anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

nari nari nari nay
nari nay niri hop nari nari nay
nari nari nay
nari nari nari nay
nana na niri ninayyy

işler yığıldı hiç bişi yapasım yok

nari nari nari nay
nari nay niri hop nari nari nay
nari nari nay
nari nari nari nay
nana na niri ninayyy

işler yığıldı hiç bişi yapasım yok

benimde kafam kocaman oldu..
aspendosda bale festivalini bu sene bizim şirket yapıyor ve çok zahmetli bir iş :)
bana yaz tatilide yok bu sene

ne tesadüf ben de tatıl yapamıycam dogru duzgun ev aldık ya o yusden :)
olsun yınede mutluyum

ooh ne güzell.. medim biraz özel bir soru :)
kaça aldınız evi... nekadan kredi çektiniz.. nekadan taksit ödüyorsunuz.. birikmişiniz varmıydı :) Teşekkürler

doktoru aradım ben az önce dedim benim kafama takıldı ilaç bitince mi adet olucam ne zaman olucam dedim o da dedi ki ilacın bitmesine yakın olursun :S nası yani dedim şuan meşgulüm dedi :S ilacın bitmesine bugün dahil 5 var ve benm baya bi kasık ağrım var gelicek heralde kırmızılar

bugün ne kadar sessiz burası ay sonu gibi olmuş kimsenin keyfi yok sanki
ben bugün çok hamaratım yemeğimi yaptım ortalığı toparladım tozları aldım şimdi de elişi yapcam bugün kurstan kaytardım bari evde bişeyler yapayım

kiptaştan aldık
9 bın pesınat verdık80 bin kredı verdı banka
10 yıl vade
1000 tl taksıtle ödüyoruz. rica ederim

Abbaww.. Allah kolaylık versin canım.. eğer bebişiniz gelirse tek maaşla idare edebilecek durumdamısınız.. yani eşin de iyi maaş alıyor demek ki.. 10 yıl vade korkutuyor beni yaw..
babam da meri Home den 1+1 için başladı taksitlere.. onu da anladığım kadarıyla bizim için almış.. 8 yıllık kredi çekti .. ben çok tırsıyorum kredi işinden yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…