kırmızılar geldi
ilk baslarda pit pit diye basliyo,sanki damar atmasi gibi,rabbim her kese nasip etsin insallah,dinleme cihazi aldim ama daha kalp atislarini duyamadim
ii bari gününde gelmiş.. bekleyipte kafayı yimek daha berabat bir durum.. yeni ay.. yeni yumurta.. yeni bir umut :)
vay be sen ilerletmişsin işi,evde küçük çapta muayenehane açtın yanibende alırım heralde meraktan.internettenmi aldın
vay be sen ilerletmişsin işi,evde küçük çapta muayenehane açtın yanibende alırım heralde meraktan.internettenmi aldın
şimdilik kendi barsak seslerini duyuyorsun yanibastan steteskop aldirmistim esime,meger onunla duyulmuyomus,bizde angelsaund aldik internetten,kadinlar klübünde bir cok kisi kullanmis,kimisi 20 haftaliktan sonra duymus,ara ara koyuyuyorum ama gurultulardan baska bir sey duyulmuyo
dün internette gördüm .. öyle bir cihazın olduğunu bilmiyordum yanlış anladığımı düşünmüştüm..
80TL civarındaydı kalp atışını dinleme cihazı..
steteskopla duyulmaz mı ki hocam :) siz söyleyin..
ben bu ay kazayla hamile kalmayı denedim olmadı
pınarcım sen dene bakalım olursa bizde deneriz artık
topikçe kafayı sıyırıyoruz artık
şu dopllerıj cektırelım bı hayırlısıyla çok merak edıyorum bişey cıkacakmı dıye ...
kızlar bişey sorcam eşimin sperm testi sonucuna göre morfoloji %18, ileri hareketli %15, yavaş % 15 ve yerinde hareketli ise %10 bunu açılımını biri bana yapabilirmiayrıca eşimde sol tarafta varikosel var dr lar sayı normal diyo ama eşimin baya ağrısı var ameliyat olmak istiyo kaan aydosa gitti sende varikosel yok başka bişey var bitaneside varikosel diyo kime inancaz bizde apışıp kaldık napcaz bi fikri olan varmı
kızlar bişey sorcam eşimin sperm testi sonucuna göre morfoloji %18, ileri hareketli %15, yavaş % 15 ve yerinde hareketli ise %10 bunu açılımını biri bana yapabilirmiayrıca eşimde sol tarafta varikosel var dr lar sayı normal diyo ama eşimin baya ağrısı var ameliyat olmak istiyo kaan aydosa gitti sende varikosel yok başka bişey var bitaneside varikosel diyo kime inancaz bizde apışıp kaldık napcaz bi fikri olan varmı
dopleri ne için çektireceksiniz cnm..eşimde çektirdi iki defa.scroler doppler çektirdi renkli..ama hiçbirşey çıkmadı ikisindede.varikosel içinmi bakacaklar?
bizim ürologun eline muayenede varıkosel gelmiş ama ılk doplerde çıkmadı 3 aylık ted. Sonrasında morfolojı duzelmedi
skrotal (testıs ) dopllerın tekrarını ıstedı
,16 mayısta cektırıcez so0nucu cok merak ediyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?