anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ilk baslarda pit pit diye basliyo,sanki damar atmasi gibi,rabbim her kese nasip etsin insallah,dinleme cihazi aldim ama daha kalp atislarini duyamadim

vay be sen ilerletmişsin işi,evde küçük çapta muayenehane açtın yani bende alırım heralde meraktan.internettenmi aldın

ii bari gününde gelmiş.. bekleyipte kafayı yimek daha berabat bir durum.. yeni ay.. yeni yumurta.. yeni bir umut :)

ben artık yumurta falan takip etmiyorum canım malum eşim ne zaman gelirse şans artık kısmet bundan sonrası olmadı kışın klomenle denemeye devam
siz bebeleri doğurmaya hazırlanırken bende hamileliğe hazırlanırım inşallah

vay be sen ilerletmişsin işi,evde küçük çapta muayenehane açtın yani bende alırım heralde meraktan.internettenmi aldın

bastan steteskop aldirmistim esime,meger onunla duyulmuyomus,bizde angelsaund aldik internetten,kadinlar klübünde bir cok kisi kullanmis,kimisi 20 haftaliktan sonra duymus,ara ara koyuyuyorum ama gurultulardan baska bir sey duyulmuyo

dün internette gördüm .. öyle bir cihazın olduğunu bilmiyordum yanlış anladığımı düşünmüştüm..
80TL civarındaydı kalp atışını dinleme cihazı..
steteskopla duyulmaz mı ki hocam :) siz söyleyin..

merhaba güzel bayanlar...

Dün herkes cemilenın hamile kalmasına takılmış galiba .Ben de yuhhh dedim artık bunlar 1 kerecikte nasıl hamişle kalıyor.eşim de artık şaşırmaya başladı var mı böyle bir şey gerçekten 1 kere de olanlar var mı diyor..Var tabi dedim..O zaman biz de bu ay 1 kere yapalım dedi.

Nasıl sa her yolu denedik bi de bunu deneyecez bu ay sadece 12. ve 14. gece çalışma yapcaz..

Hem biraz özlemiş oluruz birbirimizi...Belki tutar he ne dersiniz kızlar

ben bu ay kazayla hamile kalmayı denedim olmadı
pınarcım sen dene bakalım olursa bizde deneriz artık
topikçe kafayı sıyırıyoruz artık

bastan steteskop aldirmistim esime,meger onunla duyulmuyomus,bizde angelsaund aldik internetten,kadinlar klübünde bir cok kisi kullanmis,kimisi 20 haftaliktan sonra duymus,ara ara koyuyuyorum ama gurultulardan baska bir sey duyulmuyo
şimdilik kendi barsak seslerini duyuyorsun yani

yok canım keşke duyulsa steteskopla ev steteskop dolu, bizde sağlık ocağında doplerle bakıyoruz, sizin dediğiniz cihazın tıpta kullanılan şekli,ben artık onu akşamları haftasonları eve götürürüm

ben bu ay kazayla hamile kalmayı denedim olmadı
pınarcım sen dene bakalım olursa bizde deneriz artık
topikçe kafayı sıyırıyoruz artık

valla ben sıyırdım kocamı da kaybedşyorum yavaş yavaş ...Bir erkeğin biz de bu ay 1 kere yapalım deme ihtimali nedir sizce ?Düşünün artık adamın ne hale geldiğini...

Ya bebeği çooook istiyoooo,
ya da ben den bıktı artıkkkkk

kızlar bişey sorcam eşimin sperm testi sonucuna göre morfoloji %18, ileri hareketli %15, yavaş % 15 ve yerinde hareketli ise %10 bunu açılımını biri bana yapabilirmiayrıca eşimde sol tarafta varikosel var dr lar sayı normal diyo ama eşimin baya ağrısı var ameliyat olmak istiyo kaan aydosa gitti sende varikosel yok başka bişey var bitaneside varikosel diyo kime inancaz bizde apışıp kaldık napcaz bi fikri olan varmı

Son düzenleme:

morfoloji iyi ama hareketlilerde sorun var..
ilaç verebilir..varikoselden şüphelenebilir

mesajı yarım okudum..zaten demiş doktor..
en azından doğru teşhis yapabiiyorum bu konuda :)

Son düzenleme:

canım öncelikle geçmiş olsun..
kaan aydosu çok övüyorlar.. burda crafty bacımız var o da bir arkadaşımıza onu önermişti.. peki kaan hoca ne diyor varikosel değilse neymiş ? :26:

dopleri ne için çektireceksiniz cnm..eşimde çektirdi iki defa.scroler doppler çektirdi renkli..ama hiçbirşey çıkmadı ikisindede.varikosel içinmi bakacaklar?

bizim ürologun eline muayenede varıkosel gelmiş ama ılk doplerde çıkmadı 3 aylık ted. Sonrasında morfolojı duzelmedi
skrotal (testıs ) dopllerın tekrarını ıstedı
,16 mayısta cektırıcez so0nucu cok merak ediyorum.:)

umarım birşey çıkmaz cnm...sende gördünmü peki varmı gerçekten birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…