sanki millet sıcak ekmek kuyruğa dizilmiş beni mi bekliyor.. iyi ki de evde kalmışım.. ayı gibi uyudum.. sırtım biraz daha iyi..
sonracıma perşembe reçellik çilek almıştım akşamdan şekere bırakmıştım bugün de kaynatıp kavanoza koydum :) kendimi çok başarılı hissettim.. saat 15-16 gibi yine yattım.. 19da eşimin gelmesiyle uyandım.. giysi hazırladım ona falan gönderdim.. sonra akşam yemeğimi yedim falan.. pc başında da duramıyorum.. sırtım çatlıyor birazdan uzanırım

ilacın adını ve mg ını özelden yazsana bana
ordan tarif edeyim :)

Canım yaa senin bu anlatmalarına bayılıyorum valla.Çok hoşşş..Bebişin iyi olmasınada çok sevindim.Rabbim sağlıkla,sıhhatle kucağınaalmayı nasip eder İNŞALLAHHHHHHHHHH.Fazla yorma tatlım kendini.Dinlenmeye çalış.bebişin için.İyiki varsınz.Bende çıkıyorum zaten.Hadi bakalım Kopricim çok oturma sende pc başında hadi bakem hadi.Yat dinlennn....İyi geceler canımm.Dualarınıza unutmayın bizleride.Hamişlerin duası kabul olur...

roman yazıcam zaten bir gün :) taktım kafaya... ne yapim ama.. burası bana günlük gibi geliyor.. hem yaşantımı sizinle paylaşıyorum.. her evde kimse görmüyor yazdıklarımı :)
canlarımsınız hepiniz.. güzel dileklerin için sağol canımcım.. Darısı isteyen herkesin başına.. :) Rabbim size ve eşlerinize de sağlık versin.. göbişlere de melekler konsun kısa zamanda.. :)

deli kadın seni yaaa :)
hadi yat dinlen habire bilg başında durup radyasyon alma
öperim

craftyyyyyyycim sağol canım .Çok iyisin.Rabbim herşeyi o güzel kalbine göre versin.Sağlıkla yavruna kavuşursun İNŞALLAHHHHHHHHHH.İyi geceler...

Amin canım da..Eeeeeeeeeee sen hala burdasın.Hadi kalkkkk...Aaaaaaaaaaaa kızacam ama şimdi...

deli kadın seni yaaa :)
hadi yat dinlen habire bilg başında durup radyasyon alma
öperim

ay bacım yat yat nereye kadar öperim seni..
laptop zaten öyle bir konumda benle alakası yok. dükkandan neti çekiyor çok şükür :)
tv izliyordum aslında reklam girince bakayım dedim ne var ne yok.. yahşi cazibe de bitti.. aptal bir film başladı.. tv izlemeyeli asırlar olmuş.. ama pek biyiş de kaçırmamışım :) en güzel tv .. rüyalar :) acaip aksiyonlu geçiyor..
senin göbişin büyüdü asıl sen dinlen

bacım ya :) sen geceleri de mi nöbet tutuyorsun burda :)
cimcimem nasıl.. :) tepiniyor mu :)

başladı başladı :) Komik benim kızım :)

craftyyyyyyycim sağol canım .Çok iyisin.Rabbim herşeyi o güzel kalbine göre versin.Sağlıkla yavruna kavuşursun İNŞALLAHHHHHHHHHH.İyi geceler...
Ne demek tatlım benim
Allah hepimizin istediğini hayırla versin inşallah

Öperim sizi yatıorum bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…