anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

slm kıslar...
yeni topikiniz hayırlı olsun...

liste yapmaya üşenmişsiniz...
bari hamile kalanları yazın ilk sayfaya,
maşallah pek konuşkansınız, onlarca sayfa yazıyorsunuz takip edemiyorum...

öyleyim galiba.. henüz kontrole gitmedim 1-2 hafta geçmesini bekliyorum.. hastane tutuyor beni.. bir kez kese bir kez de kalp atışı için ayrı ayrı gitmeyim diyorum.. kısmet.. 7ay beklemeden sonra inşallah kalbini de duyarız..

hoşgeldin canım öyle bir zamanda merhaba dedin ki cevap yazmadım bekledim
çünkü her cevap yazdığımız nedense geri gitti
inşallah hayırlı haberlerini duyarız senin de

hoşbuldum canım benim,çok teşekkür ederim,umarım tüm isteyenlerin hayırlı haberlerini duyarız tez zamanda

merhaba canım yaş kaç
kaç yıldır deniyorsun biraz anlatsana

merhaba 29 yaşındayım 1 senelik evliyim ve evlendiğimizden beri korunmuyoruz. 2 ay önce kahve rengi akıntım geldiği için dr gittim muayene etti hamile kalmak istediğimi söyledim bana kahve rengi akıntı için söktürücü verdi , söktürü ile beraber folik asit,corasprin ve klomen verdi . kullandım aradan 1 ay geçti regl dönemim bittikten 1 hafta sonra ara kanamam oldu dün dr yine gittim rahimde kalınlaşma var dedi hamile olma olasılığın var dedi. bana primolut n diye bir ilaç verdi 10 gün boyunca günde 3 tane al dedi bittikten 1 hafta sonra regl olmazsan hamilelik var demektir dedi regl olursan da adetin 5 günü klomene başla dedi daha sonra yumurta takibi yapılacakmış.benim hikayem işte buu

günaydın kızlar bende geldim aranıza benım de en guzel anneler günü hediyem oldu Rabbımden bugun aksam gıdıcem keseyı gormek ıcın doktora ama cok korkuyorum kotu bırsey olmazda hersry yolundadır ınsallah varlıgını gormeden ınsanın aklına bırsuru sey gelıyor

hayırlısı bakalım
inşallah yumurta takibine gerek kalmaz ve hamilesindir.

günaydın tebrik ederim allah tamamına erdirsin

yeni yeni isimleri aramızda görmek ne kadar güzel.
kızlar umarım hepinizin güzel haberlerinizi alırız en kısa sürede.

az önce facede yeni evlenen bir arkadaşımdan haber aldım.hamileymiş kızı olacakmış yav hangi ara evlendinde hamile kaldında cinsiyetini öğrendim...gidiyorum ben bu diyarlardan artık..bu ne ya

az önce facede yeni evlenen bir arkadaşımdan haber aldım.hamileymiş kızı olacakmış yav hangi ara evlendinde hamile kaldında cinsiyetini öğrendim...gidiyorum ben bu diyarlardan artık..bu ne ya

onların ayrı bir tür olduklarını düşünüyorum mistim
insan görünümünde olup, bırak tüpleri rahim ağzında sürekli döllenmeye hazır yumurtaları bulunan bir memeli türü onlar

insan görünümünde olup, bırak tüpleri rahim ağzında sürekli döllenmeye hazır yumurtaları bulunan bir memeli türü onlar

dediğin çok doğru...nasıl denk getiripte hemen yapıyolar anlamıyorum.
artık iyiden iyiye bir yerlerde yanlış yaptığımı düşünmeye başladım :26:

galiba öyleler Allah bize de hayırlı zamanda hayırlısını verir inşallah:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…