doktoru aradım ben az önce dedim benim kafama takıldı ilaç bitince mi adet olucam ne zaman olucam dedim o da dedi ki ilacın bitmesine yakın olursun :S nası yani dedim şuan meşgulüm dedi :S ilacın bitmesine bugün dahil 5 var ve benm baya bi kasık ağrım var gelicek heralde kırmızılar
ben şimdi randevu aldım doktordan cuma saat 5 te kontrole gidicem.
şekercim fazla istemiyorsun da... işte herşeyin bir zamanı var dimekki.. can sıkma.. güzel anasına benzeyen maviş gözlü bir kızın olur inşallahhamile kalmak ve hrsde doğum yapmak istiyorum
sanırım çok şey istiyorum:44:
esenyurttan cnm .kiptaş mı
nerden metrokentten mi???
Abbaww.. Allah kolaylık versin canım.. eğer bebişiniz gelirse tek maaşla idare edebilecek durumdamısınız.. yani eşin de iyi maaş alıyor demek ki.. 10 yıl vade korkutuyor beni yaw..
babam da meri Home den 1+1 için başladı taksitlere.. onu da anladığım kadarıyla bizim için almış.. 8 yıllık kredi çekti .. ben çok tırsıyorum kredi işinden yaw
canımmm
inşallah herşey yolundadır..
Mistim senin şükle büyük buluşman hangi gün??
hamile kalmak ve hrsde doğum yapmak istiyorum
sanırım çok şey istiyorum:44:
hıdırellez yarın mı
esımle ıkımızın toplam maası 2150 yapıyor 500 tl de kıra oduyoruz haricen masrafımız yok şükür
bide avon yapıyorumüç beş bişiy ordan gelıyo tek faturamı odeyecek kadar..
bizde korkuyorduk ama korkmadan ev sahıbı olamıyo insan napalım..
bebek olursa da umrumda diil bi bebege mi bakamıycaz dıye dusunme safhasındayım cnm
ben ki herseyı ınce eleyıp sık dokurdum ama artık dokumıycam kendımı hasta edıyorum böyle yaparak bazen akışına bırakmak lazım..
ve biz kiptaştan aldıgımız için ödeyememe durumun olursa iptal edebılıyosun devr edebılıyosun faizi degıl ama ödedıgın ana parayı gerı alabılıyosun cnm
evet yarın:) hıdrellezle ilgili bir maceramı anlatayım size
üniversite sınavına hazırlanırken hıdrellezde bir okul çizdim yanına da bir adam çizdim
okulun üzerine de O harfi yerleştirdim .Gireceğim okul Odtu olsun diye okulun önüne de
otobus çizdim Odtüye girip çıkan otobüsler bunlar diye.Okulun yanındaki adam da ilerde evleneceğim kocam olsun dedim.
Neticeyi yazıyorum size osmangazi üni.kazandım.Eşim odtü mezunu
esenyurttan cnm .
esımle ıkımızın toplam maası 2150 yapıyor 500 tl de kıra oduyoruz haricen masrafımız yok şükür
bide avon yapıyorumüç beş bişiy ordan gelıyo tek faturamı odeyecek kadar..
bizde korkuyorduk ama korkmadan ev sahıbı olamıyo insan napalım..
bebek olursa da umrumda diil bi bebege mi bakamıycaz dıye dusunme safhasındayım cnm
ben ki herseyı ınce eleyıp sık dokurdum ama artık dokumıycam kendımı hasta edıyorum böyle yaparak bazen akışına bırakmak lazım..
ve biz kiptaştan aldıgımız için ödeyememe durumun olursa iptal edebılıyosun devr edebılıyosun faizi degıl ama ödedıgın ana parayı gerı alabılıyosun cnm
iyi cesaret vallahi.. bizde geçen yaz eşimle birlikte 2050falan alıyorduk.. yol masrafımız oluyordu bir de oturduğumuz ev kira olunca sıktıramadık pek.. bir de hiç birikimimiz olmadı...
artık bundan sonra akıllanırız inşallah.. ömür boyunca kirada oturacak halimiz yok ya..
iyi cesaret vallahi.. bizde geçen yaz eşimle birlikte 2050falan alıyorduk.. yol masrafımız oluyordu bir de oturduğumuz ev kira olunca sıktıramadık pek.. bir de hiç birikimimiz olmadı...
