anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

günaydın kızlar, bende bir ara düşünüyordum acaba yanlışmı yapıyoruzda olmuyo
zamanı var işte sadece, sizin zamanınızda bu aydır inşallah

Günaydın kızlar :) sabah sabah güldürdünüz ya .. Rabbim de sizi güldürsün güzel haberlerle :)
Sırrımı açıklıyorum... 7.ayda artık ümidim kesilmişken.. inanın herşeyi şakaya vurmaya başladık.. komik ama ben bacaklarımı duvara dayadım havaya diktim.. eşimde belimin altına yastık koydu (tamamen gırgıra vurulmuş bir an)
tabi hepsi bahane de.. demek ki bize bu aya kısmetmiş ama hala sevinemiyorum .. sanırım kalp atışlarını daha duymadığım için.. bir de Sevsenamın geçen ayki durumu geliyor hep aklıma.. acabalar içindeyim.. Rabbim evlatlarımıza sağlık versin..
Stop. yoksa uzayacak

bende de aynı olay mevct malesef bende korkuyorum ama ınsallah bugun bı keseyı gorursem rahatlıycam azda olsa

bende de aynı olay mevct malesef bende korkuyorum ama ınsallah bugun bı keseyı gorursem rahatlıycam azda olsa

inşallah görürsün canım ... nerde oturuyorsun sen.. söylemişmiydin :) kaçırmış olabilirem :) özür

**** Günaydın Eray Ablam

Son düzenleme:
günaydın doktorcum nasıl gidiyor hamişlik bulantın filan yoktu dimi senin

çok şükür hiç olmadı canım,çok rahat geçirdim bugüne kadar, inşallah böyle rahat devam eder, yarın kontrole gidecem zaten, inşallah herşey yolundadır

ilginç, bende 7. ayımda hamile kaldım bu 7. aylarda bir keramet olabilirmi acaba

ilginç, bende 7. ayımda hamile kaldım bu 7. aylarda bir keramet olabilirmi acaba

valla bilmiyorum biraz batıl gelecek ama.. ben küçüklüğümden beri 7 sayısının bana uğur getirdiğine inanmışımdır.. okulda sınıfta 7. numaraydım hep.. 1-2 yıl 8 numara oldum o yıllarda karne biraz karıştı (ona bağlıyorum hani kendi tembelliğimden değil )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…