anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

bebeisimiz iyi,hareketlerini hissediyorum artik,dün pek hareket etmeyince korktum

ay inşallah hepimiz o günleri yaşarız...

Kızlar bebiş için çalışanlar :) şaka maka bu ay ayakları havaya dikin..
eşim de şuna inanıyor acaba diyor yumurtlama döneminden sonra hani adet olana kadar hiç umursamaz devam ederdik normal.. bu ay nedense o dönemden sonra hiç tık yoktu ikimizde de.. zaten dükkanın stresi vardı birbirimizde anca didiştik..
eşim de şimdi diyo o dönemden sonra acaba bebek oluyodu da biz mi bişi yapıyoduk ona ..
artık herşeyi aklına getiriyor adam.. dedim kalbini duymadan fazla konuşma hala neyin ne olduğu belli değil..

bebeisimiz iyi,hareketlerini hissediyorum artik,dün pek hareket etmeyince korktum

ayy canım ne kadar güzel bi duygu, bende bazen oturup kendimi dinliyorum, hareket etse nasıl hissederim, nasıl bişey acaba çok merak ediyorum o hissi

ayakları dikme işine bende katılıyorum napalım her yolu denedik olsun diye

inşallah canım ben Ankaradayım sengordunmu keseyı

yok canım daha gitmedim doktora.. kalp atışını da duymak istediğim için biraz daha beklemeyi düşünüyorum.. bir de muhtemelen zekai tahire gidicem.. orası çok kalabalık gel git yapmayım... sabahın köründe orda olmam lazım sıra almak için...

ayy canım ne kadar güzel bi duygu, bende bazen oturup kendimi dinliyorum, hareket etse nasıl hissederim, nasıl bişey acaba çok merak ediyorum o hissi

ilk baslarda pit pit diye basliyo,sanki damar atmasi gibi,rabbim her kese nasip etsin insallah,dinleme cihazi aldim ama daha kalp atislarini duyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…