anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

en hayırlısı olsun tabiki mistralim

bir an önce sonuçlansında daha fazla zaman keybetmeden sonuca ulaşılsın istiyorsun demi? Bu hepimizde olan bir durum.ben bebek sürecinde şunu anladım hiçbirşey istediğin zaman olacak diye bir kaide yok...sabır sabır sabır...

kızlar napıyorsunuz benim moralim altüst oldu bugün.Dün eşimle ilişkiye girdiğimizde kötü koku yayıldı benden.Bacaklarımın üst kısımlarında da hafif yanma hissediyorum biraz da midem bulanıyor biraz araştırdım internetten bakteriyel vajinit olabilir acaba enfeksiyonmu korktum ya yinemi bir dertle uğracam hamile falan kalamayacağım ben bu ay yine offfffffff

geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur tedbiri elden bırakmamak lazım bir idrar tahlili mi yaptırsan doktora gidip şikayetini söylesen de:26:

bu arada hanımlar benim yarın yumurtlama sonrası 14. günüm olacak dananın kuyruğunun kopacağı gündür yani ateşim düşerse 15. gün adet gelir düşmezse ümitlenebilirim o zaman test yaparım hakkımda hayırlısı heyecanla bekliyorum vallahi :18: bu arada kürtajdan sonra 4 kere adet oldum bu seferki de gelirse 5. olacak:97:

kuzum olumsun düşünme.. bir doktora görün tahlil falan ne gösterecek bakalım..

kesınlıkle doktora gitmelisin cnm

tafçık ınsallah iyi haber gelır senden de bu ay

geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur tedbiri elden bırakmamak lazım bir idrar tahlili mi yaptırsan doktora gidip şikayetini söylesen de:26:

kuzum olumsun düşünme.. bir doktora görün tahlil falan ne gösterecek bakalım..

kesınlıkle doktora gitmelisin cnm

teşekkür ederim canlarım cumartesi randevu alıp gitmeyi düşünüyorum dünkü ilişkiye kadar bir şey yoktu 18.günümdü dün .Bu ay ilişkiye girmeyi çok abarttık sanırım her gün yapalım diye kastım ilişkii sonrası duş almama vs olacağı buydu zaten.Bol su tüketmek iyi geliyormuş sanırım su içmeye çalışıyorum sürekli

ay önceden bana da öyle geliyordu.. sık yapınca kalan sperm kokuşuyor gibime geliyordu.. belki de rahimin bir tepkisidir..

ay iğrenç tarif ettinnn hemde komiğime gitti:76:

naapim öyle ama :) ay boyunca adetten sonra başla 1 gün arayla ya da bazen her gün olunca dimekki öyle oluyor
anam seviyorum ben bu topiği ya..
aralık 2011 anneleri topiğine bakıyorum ara sıra faydalı bişi yakalarım diye ama orda da öyle bir dönemdeki herkes kusmaktan öğürmekten başka bişiyden bahsedilmiyor :)
çok şükür demir tadından başka bir rahatsızlığım yok (en azından şimdilik)

Son düzenleme:

demir gibi yavyun olsun güçlü guvvatlı olsun guzummmmmm

demir gibi yavyun olsun güçlü guvvatlı olsun guzummmmmm

sağ ol teyzesi... bir de adam akıllı yiyebilsem.. yoğurt çorbasından başka bişiy yiyemiyorum.. salçalı yağlı yemekler ığğğ... ama bulantım yok... akşam eşim zar zor pekmez içirdi nette okumuş demir eksikliğine ii geliyormuş diye.. ayol diyorum eksik bişiyim yok.. iç iç diyor sonradan sömürür sendeki vitaminleri diyor

ay önceden bana da öyle geliyordu.. sık yapınca kalan sperm kokuşuyor gibime geliyordu.. belki de rahimin bir tepkisidir..

gerçekten komik bir tarif oldu bu ay kocam da ipler koptu beni aldatmasının imkanı yok adamı bıktırdım her gün ilişki diye iyice soğudu ilişkiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…