anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

arkadaslar benide alın aranıza bende mayıs ayında hamile kalmak istiyorum
Bu arada 7. denememiz olacak
Hepimize bol sans baharın son ayı uğur getirsin hepimize...

anlat kendini biraz.. yaş kaç.. kaç yıllık evlisin nerelisin.. doktora gittiniz mi eşinle.. fln.. detaylar işte :)

kızlar mrhb nasılsınız ben yine çok yorgunummm
sgk ya gittim eşimin rapor parasını amak için(eşimin raporu açık rapor ben rapor bitmeden ücret ödenmiyor diye biliyrdum ama artık her ay ödeme yapılıyormuş)ama has taburcu edlirken eşim bazı evrakları eksik yapışlar bu gün tekrar has gittim evrakları düzeltirdim (umarım yanlış bir şey yokktur) adanaya gitmişken birde amh testi yaptırdımm özelbir labratuvardaaaa bakalım haziranda da adanaya ginice alırım sonucudaaa bu arada çukurova ünvrst dna hasar etstini sordum eşim için yapılmıyormuşş hiç şaşırmadımmmm ne yapılıyorki zaten dedim dr kahkalarala güldü dorusun valla dedii bu tets şu anda ankra ve istblda yapılıyormuş özel labratuvalada görüştümmm ne yapim sidelya çağırıyor ankraya olmassa yazın hem ziyaret hemde test yapıp gelizi ankarda
birde kızlar benim aralık ayında tüp bebk için rapor hakım var onu konuştum dr la biz erkek infertiitesi olarak almıştık raporu eşimin sayısı değişince rapor için aşılama isterler dedi dr bende yumurta kalitem iyi değil dedimmm bu devleti bağlamıyor ilaki isterler dediii ve yumurta kaliten iyi değilse tüp bebk bile yaptımaaa dedii bende bir hakım var devleten onu kulanacağım sonuç ne olursa olsun dedimm

Son düzenleme:
Kadınlar kulübünün fenomeni olacak bizim topik isimlerimiz

martı kedilere bırakmayalım
yapalım bi nisan şakası, aralıkta temizleyelim bebek kakası
ve son olarak

anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun...

Son düzenleme:

ocak ayı azimli anneler di şubatı hatırlayamadım

ocak ayı azimli anneler di şubatı hatırlayamadım

ocak ayı ; ocak ayındada çalışacağım diyenlerdi,
şubat ayıda azimli annelerdi cnm :)
bizim topik isimleri süper ötesi..

kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum.kendinize iyi bakın

ocak ayı ; ocak ayındada çalışacağım diyenlerdi,
şubat ayıda azimli annelerdi cnm :)
bizim topik isimleri süper ötesi..

kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum.kendinize iyi bakın

güle güle mistim.. kendine cici bak

Yeni Topiğimiz Hayırlı Olsun Arkadaşlar .. CRAFTY bu arada tşk ederim..:90::90::90:

Son düzenleme:
aranıza beni de alın diyorlar hoşgeldin buyur ediyoruz kaçıyorlar anlamadım valla

pardon kızlar dersim vardı okuldan yazmıstım o bakımdan yazamadım hemen de kızmıssın yaww
neyse anlatayım kendimi canlarım,
27 yasındayım 9 aylık evliyim bekarken 2 kez acık ameliyat oldum doktora gidiyorum esimlede gittik hormonlar sperm testi hersey normal ama rahim filminde birazcık yapısıklık cıktı doktorum oladabilir olmayadabilir dedi ben ama olacağına inandığım için aranıza katıldım.

anlat kendini biraz.. yaş kaç.. kaç yıllık evlisin nerelisin.. doktora gittiniz mi eşinle.. fln.. detaylar işte :)

9 aylık evliyim,7. denememiz,doktora gittik,27 yasındayım,ingilizce öğretmeniyim yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim
cnm diğer msjımda biraz bahsettim benim bazı sorunlarım var ama olacağına inanıyorum sen de hamissin galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…