artık bundan sonra akıllanırız inşallah.. ömür boyunca kirada oturacak halimiz yok ya..
bende çok inanırım hıdırellezdekı dıleklerın gercek olmasına benımde gercek olmuştu
bi hıdırellezde eşimi dilemiştim o zaman ona platonıktım şimdi eşim oldu.
evlendıgım ılk yıldakı hıdırellezde de ev çizmiştim eylül çok umutsuz çizdim olmaz ama yıne de dılek bu bellı olmaz dedım tuttu ya :)
bu sene de ne dıleyecegım malum:)hızır aleyhıseelam geçermiş ya duaları görürmüş
şüküşle büyük gün cumartesi sabah :18: Eşimin test sonuçlarını falan hep götürücem yanımda :) hrs iyiymiş demi? Hep iyi şeyler duyuyorum bende.bizim işyerine çok yakın...eğer öyle birşey olursa ben işten çıkıp doğuma giderim
bende çok inanırım geçen sene ilk kez ev çizdim aldık evimizi bu sene de bebiş çizicem akşamdan gül ağacına asıcam sabah ta işe gelmeden gider alırım
bende çok inanırım hıdırellezdekı dıleklerın gercek olmasına benımde gercek olmuştu
bi hıdırellezde eşimi dilemiştim o zaman ona platonıktım şimdi eşim oldu.
evlendıgım ılk yıldakı hıdırellezde de ev çizmiştim eylül çok umutsuz çizdim olmaz ama yıne de dılek bu bellı olmaz dedım tuttu ya :)
bu sene de ne dıleyecegım malum:)hızır aleyhıseelam geçermiş ya duaları görürmüş
bende çok inanırım geçen sene ilk kez ev çizdim aldık evimizi bu sene de bebiş çizicem akşamdan gül ağacına asıcam sabah ta işe gelmeden gider alırım
ooo süper
bütün testleri götür göster..kendini de iyi bi kurcalat
hrs süpermiş ama epidural sezeryan 2700 tl imiş
sancın öğlen gelirse patronundan izin alırken de bi doğurup gelicem de bari :)
yapmayın kızlar batıl inanç bunlar!!
istediğimizi yalnız Allahtan isteyelim verecek olan o
onun yerine 2 rekat namaz kılıp ardndan elimizi açıp dua etsek çok çok daha makbul bişey yapmış oluruz
kızlar mümkünse sezaryan olmayın normal doğum yapabilecekseniz adı üstünde normali tercih edin
bunu hamiş olanlara söylüyorum geleceğin hamişleri sizde kulağınıza küpe yapın
ben sezaryan doğum yapmak zorunda kaldım 40. haftaya kadar bekledim meğer kordon boynuna dolanmış kızımın hemde iki kere o yüzden dönemiyormuş doğum başlamamış
zaten iki rekat namaz kıldıktan sonra koyacağım:)
canım olsun insanda o da psikolojik bir rahatlama sağlıyor
kızlar mümkünse sezaryan olmayın normal doğum yapabilecekseniz adı üstünde normali tercih edin
bunu hamiş olanlara söylüyorum geleceğin hamişleri sizde kulağınıza küpe yapın
ben sezaryan doğum yapmak zorunda kaldım 40. haftaya kadar bekledim meğer kordon boynuna dolanmış kızımın hemde iki kere o yüzden dönemiyormuş doğum başlamamış
zaman su gibi akıp gidiyor cnm..2 senede bir bakmışsın geçip gitmiş..en iyisini yapmışsınız ev almakla..biz hemen içine girebileceğimiz evlere bakıyoruz.site olsun hemde ulaşıma yakın olsun diyoruz ama bulamadık hala öyle bir evaynen canım sıktırmadan olmuyo ...
Bıde ıkı yıl sonra teslım evımıze geçince rahatlarız geçmesek bile kıraya verırız kendı kıramızı o oder diye düşünüyoruz
oha sitede sorun var dıye 3 kere aynı yazılar çıkmış pardon kızlar
ooo süper
bütün testleri götür göster..kendini de iyi bi kurcalat
Hrs süpermiş ama epidural sezeryan 2700 tl imiş
Sancın öğlen gelirse patronundan izin alırken de bi doğurup gelicem de bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?